סנ"צ אברהם מאור, מפקד תחנת חדרה לשעבר הורשע בסוף השבוע בבית משפט השלום בעבירה של מרמה והפרת אמונים
סגן-ניצב בדימוס אברהם מאור, מפקד תחנת חדרה לשעבר הורשע במסגרת הסדר טיעון שממנו עולה כי מח"ש התחייבה לא לדרוש עונש הגבוה משישה חודשי עבודות שירות. על פי כתב האישום מאור ניהל מערכות יחסים בעלות אופי מיני עם שוטרות שהיו כפופות אליו ובעקבות הסדר הטיעון הוא לא יישא עונש מאסר.
סגן נשיא בית משפט השלום בחיפה, השופט גיל קרזבום, אישר את הסדר הטיעון שלפיו, המחלקה לחקירות שוטרים לא תדרוש עונש הגבוה משישה חודשי עבודות שירות. בנוסף לכך, היא תדרוש להטיל קנס ופיצוי כספי על מאור. מאור גם נשלח לשירות מבחן לצורך הכנת תסקיר בעניינו שיבחן את האפשרות לסיים את ההליך ללא הרשעה פורמלית.
סנ"צ אברהם מאור. בעקבות הסדר הטיעון הוא לא יישא עונש מאסר (צילום: שלומי גבאי)
לפי כתב האישום המתוקן, שהוגש במסגרת הסדר טיעון, מאור פעל לקידום עניינן של השוטרות בעת שכיהן כמפקד תחנת חדרה. בשבוע שעבר הוגש כתב האישום לאישור בית המשפט במסגרת הסדר טיעון שנחתם בין המחלקה לחקירות שוטרים לפרקליטתו של הסנ"צ, עו"ד מירב משען. מכתב האישום עלה כי מאור פנה לשלוש שוטרות שהיו תחת פיקודו בהיררכיה של תחנת חדרה.
אחת מהן היא שוטרת בשירות חובה, שהייתה בת 19 בעת ביצוע המעשים, ושצעירה ממאור ב-27 שנים. כבר בתחילת שירותה בתחנה בשנת 2013 מאור החמיא לה על המראה החיצוני שלה, קנה לה תכשיטים וסייע לה בקבלת הלוואה, תוך שהוא דוחק בה להסכים לנהל עמו רומן.
מקרה אחר שצוין היה של שוטרת ותיקה יותר, ששירתה בתחנת חדרה בתפקיד סיירת ובדרגת רס"ר. בכתב האישום הראשוני, שהוגש על ידי עו"ד ליאת יונניאן ממח"ש, תואר אירוע אחד בעל אופי מיני מובהק שאירע בדירתו של מאור בחדרה. לאחר אותו אירוע ובהמשך לקשר ביניהם, מאור סייע לה בשורה של מקרים להתמודד על תפקידים שבהם חפצה.
עם השוטרת הנוספת, ששימשה מפעילת מתנדבים, לא קיים מאור מגע מיני, משום שסירבה לו. למרות זאת, הוא פנה אליה כמה פעמים ואף הזמין אותה לדירתו. במקביל, הוא אישר לה העלאה בדרגה וסייע לה בין היתר במעבר לתפקיד חדש.
עורכת הדין מירב משען סירבה להתייחס להסדר הטיעון.
מי חדרה ו-מי נתניה לקראת סגירה
הצעת החוק לסגירת תאגידי המים אושרה בועדת השרים לחקיקה...
פלאשנט לוקאלי | 17.12.2025
מה קורה כשהאור בגלריה נכבה?
תערוכה חדשה ומסקרנת בב'ורג בנימינה...
פלאשנט לוקאלי | 15.12.2025
73 יצירות בגלריה על הצוק בנתניה
...
פלאשנט לוקאלי | 14.12.2025
רואי הסינג מונה למנכ"ל תנועת מכבי העולמית
...
פלאשנט לוקאלי | 4.12.2025
ההשפעה של המלחמה על מחלוקות עסקיות
...
פלאשנט לוקאלי | 3.12.2025
מדברים על זה
אישום: תקף באכזריות את בן זוגה של אימו
...
פלאשנט חוק ומשפט | 17.12.2025
המדריך לגבר לבחירת נעלי נייק
...
פלאשנט עסקים | 17.12.2025
מה אומרים הכאבים בצד הפנימי של הברך ואיך חוזרים לפעילות מלאה
...
