הגברת הערנות – של התושבים כמו גם של מערך האבטחה בקיסריה, מנעה השבוע מקרי פריצה שבמהלכם נתפסו שני חשודים
מערך האבטחה של בקיסריה סיכל שני ניסיונות פריצה בשבוע החולף הודות להגברת הערנות של התושבים ושל מערך האבטחה בקיסריה.
משה רוזנטולר, קצין הביטחון ואכיפה ראשי של החפ"ק מדווח, כי בחצות הלילה שבין חמישי לשישי הבחין שומר בשער שכונה 13, באדם חשוד והזעיק את הסיירים. לאחר סריקות נמצא בחור תושב אשקלון, שהסתתר בשיחים כשהוא מצויד באגרופן מתכת. החשוד שעוכב עד הגיע המשטרה התברר כ"בחור טוב" בעל עבר פלילי עשיר בתחום עבירות הרכוש.
הסיכול השני אירע בשבת בצהרים, כאשר סיור יזום של החפ"ק זיהה אדם חשוד ברחוב ספיר. לשאלת הסיירים הוא טען כי הגיע לעבוד באחד הבתים, אך לא ידע לספק כל מידע על "מעסיקו". כמובן שגם האדם הזה עוכב עד הגעת ניידת משטרה – שלקחה אותו אחר כבוד לתחנה.
מרכז סוזן דלל: מה עושים בשבת - מופעים לילדים.ות ולכל המשפחה עם מיטב היצירה הישראלית העכשווית והרבה מקום לדמיון והשראה. המופע הראשון בסדרה: סבתא סורגת - אנסמבל תוצרת בית. הצגה בחרוזים סרוגה ביד, זוכת פרס השחקנית ועיצוב בפסטיבל חיפה הבינ״ל להצגות ילדים. ביום שבת 10 בינואר בשעה 11:00 אולם ירושלמי, מרכז סוזן דלל - למידע ורכישת כרטיסים: באתר מרכז סוזן דלל. תהנו!
מנחת הטלוויזיה יעל גולדמן, בעלה השחקן אורי פפר ושלושת הילדים, בילו חופשה משפחתית במלון גליליון, כדי לחגוג לבת הבכורה עמונאל 14 חורפים. גולדמן פגשה את ארז משה, מנכ"ל המלון וסיפרה לו שבימים אלה היא משיקה פוטקאסט חדש שלה עם ברכה ליבי שילט, בשם: "התל-אביבית והרבנית", בנושא זוגיות, משפחה, אהבה וקריירה. ומתכננת לעמנאול הפתעה נוספת ליום הולדת 14 נסיעת בנות מעבר לים.
2. החורף הגיע לפארק המעיינות והעמק מתעורר לחיים: לרגל פתיחת העונה, הפארק משיק סדרת סיורי חורף מודרכים ברכבי גולף, המציעים שלוש חוויות ייחודיות המשלבות טבע, למידה והנאה משפחתית במרחבים הירוקים והפתוחים של הפארק. הסיורים מיועדים למשפחות עם ילדים, זוגות ומבוגרים, ומאפשרים לגלות את העמק בשיא יופיו החורפי. חפשו סיוריום בפארק המעיינות.
מרגש: עמותת "ילדים בסיכוי" יצרה ערכת קלפים ייחודית להפצת האור "קלפי שמש" - 38 איורים מקסימים שנוצרו על ידי המאיירים המובילים בישראל, כשכל קלף מגלם ערך אוניברסלי ואנושי (אומץ, הקשבה, חיבור, תקווה, הומור, חמלה ועוד) במטרה לפתוח דלת לשיחה אישית, קבוצתית או מקצועית, בכל גיל ובכל מסגרת. מתאים כמשחק חוויתי ופעילות לכל המשפחה בחג החנוכה. כל רכישה מהאתר היא תרומה למען ילדים ונוער בסיכון – חפשו "ילדים בסיכוי". חג שמח!