עסקת טיעון מקלה לתושב חדרה שתקף ופצע שני בליינים במועדון בתל אביב
שלומי גבאי שבת,
14 בינואר 2017, 17:24
לפני כשמונה חודשים הלם תושב חדרה בשני בליינים במועדון בתל אביב ושלח אותם לאשפוז בבית החולים עם תפרים בראש. הסניגור שהצליח למוסס את התשתית הראייתית נגד הנאשם סיכם לבסוף עם התביעה על עסקת טיעון מקלה
שופט בית משפט השלום בתל אביב שמואל מלמד גזר השבוע במסגרת עסקת טיעון עונש של חודשיים מאסר על תנאי למשך שנתיים ופיצוי בסך כולל של 1500 ש"ח (האחד 1000 ש"ח והשני 500 ש"ח) על תושב חדרה בן 26 שהורשע ע"פ הודאתו בכתב האישום המתוקן בהתנהגות פרועה במקום ציבורי (עבירה מסוג עוון) לאחר שפצע שני בליינים במועדון בתל אביב וגרם להם לחבלות של ממש.
על פי כתב האישום המקורי שהוגש תחילה כנגד הנאשם וייחס לו עבירה של תקיפה הגורמת חבלה של ממש (עבירה מסוג פשע) במהלך בילוי במועדון בתל אביב לפני כשמונה חודשים פרצה קטטה בינו לבין שני בליינים במקום במהלכה אחז הנאשם בידיו בקבוק זכוכית והלם במתלוננים וכתוצאה מכך הם אושפזו בבית החולים שם נזקק אחד מהם לתפרים בראשו והשני נפגע בפניו לאחר שהנאשם השליך לעברו כוס.
עו"ד רותם כהן - הצליח למוסס את התשתית הראייתית נגד מרשו (צילום: שלומי גבאי)
הנאשם שנעצר עוד באותו ערב לאחר שזוהה ע"י המתלוננים ומאבטחי המועדון הכחיש את המיוחס לו לאורך כל החקירות וההליך המשפטי למרות סרטוני מצלמות האבטחה במועדון שהוטחו בפניו וטען כי לאחר שפרצה קטטה במועדון הוא אחז בקבוק בידו בכדי להגן על עצמו מאחר והקטטה התקרבה לעברו.
סניגורו רותם כהן טען בבית המשפט כי כוסות השתיה במועדון הם כלל אינם מזכוכית ואין כל התאמה בין אופי הפציעה של המתלוננים לבין קוטר הכוס במקום וכי גם סרטוני מצלמות האבטחה לא מוכיחות כי מרשו אכן תקף את המתלוננים וגרם לפציעתם.
לאחר כמה חודשים של דיונים ולאחר שהתביעה הבינה כי למעשה ישנו קושי ראייתי בתיק סיכמו הצדדים את עסקת הטיעון המקלה שקיבלה תוקף בבית המשפט. עו"ד רותם כהן המייצג את הנאשם: "לאחר ניתוח כירורגי של מארג הראיות בתיק, הסכימו הצדדים כי ישנו קושי ממשי להוכיח כי אכן הלקוח שלי הוא זה שאחראי לפציעה של השניים ומכאן נולד ההסדר לפיו לא יושת עונש מאסר כלל. אנו מברכים את המדינה על הגינותה ושולחים רפואה שלמה לפצועים".
עמדות מיחזור חדשות ברחבי פרדס חנה
כ- 21 עמדות שכונתיות חדשות למיחזור יוקמו במהלך השנה על ידי אגף שפ"ע ובשיתוף המשרד להגנת הסביבה. עמדה ראשונה הוקמה בימים אלו בשכונת יפה נוף...
פלאשנט לוקאלי | 23.10.2025
עורך דין מומלץ להפחתת ארנונה לעסקים – לא רק מפעלים והייטק
...
פלאשנט עסקים | 16.10.2025
מה הייחודיות בתהליך של הקמת חדרים נקיים?
...
פלאשנט עסקים | 15.10.2025
רוצה לזהות את הימים הפוריים שלך? המדריך המלא לשימוש בערכה לזיהוי ביוץ
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
הכל על לוח זכוכית מחיק: המהפכה שעל הקיר
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
הכל על ימי גיבוש - המפתח להצלחה של כל צוות
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
כוחו של קידום אורגני - איך לגרום לאתר שלך לבלוט ברשת?
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
מחלות מקצוע
...
פלאשנט חוק ומשפט | 19.9.2025
מתן גיא - כך תהפכו את הרעיון החדשני שלכם לרווח עסקי
...
פלאשנט עסקים | 17.9.2025
מתן גיא מגלה לכם עולם עסקי חדש
...
פלאשנט עסקים | 17.9.2025
מגשים לאירועים – הדרך הכי קלה שיש לארח אנשים
...
פלאשנט עסקים | 16.9.2025
איך לגלות בזמן אמת טיסות זולות?
...
פלאשנט עסקים | 14.9.2025
שלא יעבדו עליכם!!
...
פלאשנט לוקאלי | 12.9.2025
הבית החכם נכנס גם לחדר הרחצה – מקלחונים בהתאמה אישית בעידן הטכנולוגי
...
חבר הכנסת אלי דלל ממשיך לחזק את הקשרים מעבר לים. השבוע נפגש עם נשיא טאיוואן ושוחח עמו על שיתופי פעולה בתחומי הבריאות, ההיי־טק והשבבים, החקלאות, התיירות וגם התפלת המים בהמשך הגיע לביקור בחברה לייצור שבבים, ולא שכח לתעד את הרגעים. שנה טובה.
הרמת כוסית לעובדי רגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי, התקיימה בנוכחות סגן ראש העיר הרב אורן גבגי, הרב משה לחובר, מנכ״ל העמותה משה קייזלר, המשנה לראש העיר ליאורה לוי, נטלי שטיין ודורון גלאם. חג שמח ושנה טובה.
בועז כספי משתף: ״אני מקבל אות מצטיין ראש העיר, הגיעו חברים רבים. ריגש אותי במיוחד יו"ר סיעת העבודה וסגן יו"ר ההסתדרות פיני קבלו, שהגיע לאחר ניתוח קשה וחייב להישאר בבית, אבל עזב הכל, נהג מבית שאן כדי להיות בטקס שלי. באמת, למרות שאנחנו בפוליטיקה, מתברר שיש בינינו חברות אמת. תודה לך אוהב אותך".
בוריס צירולניק משתף: "אני חוזר לארץ אחרי מסע עבודה והרפתקאות בארה"ב וקנדה. במיניאפוליס, שיקגו, וושינגטון וטורונטו התרשמתי מניקיון מופתי ברחובות ומהנוכחות המתמדת של דגלי המדינה בכל מקום. שמתי לב גם לפער מעניין: בשכונות מבוססות, ספורט הוא דרך חיים ואילו בשכונות חלשות – מקדונלד'ס בכל פינה. חזרתי עם רעיונות וכוחות חדשים, ועם ההבנה כמה החיים אצלנו שונים וסוערים. למרות הג'ט לג אני מחייך ואומר - שבת שלום, בריאות וחדשות טובות לכולם".