גאווה מקומית: הפרס למצויינות הוענק בטקס השנתי על ידי מנכ"ל הכללית אלי דפס. מרפאות נוספות שהכרזו כמצטיינות: מרפאת פרדס חנה, מרפאת פאראדיס ומרפאת כפר הראה
עובדי ומנהלי מחוז שרון שומרון של כללית, ניפגשו לסכום שנת 2016 ופתיחת שנת 2017 בכנס במעמד מנכ"ל הכללית, אלי דפס וכן סמנכ"ל חטיבת הקהילה, מיכאל אורן. מנהלת מחוז שרון שומרון של כללית, ציפי שדה, הכריזה בטקס על המרפאות המצטיינות לשנת 2016.
בין במרפאות המצטיינות: מרפאת פרדס חנה, מרפאת נווה חיים, מרפאת פאראדיס ומרפאת כפר הראה. את הפרס למצויינות למרפאה בנווה חיים קיבלה מזכירת המרפאה, מיטל לוי. הוקרה ייחודית ניתנה השנה לרחל מאיר, מתנדבת ותיקה במרפאת פרדס חנה שנבחרה למצטיינת של המחוז.
מיטל לוי, מקבלת את פרס המצויינות למרפאה בנווה חיים (צילום: רן אליהו)
רחל זכתה להוקרה ונבחרה למצטיינת מבין כל מתנדבי מחוז שרון שומרון של כללית. המתנדבים נמנים על קבוצה גדולה שמתוכה נבחרו שישה פעילים ולהם הוענק אות מיוחד. רחל נמנית בין ששת המתנדבים שנמצאו ראויים לאות מיוחד והוגשה כמועמדת לקבלת "מגן שר הבריאות" 2017.
רחל מתנדבת מזה 12 שנים במרפאת פרדס חנה מרכז. במשך השנים מגיעה באופן קבוע ל-12 שעות בשבוע למרפאה במסירות יוצאת דופן. תוך זמן קצר היא הפכה לחלק בלתי נפרד מהצוות בכל הקשור לתפעול והענקת טיפול איכותי אנושי ולבבי ללקוחות ועל כך זכתה לקבל את תעודת ההצטיינות ממנהלת המחוז, ציפי שדה.
שלושה מיליון ישראלים בסיכון לפוסט טראומה
בכנס ראשון במסגרת המסלול לאתגרים דחופים של Civix הוצגו מעל 70 יוזמות שכבר פותחו במהלך התהליך, להתמודדות עם אתגר בריאות נפשית....
פלאשנט לוקאלי | 25.5.2025
נתפס תושב טול כרם שאנס אישה בנתניה
...
פלאשנט לוקאלי | 15.5.2025
מקדמים חדשנות באנרגיה
...
פלאשנט לוקאלי | 13.5.2025
מדברים על זה
הספורטאים חוזרים להתאמן
שר התרבות והספורט מיקי זוהר ביוזמה לחידוש אימוני ספורטאים בווינגייט...
פלאשנט לוקאלי | 18.6.2025
תאונת עבודה ורשלנות המעסיק
...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.6.2025
מחלות מקצוע
...
פלאשנט חוק ומשפט | 2.6.2025
עילות תביעות תלמידים בבית ספר / בגן
...
פלאשנט חוק ומשפט | 22.5.2025
כרטיס ביקור על גלגלים: מדריך לעיצוב מדבקות רכב שעובדות
...
פלאשנט עסקים | 21.5.2025
איך לתכנן סוף שבוע רומנטי באילת? בואו לגלות
...
פלאשנט עסקים | 20.5.2025
איך לתכנן סוף שבוע רומנטי באילת? בואו לגלות
...
פלאשנט עסקים | 20.5.2025
איך לתכנן סופש רומנטי באילת? בואו לגלות
...
פלאשנט עסקים | 18.5.2025
מסך Dual-Frame ראשון מסוגו
דגם U27G4R המציע אפשרות בחירה בין תצוגת UHD ב-HZ 160 לבין FHD ב- HZ320...
לוסי איוב מכתיבה את הקצב: הברלט שגנב את ההצגה. מי שצפה בשבוע שעבר בפרק של רוקדים עם כוכבים לא יכול היה לפספס את הנוכחות המרשימה של המנחה לוסי איוב - וגם לא את הבחירה האופנתית שבלטה על המסך: חליפת טוקסידו שחורה בגזרה מחויטת ונקייה, עם טוויסט במרכז – ברלט תחרה של מותג ההלבשה התחתונה JACK KUB שהפך לאלמנט שמכתיב את כל הלוק. ניתן להשיג ברשת חנויות JACK KUBA.
רשת BBB פותחת את סניפיה למשלוחים ואיסוף עצמי בהתאם להנחיות פיקוד העורף- התפריט החדש שהושק בשבוע שעבר זמין כעת גם במשלוחים: בהתאם להנחיות פיקוד העורף לסגירת המסעדות לישיבה, סניפי רשת BBB יהיו פתוחים לפעילות במתכונת של משלוחים ואיסוף עצמי בלבד, בהתאם להנחיות ולהתפתחויות המצב הביטחוני בכל אזור ואזור. כחלק מהמאמץ להחזיר שגרה גם בימים מורכבים, ניתן להזמין גם את תפריט הקיץ החדש, שהושק רק בשבוע שעבר ומביא עמו מנות מפתיעות, עשירות בטעמים וייחודיות ל-BBB. שמרו על עצמכם. שיהיה בתאבון!
מלון דן כרמל אירח את השחקנית חני נחמיאס ויהודה אליאס שטיילו בחיפה וקפצו לביקור במלון. בן ינובר, מנכ"ל מלונות דן באזור חיפה ומנכ"ל דן כרמל ערך סיור במלון לחיים אוסדון (דוד חיים) שהתארח במלון והראה לו את הגינה החדשה במלון. חני נחמיאס שבדיוק הגיעה למלון הפתיעה את אוסדון במהלך הסיור בגינה של דן כרמל והצטרפה אליהם יחד עם יהודה אליאס. אורחי דן כרמל שראו את כל החבורה בגינה חשבו שתהיה הופעה למבוגרים של חני ויהודה ולילדים של ה-"דוד חיים", אבל בסוף כולם הסתפקו בסלפי עמם.