פלאשנט עסקים | 17.12.2025
רובלוקס – טירוף הילדים של חנוכה
יאיר זלטאן, יוטיובר מוכר ואהוב מספק תמיכה לילדים שלעיתים נפגעים מבחינה רגשית מהמשחק...
פלאשנט לוקאלי | 12.12.2025
קרנות פנסיה ואובדן כושר עבודה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 11.12.2025
אוכל לצ׳ינצ׳ילות - כללי תזונה חשובים לבחירה נכונה ובריאה
...
פלאשנט עסקים | 23.11.2025
פתרונות ענן בישראל – הטכנולוגיה של ישראל, אבטחת המידע של ישראל
...
פלאשנט עסקים | 17.11.2025
מערכות דיוור – שיווק שכדאי להכיר
...
פלאשנט עסקים | 12.11.2025
תאונת דרכים וסטייה מהדרך במהלך העבודה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 30.10.2025
עמדות מיחזור חדשות ברחבי פרדס חנה
כ- 21 עמדות שכונתיות חדשות למיחזור יוקמו במהלך השנה על ידי אגף שפ"ע ובשיתוף המשרד להגנת הסביבה. עמדה ראשונה הוקמה בימים אלו בשכונת יפה נוף...
פלאשנט לוקאלי | 23.10.2025
עורך דין מומלץ להפחתת ארנונה לעסקים – לא רק מפעלים והייטק
...
פלאשנט עסקים | 16.10.2025
מה הייחודיות בתהליך של הקמת חדרים נקיים?
...
פלאשנט עסקים | 15.10.2025
רוצה לזהות את הימים הפוריים שלך? המדריך המלא לשימוש בערכה לזיהוי ביוץ
...
מרגש: עמותת "ילדים בסיכוי" יצרה ערכת קלפים ייחודית להפצת האור "קלפי שמש" - 38 איורים מקסימים שנוצרו על ידי המאיירים המובילים בישראל, כשכל קלף מגלם ערך אוניברסלי ואנושי (אומץ, הקשבה, חיבור, תקווה, הומור, חמלה ועוד) במטרה לפתוח דלת לשיחה אישית, קבוצתית או מקצועית, בכל גיל ובכל מסגרת. מתאים כמשחק חוויתי ופעילות לכל המשפחה בחג החנוכה. כל רכישה מהאתר היא תרומה למען ילדים ונוער בסיכון – חפשו "ילדים בסיכוי". חג שמח!
בגיל 71 פנינה רוזנבלום כובשת את מילאנו ומפתיעה: פנינה נחתה במילאנו באיטליה ונצפתה על סט הצילומים בהפקת האופנה של MFT שבוע האופנה, האיפור והביוטי במילאנו בהפקת שון בלאיש. רגע לפני יום הולדתה ה-71, פנינה מוכיחה שגיל הוא רק מספר ומככבת על הסט לצד חמישה דוגמני על מכל רחבי העולם. בנוכחות עוצמתית, סטייל בלתי מתפשר והרבה נוכחות, היא מייצרת פרובוקציה מעוררת השראה לנשים בארץ ובעולם - וממשיכה לשבור מוסכמות גם בזירה הבינלאומית.
בחג החנוכה חג האור והתקווה אנו מחממים את הלב ומאירים את הדרך לחיילים ולחיילות שלנו בעיר נתניה. ביוזמת נשות החינוך חני ואודליה, חולקו מארזים מתוקים וטובים כסמל לאור, לאחדות ולהוקרה על העשייה והשליחות.
נפתח ליין החורף ״חכמין בחמישי״, הרצאות תוכן לאנשים אינטלקטואליים בנושאי תרבות ואקטואליה מבית המחלקה לתרבות יהודית ברגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי ובשיתוף חזון לאומי. את הרצאת הפתיחה הובילה נווה דרומי, עיתונאית ופובליציסטית, מגישת ״קבינט שישי״ ויחד איתה בשיח פתוח עם פרופ׳ משה כהן אליה פרשן ופאנליסט בתוכנית ״הפטריוטים״. המיזם האהוב מושך אליו מאות אנשים מידי חודש, הוא נועד לחזק את המוסר החברתי ומעודד הבנה עמוקה בין חלקי החברה - וכל זה על צלחת טובה של טשולנט מקומי מקריית צאנז ובירות. כרטיסים לאירועים הבאים מופעים באתר העמותה "רגעים".