חג פורים ייחגג בחדרה בקרנבל שכולו קרקס ססגוני ומשעשע. המופע המרכזי יהיה "גרביטה", מופע אקרובטים אווירי ממנוף בגובה 25 מ'
בחג הפורים יתקיים בחדרה קרנבל ייחודי וססגוני, שכולו קרקס חוויות ססגוני ומשעשע לכל המשפחה. צוות הקרקס בראשות מנהל הקרקס יקבלו את פני הקהל וייצרו ביחד אינטראקציות משעשעות. באירוע יהיו אמני קרקס לאורך הרחוב, ביניהם קלוד וקלודט, צמד דמויות צבעוניות ומשעשעות, רוקדות ומנגנות ויוצרות אינטראקציה קומית עם הקהל; חיות מוסיקליות בעלות מראה ייחודי; דמויות שטח על קביים; בלונאים ועוד.
בשטח האירוע יוצבו מתקנים, עמדת צילום עם אלמנטים מעולם הקרקס (כובעים, חישוקים צבעוניים, אבזרי ג'אגלינג וכדומה), דוכני יריד, משחקים כמו בול פגיעה, מיני באולינג, גלגל מזל, השחל טבעת, הפל פחית ועוד; משחקי חוויה, משחקי חשיבה על לוחות משחק מגנטיים, משחקי יצירה, חידות ופאזלים.
משאית קרקס מעוצבת ומקושטת תציע סדנת קרקס לחוגגים, ותיבת נגינה קלאסית תוצב במקום מרכזי ותנגן את הקלסיקות של עולם הקרקס. בנוסף יוכלו הילדים לראות ולקבל הסבר על המנגנון של תיבת הנגינה וכיצד היא עובדת. בנוסף, אקרובט ירחף על עגורן, יסתובב ויתהפך ויפריח בועות סבון.
קרקס החוויות (צילום: דוברות העירייה)
על הבמה המרכזית יהיה שחקן, המחופש למנהל הקרקס, אשר ינהל תחרות תחפושות, יעדכן וינחה את שלל האירועים.המופע המרכזי יהיה "גרביטה", מופע אווירי ממנוף בגובה 25 מ', כולל אקרובטים ומתופף באוויר.במהלך היום יתקיימו מופעי רחוב, ביניהם קברט רחוב ליצני ובו רביעיית "גמדים" שיעלו מופע שירה נוסטלגי בשילוב קטעי ליצנות וצחוק. כמו כן, מופעי רחוב קרקסיים ומיוחדים המשלבים מגוון רחב של אמנויות קרקס כגון ג'אגלינג, להטוטנות אש, רולה בולה, חד אופן בגדלים שונים, אקרובטיקה ועוד.
מופע רחוב ייחודי ישלב ליצנות, פנטומימה, מוסיקה והרבה בועות סבון, ובנוסף יהיו מופע קוסם, מתופפים מקצוענים שיבצעו קטע בימתי מקפיץ על גבי קונסטרוקציית תופים על גלגלים, המחליפה צבעים, קטע קצבי ואנרגטי כאשר הקהל הינו חלק פעיל במופע.עוד יוצעו סדנאות קרקס בהשתתפות הקהל, סדנת ג'אגלינג, סדנת הליכה על חבל, סדנאות יצירה, סדנת הולה הופ, עמדות ציור פנים וסדנאות נוספות.
לגיל הרך יהיה מתחם קטנטנים הכולל ג'ימבורי, לגולנד, פינת גן ומפעילה.
הקרנבל הפורימי יתקיים במשך שני ימי פעילות:
ביום ראשון, 12 במרץ יתקיימו מופעים, סדנאות, הצגות, פעלולנים וכדומה במתחם קניון עופר לב חדרה. ביום שני 13 במרץ בין השעות 10:00 עד 14:00, יתקיים האירוע המרכזי, קרקס החוויות ברחובות הבאים (שייסגרו לתנועת רכבים): רחוב רוטשילד (מכיכר "הגומי", הכניסה לחניון הקניון עד לכיכר המזרקה); רחוב הרברט סמואל (מרחוב הגיבורים ועד לפיאצה); סמטת פלטרין.
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.
מרכז סוזן דלל: מה עושים בשבת - מופעים לילדים.ות ולכל המשפחה עם מיטב היצירה הישראלית העכשווית והרבה מקום לדמיון והשראה. המופע הראשון בסדרה: סבתא סורגת - אנסמבל תוצרת בית. הצגה בחרוזים סרוגה ביד, זוכת פרס השחקנית ועיצוב בפסטיבל חיפה הבינ״ל להצגות ילדים. ביום שבת 10 בינואר בשעה 11:00 אולם ירושלמי, מרכז סוזן דלל - למידע ורכישת כרטיסים: באתר מרכז סוזן דלל. תהנו!
מנחת הטלוויזיה יעל גולדמן, בעלה השחקן אורי פפר ושלושת הילדים, בילו חופשה משפחתית במלון גליליון, כדי לחגוג לבת הבכורה עמונאל 14 חורפים. גולדמן פגשה את ארז משה, מנכ"ל המלון וסיפרה לו שבימים אלה היא משיקה פוטקאסט חדש שלה עם ברכה ליבי שילט, בשם: "התל-אביבית והרבנית", בנושא זוגיות, משפחה, אהבה וקריירה. ומתכננת לעמנאול הפתעה נוספת ליום הולדת 14 נסיעת בנות מעבר לים.