אלימות בהלל יפה: רופא הותקף על ידי רופא אחר במחלקה
שלומי גבאי יום שלישי,
21 במרץ 2017, 11:46
אלימות בהלל יפה והפעם בין שני רופאים שהובילה גם לתלונה במשטרה. משטרת חדרה גבתה עדויות משני הרופאים והמקרה עדיין בחקירה
הבוקר הוגשה תלונה במשטרת חדרה ע"י רופא מבית החולים הלל יפה על כך שבמהלך ויכוח בינו לבין רופא אחר העובד איתו באותה מחלקה הוא הותקף על ידו בצורה אלימה. משטרת חדרה גבתה עדויות משני הרופאים והמקרה עדיין בחקירה.
מבית החולים הלל יפה נמסר בתגובה: "מדובר בוויכוח בין שני עובדי בית החולים שהוביל לתלונה במשטרה של אחד מהם. הנושא נמצא בבירור הנהלת בית החולים הרואה בחומרה רבה הפעלת אלימות מילולית או פיזית באשר היא".
משטרת חדרה גבתה עדויות משני הרופאים (צילום: שלומי גבאי)
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.