אביו של לירון זעק מכאב: "למה לא אני במקומך. נהרסו לי החיים". כשזעקות שבר קשות נשמעו מצד הוריו ליוו בני המשפחה, חברים, מכרים ואזרחים את לירון כראדי ז"ל בדרכו האחרונה. גופתו של לירון אותרה אמש (יום שני) לאחר שישה ימי חיפושים מאז טבע בכנרת
מאות ליוו היום את לירון כראדי ז"ל שטבע לפני שישה ימים בכנרת וגופתו זוהתה אמש. עשרות מחבריו עמדו במשך דקות ארוכות סביב קברו הטרי כשהם בוכים ומסרבים להאמין כי לירון לא ישוב עוד. במהלך הטקס התמוטטה האם והיא הוכנסה לרכב המשפחה ע"י חובשים של מד"א אשר נאלצו בשל מצבה הקשה להרחיקה מהמקום.
חבר קרוב של לירון שהיה איתו באירוע הטביעה התקשה להתקרב אל הקבר הטרי כמי שמסרב להאמין שלירון איננו עוד. חבריו מספרים כי העובדה שלא הצליח להציל את לירון וראה אותו נסחף אוכלת אותו ולדבריהם מדובר באירוע שילווה אותו כל חייו.
חבר נוסף לספסל הלימודים: לירון אהב אמר: "לירון את כולם, אהב את החיים ואהב לבלות, עצוב שמצא את מותו בעת בילוי, קשה לראות את שמו על קבר טרי הרי רק לפני כמה ימים צחקנו יחד ובילינו, זה יום עצוב מאוד ויש לכולנו פצע שלא יגליד לעולם".
יעקב אדרי ראש עירית אור עקיבא: "מקרה טראגי מצער מאוד, של נער שהלך לעולמו בדמי ימיו. קשה לכולנו מאוד מאוד, ליבי עם ההורים, האחים, המשפחה וכל משפחת אור עקיבא, שכואבים ומבכים את לכתו בטרם עת של לירון ז״ל".
האמן הרי לנגבהיים פותח את תערוכת היחיד "והיה הסיפור לצבע", המחברת בין ספרות, סיפורי התנ"ך ואמנות חזותית. התערוכה, באוצרות מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי, נפתחה בשבוע שעבר בגלריה Global Art, רחוב מרכז בעלי מלאכה 13, תל אביב, ותינעל ב-7.11.26. לנגבהיים, אמן, מדען ומנהל בכיר בתעשיית הביוטכנולוגיה, הופך באמצעות קו וצבע את סיפורי ש"י עגנון לעולם חזותי עשיר. לאחר מחקר מעמיק וביקור בנופים שבהם מתרחשים הסיפורים, הוא מרכז על גיליון אחד עלילות הנפרשות לעיתים על פני עשרות עמודים. העבודות מזמינות את הצופים למסע בין ירושלים העתיקה, מזרח אירופה ועולמות הדמיון. בהצלחה!
בתיאטרון הקאמרי התקיימה הפרמיירה להצגה "אגממנון", הצגה מצמררת על שליט של מדינה במלחמה, עם שבויים, שנדרש לשלם מחיר אישי תמורת השבתם. בהצגה משחקים דרור קרן, ישי גולן, מיכל עוזיאל, יונתן הורנצ'יק, רות אסרסאי, ירדן ניקהמפה וגל מיזרב. בין מי שהגיעו לפרימיירה החגיגית: עמוס תמם, יניב סוויסה, יניב ביטון, קרן מור, אמיר בנאי, יבגניה דודינה, ששון גבאי ועוד רבים וטובים. פרגנו להם!
האמן יוסי לובלסקי פותח את תערוכת היחיד "לא הכל ורוד", המתבוננת במערכת היחסים שבין אב לבנו ובין אדם להוריו, דרך תהליך יצירה שנמשך 18 שנה. התערוכה, שאצרה אילנה כרמלי לנר, תיפתח ביום חמישי, 8.10.2026, בשעה 19:00 בבית האמנים בתל אביב, רחוב אלחריזי 9, ותינעל ב־31.10.2026. לובלסקי נפרד מהצבעוניות החמה המזוהה עמו וצולל אל פלטה מאופקת של כחולים, שבה הים הופך למרחב של זיכרון, אובדן, חמלה ופיוס. לצד ציורי השמן הגדולים יוצגו גם רישומי הכנה בפחם, החושפים את קווי המחשבה והרגש שקדמו ליצירות. במרכז התערוכה עומד השינוי שעבר האמן לאחר מות הוריו, מאב המתבונן בבנו לילד יתום המחפש את הוריו. לפרטים נוספים חפשו באתר של יוסי לובלסקי.
נתניה: אירוע חגיגי נערך על ידי בכירי רשת טיב טעם המסכמת בימים אלה מהלך גיוס תרומות רחב ובמסגרתו נאספו כ-102,000 ₪, כתרומה לעמותת ידידי המרכז הרפואי לשיקום לוינשטיין. לאירוע הגיעו בכירי עמותת ידידי לוינשטיין, בסניף הדגל באזור התעשייה פולג בנתניה. המרכז הרפואי לשיקום לוינשטיין מקבוצת כללית, הוא מרכז השיקום הגדול בישראל ואחד המובילים בעולם. בלוינשטיין מטופלים פצועי צה"ל וכוחות הביטחון, נפגעי פעולות טרור, תאונות דרכים, תאונות עבודה, אירועים מוחיים, פגיעות חוט שדרה, קטיעות וגפיים, פגיעות ראש ומחלות מורכבות. מגיעים אליו מטופלים הזקוקים לתהליך שיקומי מקיף, במטרה לשוב לחיים עצמאיים ולתפקוד.