כזכור, לפני כחודש אושר לנחלים סכום של 4.5 מיליון שקלים לפיתוח הפארק. בסכום זה יבוצעו עבודות נגישות לנכים, יוצבו בפארק מתקני משחק לילדים, המדשאה בחלקה הגדול תזכה להצללה, ברחבי הפארק יוצב ריהוט גן חדש לצד שיפוץ של הישן
ראש עיריית חדרה צביקה גנדלמן קיים בשבוע שעבר סיור מקצועי בפארק נחל חדרה כדי לראות מקרוב את תכניות השיפוץ של הפארק ועבודות הקמת שביל ההליכה לפארק, שביל שמתחיל באזור מלון רמדה ומגיע עד לפארק. בסיור נכחו גם מנכ"ל חברת נחלים החברה לפיתוח תיירות, מתניה כחלון, מ"מ יו"ר הדירקטוריון החברה הרב בנצי נורדמן, סגני ראש העיר חדווה יחזקאלי ורומן גישר ונציגי המשרד להגנת הסביבה.
כזכור, לפני כחודש אושר לנחלים סכום של 4.5 מיליון שקלים לפיתוח הפארק. בסכום זה יבוצעו עבודות נגישות לנכים, יוצבו בפארק מתקני משחק לילדים, המדשאה בחלקה הגדול תזכה להצללה, ברחבי הפארק יוצב ריהוט גן חדש לצד שיפוץ של הישן. במהלך הסיור המקצועי הודיעו נציגי המשרד להגנת הסביבה, כי בפועל הנחל היום נקי וניתן לעשות פעילות ימית במים. לצורך כך חברת התיירות צריכה לבצע כמה פעולות כאשר כרגע החזון הוא שלקראת סוף הקייץ יתכן ונראה קייאקים משייטים בנחל.
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.