גזר דין: עבודות שירות לתושב חדרה שניהל מעבדת "הידרו"
שלומי גבאי יום ראשון,
5 בפברואר 2017, 11:08
התביעה המשטרתית דרשה להטיל על הנאשם עונש מאסר בפועל הנע בין 12-24 חודשים. הסניגור: "מרשי בחור צעיר שעבר הליך שיקום אינטנסיבי"
סגן נשיא בית משפט השלום בחדרה השופט אביהו גופמן קיבל את טענות הסניגור והמלצת שירות המבחן וגזר עונש קל יחסית על תושב חדרה שניהל מעבדת הידרו בישוב ספסופה בצפון הארץ. הנאשם תושב העיר בן 24 הורשע על פי הודאתו בניהול מעבדת "הידרו" בה גידל וטיפח כ-12.85 ק"ג שתילי סם הקנביס וכן החזיק בכלים המשמשים להכנת הסם בדירה אותה שכר במיוחד לצורך זה לפני כמעט שנתיים.
מעבדה שנחשפה על ידי המשטרה (צילום: דוברות המשטרה)
התביעה המשטרתית דרשה להטיל על הנאשם עונש מאסר בפועל הנע בין 12-24 חודשים בנימוק כי הנאשם גרם נזק לחברה וכי העבירות אותן ביצע הן חמורות, מנגד טען סניגורו מיקי סיבוני כי הנאשם הודה במיוחס לו כבר בהזדמנות הראשונה וחסך זמן יקר מבית המשפט, הביע חרטה על מעשיו , עבר תהליך טיפולי אינטנסיבי ביחידה להתמכוריות וביקש מבית המשפט לאמץ את המלצת שירות המבחן כי הנאשם לא ירצה עונש מאסר בפועל לאחר שמרשו שהה במעצר בית כמעט שנה שלמה.
בהחלטתו כתב השופט גופמן כי אכן התלבט באשר לענישה ההולמת ובסופו של דבר סבר כי יש ליתן משקל רב להליך השיקומי שעבר הנאשם ולחרוג ממתחם הענישה וגזר עליו את העונשים הבאים: 300 שעות לתועלת הציבור, מאסר ע"ת לתקופה של 8 חודשים למשך 3 שנים, שלילת רישיון נהיגה למשך 3 חודשים וקנס כספי בסך 3000 ש"ח.
עו"ד מיקי סיבוני המייצג את הנאשם: "מרשי בחור צעיר שעבר הליך שיקום אינטנסיבי ובית המשפט קיבל את טיעוניי והסתפק בענישה חינוכית וצופה פני עתיד"
כך הופכות הגינות בחדרה למרחב קהילתי
עו"ד יניב דרי, יו"ר פנאי העיר: "המטרה היא לא לחכות שהתושב יגיע אלינו. אנחנו רוצים לצאת אליו, לפגוש אותו בשכונה ולתת מקום ליוזמות שצומחות מתוך הקהילה עצמה"...
פלאשנט לוקאלי | 19.9.2026
עדיין אין קצה של מידע
מתנדבי חדרה מעדכנים על העלמותו של איגור חנוכייב...
במהלך חופשת חול המועד סוכות יערכו ב 18 קניוני עופר ברחבי הארץ מגוון רחב של אירועים, פעילויות ואטרקציות לכל המשפחה – ללא עלות ובכניסה חופשית. בין האטרקציות הבולטות לכל השפחה: מופעים, הצגות , סדנאות, מתחמי משחק, מתנפחים ועוד. חג שמח!
מרוץ "ענבי טלי 2026" – מרוץ הראשון מסוגו בישראל שהתקיים בין הכרמים ובנופים המרהיבים של שפלת יהודה, השתתפו כ-200 רצים ורצות מגילאי 4 ועד 70. האירוע הציע למשתתפיו שלושה מסלולים ברמות קושי ומרחקים שונים – מקצה תחרותי של 10 ק"מ, מקצה של 5 ק"מ ומקצה של 2 ק"מ המיועד למשפחות ולילדים. המשתתפים במרוץ נהנו מחוויית ריצה ייחודית פסטורלית ובלתי נשכחת בתוך הנוף החקלאי המזוהה עם ענבי טלי, במסלולים העוברים בין הכרמים הירוקים והשדרות המוצלות, סמוך לאזור בו עובר שביל ישראל ובנוסף, קיבלו חולצת DryFit ומדליית השתתפות, ובמקצים התחרותיים גם מספר חזה עם שבב דיגיטלי למדידת זמנים. את המרוץ סיימו בטעם טוב עם מיטב תוצרת הענבים כחול לבן. כרמל הלפרין, מנכ"ל 'ענבי טלי', שהזניק את המרוץ והשתתף בעצמו במקצה של 10 ק"מ, אמר: "אנו שמחים על האירוע המיוחד ועל ההזדמנות להזמין את הציבור הרחב אלינו, לכרמים, המקום שבו הסיפור של ענבי טלי התחיל ולהכיר מקרוב את החקלאות והנוף של מושב לכיש".
איש החסד הנתנייתי אלעזר פרץ מ׳מטה משיח׳ ערך כמידי שנה ביקור במשרדי עיריית נתניה, שם תקע בשופר וחילק ערכות דבש יחד עם ברכת הרבי מליובאוויטש לשנה טובה ומתוקה. ראש העיר אבי סלמה בירך את פועלו של איש החסד למען תושבי העיר. עוד ביקר פרץ במשרדי סגן ומ״מ ראש העיר שלו אלגלי, סגן ראש העיר אמיה טאגה, מנכ״ל העירייה מויש לוי, מ״מ מנכ״ל העירייה אלון אהרן ומנהל אגף הקליטה בני אמר.
סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי, השתתף השבוע באריזת סלי מזון לקראת ראש השנה יחד עם חב״ד נתניה ופלוגת חיילי צה״ל. במהלך הפעילות נארזו סלי מזון שיועברו למשפחות לקראת החג, כחלק מהפעילות שמקיימים בחב״ד נתניה לאורך השנה למען תושבי העיר. ישר כח!