מגילת אסתר שנכתבה לעילוי נשמה, ונגנבה בשבוע שעבר מבית כנסת ביישוב צרופה שליד זכרון יעקב, נמצאה ע"י לוחמי משמר הגבול של משטרת ישראל במסגרת פשיטה על בית בטול כרם. במעמד מרגש הוחזרה אתמול המגילה לבנו של הנפטר ולרב היישוב
בסוף השבוע האחרון נעצרו ע"י בלשי מג"ב, שני חשודים, שוהים בלתי חוקיים מטול כרם אשר פרצו למחסן ביישוב בית יצחק שבשרון וגנבו ממנו כלי עבודה וחומרי הדברה. חקירתם העלתה כי ככל הנראה החשודים אחראים למספר פריצות וגניבות במדינת ישראל וכי הרכוש הגנוב מוחזק בביתו של אחד החשודים בטול כרם.
בעקבות המידע ובסיוע של חטמ"ר מנשה פשטו השבוע לוחמי מג"ב לביתו של אחד החשודים ובחיפוש שביצעו במקום מצאו רכוש רב החשוד כגנוב בשווי עשרות אלפי שקלים. במקום נעצר חשוד נוסף בשנות ה-20 לחייו והועבר לחקירה. במסגרת החיפוש הופתעו הלוחמים לגלות מגילת אסתר, שנכתבה לעילוי נשמתו של נפטר.
עם חזרתם מהפעילות החלו במספר בדיקות שבסיומן עלה כי מדובר במגילה שנגנבה בשבוע שעבר מבית כנסת ביישוב צרופה שבחוף הכרמל. אתמול הגיעו כותב המגילה ורב היישוב לבסיס מג"ב הסמוך למחלף אייל, שם במעמד מרגש הוחזרה להם המגילה ע"י הלוחמים. מפקד הפעילות מסר כי נעשו מאמצים גדולים לאתר את המקום ממנו נגנבה המגילה וכי הוא חש סיפוק רב בהחזרת המגילה שנחתמה לעילוי נשמתו של אביו של תושב היישוב. רב היישוב הודה ללוחמים ואמר כי מדובר במגילה שנמצאת בבית הכנסת כבר עשר שנים וכשנגנבה הוא חש עצב רב. למגילה ערך כספי ורגשי גדול מאוד.
השוטרים שמצאו את האבידה, רב הישוב וכותב המגילה (צילום: דוברות המשטרה)
כתב אישום חמור כנגד איש עסקים מוכר מנתניה בגין ביצוע עבירות מין חמורות
...
פלאשנט לוקאלי | 21.5.2026
משלבים את נכי צה"ל בשוק העבודה
...
פלאשנט לוקאלי | 14.5.2026
פועלים לרווחתם הנפשית של שורדי השואה
...
פלאשנט לוקאלי | 13.5.2026
מרפאת השיניים שכולם מדברים עליה ברמת אביב: טכנולוגיה מתקדמת, יחס אישי והטבת פתיחה שווה במיוחד - הכירו את Royalty Watted
מרפאת הבוטיק החדשה של ד"ר ותד משלבת טכנולוגיה דיגיטלית מתקדמת, יחס אישי וטיפולי שיניים ברמה הגבוהה ביותר - מהשתלות ושיקום הפה ועד יישור שקוף ואסתטיקה דנטלי...
פלאשנט לוקאלי | 12.5.2026
מטפלים בנפש
...
פלאשנט לוקאלי | 5.5.2026
מדברים על זה
המהפכה בדיני שטרות: מהגנה על הבנקים להגנה על הסחר החופשי
...
לרגל השקת GOLBARY CLUB קו חדש של בית האופנה גולברי, שעוצב בהשראת עולמות הטניס והפאדל, יוצא המותג בקמפיין רחב, לחשוף את הקולקציה החדשה של פריטים המשלבים מראה ספורטיבי מוקפד, סטייל נקי ונוכחות אופנתית עדכנית. את הקמפיין מובילה הפרזנטורית אילנית לוי, ולצידה משתתפות שגית רביבו ולאה ינאי, חלק מנבחרת השגרירות של המותג גולברי. הקמפיין יחשוף לראשונה את הקולקציה המציגה פרשנות חדשה למלתחת הקיץ.
ברכות לדניאלה אטיה, סגנית מנהלת בית החינוך הממ״ד אביחי, שנבחרה לאחת מ-50 המורים המצטיינים בישראל במסגרת תחרות "המורה של המדינה". הבחירה בדניאלה, שעליה המליצו תלמידים, הורים וצוותי חינוך, הביאה גאווה גדולה לנתניה. דניאלה הגיעה לישיבת המועצה בנתניה יחד עם בני משפחה הגאים והמאושרים. חבר מועצת העיר ואיש החינוך ים מאיר קרן, ברך את דניאלה ואמר שמהיכרות אישית עם המשפחה הוא לא מתפלא שיצאו ילדה כזו מוצלחת.
תערוכה מסקרנת במיוחד: דקל הררי פותח תערוכת יחיד חדשה בגלריית Global Art בתל אביב והופך עיתונים יומיומיים לאמנות חדה ובועטת. באמצעות חיתוך, צבע ושכבות של כותרות, הררי בוחן כיצד שטף המידע, החדשות והשגרה מעצבים את הזהות שלנו. במקום לקרוא ולזרוק, הוא מעניק לעיתון חיים חדשים - כאלה שמכריחים לעצור ולהתבונן. התערוכה “[dd/mmm/yyyy]” עוסקת במתח שבין מידע, הרגל וזעזוע שנשחק בתוך מציאות חוזרת. הררי, שמגיע דווקא מרקע עסקי, מתרגם כותרות, מלחמות ושגרה לדימויים עוצמתיים שנשארים בתודעה. הפתיחה ב-20.5 בתל אביב, והתוצאה מבטיחה הרבה יותר מקריאת בוקר שגרתית. אוצרות - מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 20.6.2026.
מותג האיפור KIKO MILANO קיים השבוע אירוע השקת LOVE FUSION סדרת מוצרי בייס ליין חדשה, שאליו הגיעו מאות מוזמנים ונהנו מצפייה בסרט ״השטן לובשת פראדה״ בהוט סינמה כפר סבא. בין האורחים שהגיעו להשקה: טליה עובדיה, ליה נגה, טל תמם, עידן ברוליה ועוד. היה שמח!