בין ארבעת העצורים נמנה גם עבריין כבד הנחשב יעד בכיר של שוטרי תחנת חדרה. העצורים טענו בחקירתם כי בסך הכל ישבו לדבר יחדיו והחזיקו את כובעי הגרב בשל מזג האויר הקר
ארבעה עבריינים בשנות ה-20 לחייהם תושבי חדרה נעצרו בסוף השבוע בשעות הקטנות של הלילה ע"י בלשי משטרה על גג בניין ברחוב החסידה בעיר כשברשותם כובעי גרב וחבלים. על פי המשטרה הם תכננו לבצע פשע והיו רעולי פנים, לטענתם הם בסך הכל בילו יחד.
הארבעה שמוכרים היטב למשטרה ביניהם עבריין כבד הנחשב יעד בכיר של התחנה טענו בחקירתם כי בסך הכל ישבו לדבר יחדיו והחזיקו את כובעי הגרב בשל מזג האויר הקר אולם במשטרה סבורים כי הם תכננו לבצע את זממם ולא סתם דאגו לכסות את פניהם, הבלשים ערכו סריקות נרחבות בכדי לאתר ממצאים נוספים בבניין ובקרבתו בכדי לאסוף ממצאים נוספים שיקשרו אותם לביצוע העבירה.
תיק החקירה שהכיל חומר סודי קושר את החשודים לכאורה להתארגנות לביצוע פשע
הארבעה הובאו לדיון בהארכת מעצר בבית משפט השלום בעיר ונציג המשטרה רס"ב דוד אלפסי טען החשודים גם הסיגו גבול בכך שנכנסו לבניין בו אף אחד מהם לא מתגורר והגיש לשופטת הדסה אסיף את תיק החקירה שהכיל חומר סודי הקושר אותם לכאורה להתארגנות לביצוע פשע אולם בא כוחם של החשודים עו"ד טען כי הם בסך הכל ישבו לתומם ולא ביצעו כל עבירה המצדיקה את מעצרם.
בהחלטתה קבעה השופטת אסיף כי לפי החומר שהוצג בפניה קיים חשד סביר שהחשודים אכן התכוונו לבצע עבירה והורתה על הארכת מעצרם ב-4 ימים. עו"ד רותם כהן המייצג את החשודים :" הטמפרטורה של הראיות היא אפס, וללא ספק הם ישוחררו בקרוב מאוד".
הסופרת שלנו זוהר אביב ביום השקה לצד השחקן והסטנדאפיסט נדב אבוקסיס לסדרת 'המעברה', שעומדת לעלות ברשת 13 ביום שני הבא. זוהר תשחק את המורה בתיה. אהבנו ופרגנו מלא! בהצלחה!