לאחר חקירה גלויה התברר כי החשוד הוא תושב אור עקיבא בן 39 אשר עבד בשיפוצים בביתו של איש העסקים
בעקבות תלונה שהתקבלה במשטרה בחודש דצמבר 2016 נפתחה במשטרה חקירה בחשד לסחיטה באיומים של איש עסקים מאזור השרון.
עפ"י החשד, אלמוני יצר איתו קשר טלפוני ודרש ממנו כ-600,000 אלף שקלים ובתמורה התחייב שלא לפגוע במשפחתו ועסקיו. עם התפתחות החקירה נאספו מגוון ראיות לכאורה, וביום ה 6.2 עם מעבר החקירה לשלב גלוי, בוצע מפגש עם החשוד בסחיטה והוא נעצר שעה שהגיע לאסוף את כספי הכופר.
עם מעצרו, התברר כי מדובר בתושב אור עקיבא בן 39 אשר עבד בשיפוצים בביתו של איש העסקים. עם תום מלאכת החקירה צפוי להיות מוגש היום כתב אישום כנגד החשוד.
החשוד נעצר בעקבות המעבר לחקירה גלויה (צילום: שלומי גבאי)
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.