בביקורה למדה מקרוב על פעילות הסניף ובדקה אפשרויות לסייע. בתום הביקור היא ביקשה לתרום את תוספת השכר שלה לטובת פעילות הסניף. בוקר: "אני מאד קרובה לנושא, וביקורים מסוג זה מחדדים אצלי את החשיבות של הנושאים שאני עוסקת בהם בכנסת
סגנית יו"ר הכנסת, חה"כ נאוה בוקר, מקדמת בימים אלה הצעת החוק שהגישה להעלאת קצבאות הנכים, ובמסגרת זו ביא ביקרה ביום חמישי האחרון במעון אקי״ם חדרה. בביקורה למדה מקרוב על פעילות הסניף ובדקה אפשרויות לסייע.
ביקורה של חה"כ בוקר כלל סיור במקום והיכרות עם שלל השירותים שהסניף נותן למטופליו. במהלך הביקור היא אף נטלה חלק באחד מהחוגים המתקיימים במקום. "תוך כדי הביקור היא השתתפה בטיפול באמצעות מוזיקה עם קשישים בעלי מוגבלות שכלית," סיפר בני אחרק, מנהל העמותה, "היא לא יכלה להסתיר את ההתרגשות שלה, היא הבינה עד כמה המוזיקה היא כלי ביטוי לאנשים שיש להם קושי להביע את עצמם."
סגנית יו"ר הכנסת ח"כ נאוה בוקר (צילום: יח"צ)
בוקר: "התרגשתי מאד לראות את הפעילות במקום, מדובר בעמותה שנוטעת תקווה אמיתית בבעלי מוגבלויות, אמרה חה"כ נאוה בוקר. ״מנהל המקום, בני אחרק וחומי נהרי אריאלי, הם אנשי חסד שעושים עבודת קודש. ראיתי את המסירות שלהם ושל שאר אנשי הצוות."
בימים אלה כאמור, מקדמת חה"כ בוקר את הצעת החוק שלה להשוואת קצבת הנכים לשכר המינימום. "אני מאד קרובה לנושא, וביקורים מסוג זה מחדדים אצלי את החשיבות של הנושאים שאני עוסקת בהם בכנסת. הנכים בישראל, צריכים לקבל מהמדינה תנאים ראויים יותר, הן באמצעות העלאת הקצבאות והן באמצעות קידום וטיפוח ארגונים ועמותות כמו אקי"ם חדרה."
בתום הביקור פנתה חה"כ בוקר אל אחרק, וביקשה לתרום את תוספת השכר שלה לטובת פעילות הסניף. "נאוה אמרה לי 'תקשיב, את תוספת השכר שקיבלנו במסגרת העלאת שכר אתרום החודש לאקים'," מספר אחרק. "היא כל חודש תורמת לארגון אחר שעוסק עם בעלי מוגבלויות, והחודש היא בחרה בנו. היא תרמה בחפץ לב," הוא מוסיף, "היה ניכר בה שהיא מתרגשת לראות את האנשים עם המוגבלות השכלית, הסיעודיים והקשישים. התרומה הוקצתה לטובת מכשור ומחשבים מיוחדים שעוזרים לשיקום עבור קבוצה של אנשים סיעודיים על כסאות גלגלים בין הגילאים 21-40," חותם אחרק.
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.
מרכז סוזן דלל: מה עושים בשבת - מופעים לילדים.ות ולכל המשפחה עם מיטב היצירה הישראלית העכשווית והרבה מקום לדמיון והשראה. המופע הראשון בסדרה: סבתא סורגת - אנסמבל תוצרת בית. הצגה בחרוזים סרוגה ביד, זוכת פרס השחקנית ועיצוב בפסטיבל חיפה הבינ״ל להצגות ילדים. ביום שבת 10 בינואר בשעה 11:00 אולם ירושלמי, מרכז סוזן דלל - למידע ורכישת כרטיסים: באתר מרכז סוזן דלל. תהנו!
מנחת הטלוויזיה יעל גולדמן, בעלה השחקן אורי פפר ושלושת הילדים, בילו חופשה משפחתית במלון גליליון, כדי לחגוג לבת הבכורה עמונאל 14 חורפים. גולדמן פגשה את ארז משה, מנכ"ל המלון וסיפרה לו שבימים אלה היא משיקה פוטקאסט חדש שלה עם ברכה ליבי שילט, בשם: "התל-אביבית והרבנית", בנושא זוגיות, משפחה, אהבה וקריירה. ומתכננת לעמנאול הפתעה נוספת ליום הולדת 14 נסיעת בנות מעבר לים.