מכתב האישום שהוגש נגד הנאשם עולה כי הוא נהג לתת סמים מסוכנים מסוג קוקאין וקנאביס לקטינים ואף אנס אחת מהן במספר הזדמנויות
פרקליטות מחוז חיפה הגישה אתמול לבית המשפט המחוזי בחיפה כתב אישום נגד משה סויסה, בן 51 מאור עקיבא, בגין ריבוי עבירות אינוס בנסיבות מחמירות, מעשה סדום, הדחת קטין לסמים מסוכנים, הספקת סם מסוכן, איסור מכירת משקאות משכרים לקטינים ועבירות נוספות.
לפי כתב האישום, שהוגש באמצעות עוה"ד מאיה מצליח ומאיה הרטמן, עולה כי בתקופה הרלוונטית לכתב האישום התגורר הנאשם באור עקיבא. בתחילת חודש דצמבר 2016, הכיר הנאשם קטינה בת 15 כשהוא מציג עצמו בפניה כבן 44 . במספר רב של הזדמנויות, נהג הנאשם לתת למתלוננת סמים מסוכנים מסוג חשיש, קנביס וקוקאין, השתמש בסמים יחד אתה ושידל אותה להשתמש בסמים.
עו"ד רהב אופנהיימר
כמו כן, במהלך המפגשים נהג הנאשם לבצע עבירות מין במתלוננת. כל זאת עשה הנאשם, ביודעו כי המתלוננת היא בת 15 ותוך ניצול מצבה של המתלוננת המונע ממנה לתת הסכמה חופשית עקב שימוש בסמים. ע"פ האישום השני בכתב האישום, בסביבות חודש אוקטובר 2016, הכיר הנאשם 3 קטינות, והיה עמן בקשר שכלל מפגשים, שיחות טלפון והתכתבויות באמצעות תוכנת "ווטסאפ" והודעות SMS ושידל אותם להשתמש בחשיש ובקוקאין כל זאת עשה הנאשם ביודעו כי הם קטינים.
עו"ד רהב אופנייהמר המייצג את הנאשם מטעם הסניגוריה הציבורית: "מרשי כופר באישומים. רק היום הוגש כתב האישום, תיק החקירה מכיל חומר ראיות רב ומשכך לאחר שאלמד את חומר החקירה, אתן מענה מפורט בבית המשפט". לציין כי במקביל להגשת כתב האישום הפרקליטות ביקשה מבית המשפט לעצור את הנאשם עד תום ההליכים המשפטיים נגדו.
כך הופכות הגינות בחדרה למרחב קהילתי
עו"ד יניב דרי, יו"ר פנאי העיר: "המטרה היא לא לחכות שהתושב יגיע אלינו. אנחנו רוצים לצאת אליו, לפגוש אותו בשכונה ולתת מקום ליוזמות שצומחות מתוך הקהילה עצמה"...
פלאשנט לוקאלי | 19.9.2026
עדיין אין קצה של מידע
מתנדבי חדרה מעדכנים על העלמותו של איגור חנוכייב...
איש החסד הנתנייתי אלעזר פרץ מ׳מטה משיח׳ ערך כמידי שנה ביקור במשרדי עיריית נתניה, שם תקע בשופר וחילק ערכות דבש יחד עם ברכת הרבי מליובאוויטש לשנה טובה ומתוקה. ראש העיר אבי סלמה בירך את פועלו של איש החסד למען תושבי העיר. עוד ביקר פרץ במשרדי סגן ומ״מ ראש העיר שלו אלגלי, סגן ראש העיר אמיה טאגה, מנכ״ל העירייה מויש לוי, מ״מ מנכ״ל העירייה אלון אהרן ומנהל אגף הקליטה בני אמר.
סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי, השתתף השבוע באריזת סלי מזון לקראת ראש השנה יחד עם חב״ד נתניה ופלוגת חיילי צה״ל. במהלך הפעילות נארזו סלי מזון שיועברו למשפחות לקראת החג, כחלק מהפעילות שמקיימים בחב״ד נתניה לאורך השנה למען תושבי העיר. ישר כח!
לקראת השנה החדשה, פסטיבל הדבש חוזר בחגי תשרי תשפ"ז 2026, ומזמין משפחות להכיר מקרוב את עולמן המסקרן של דבורי הדבש. במסגרת הפסטיבל ייפתחו מרכזי מבקרים ומכוורות ברחבי הארץ, והקהל יוכל לפגוש דבוראים, לצפות בכוורות זכוכית, להתנסות ברדיית דבש, להשתתף בסדנאות יצירה ולטעום דבש ישראלי מזנים שונים. בין התחנות המשתתפות באזור המרכז: משק דבורים סימון בכפר סירקין, משק לין בכפר ביל"ו, "מאחורי הדבש" בכפר חב"ד ו"הכוורת" של שי ספקטור בכפר רות. בצפון ייקחו חלק מכוורות ביסוד המעלה, דפנה, מנות, פקיעין ומקומות נוספים. גיל שצברג, מנכ"ל המועצה להאבקה ודבש, מזכיר כי מאחורי המתיקות מסתתרת גם שליחות חשובה: דבורי הדבש אחראיות להאבקת גידולים חקלאיים ולשמירה על אספקת המזון. המבקרים יוכלו גם לרכוש דבש טהור ישירות מהמגדלים ולתמוך בחקלאות המקומית לקראת החג. לפרטים נוספים חפשו בגוגל: המועצה להאבקה ודבש. חג שמח!
שירי חגואל סיידון פתחה את שנת הלימודים בסבב ביקורים מרגש במוסדות החינוך ברחבי נתניה. במהלך הבוקר היא הגיעה לחטיבת אלתרמן, לבתי הספר שמרית, דבורה עומר ומורשת זבולון וכן לגני מורשת זבולון, שם פגשה ילדים נרגשים, צוותי חינוך, הנהגות הורים ומשפחות שליוו את התלמידים ביום הראשון. בין החיוכים, השירים, הריקודים והפרפרים בבטן, סיפרה חגואל סיידון כי נזכרה מחדש מדוע היא כל כך אוהבת להיות בשטח. לדבריה, מעבר לשמות בתי הספר והגנים, היא לוקחת איתה בעיקר את האנשים שפותחים שנה חדשה עם הרבה אחריות, אהבה והתרגשות. מבחינתה, זה היה יום חג קטן במקומות רבים בעיר.