ח"כ רועי פולקמן, יושב ראש סיעת כולנו, הגיע לבנימינה ולגבעת עדה וערך סיור בבתי העסק עם שלומי סלמה, מועמד המפלגה בבחירות המיוחדות לראשות המועצה שיתקיימו בעוד שבוע (יום שלישי 13.6.17 ) לאחר שהוחלט עליהם בעקבות מותו הפתאומי של ראש המועצה פינקי זוארץ ז"ל
ח"כ פולקמן וסלמה דיברו במהלך סיורם עם בעלי עסקים מקניון 'של' ומהמרכז התעשייתי על הקשיים בפתיחת עסק חדש, על פיתוח בינימינה וגבעת עדה. פולקמן פועל בשנתיים האחרונות למען העסקים הקטנים והבינוניים, קידום חוק מוסר תשלומים, 'שוטף +30' פטור מעלויות בהשתתפות מכרזי מדינה וחוק פנסיה וסיוע במצבי אבטלה לעצמאים. הם סיירו ברחובות גבעת עדה ודנו עימם על הקשיים העומדים בפניהם ועל הפרויקט פינוי בינוי בישוב.
פולקמן וסלמה נפגשים על בעלי עסקים בבנימינה (צילום: יח"צ)
פולקמן, ראש סיעת מפלגת כולנו אמר במהלך הסיור: "אני מתכוון להמשיך ולקדם את 'עשיית העסקים' בישראל, כבר במושב הקרוב בתחום צמצום הביורוקרטיה וסיוע לנשים בעסקים קטנים. בנימינה וגבעת עדה בעיני מצוינות לפיתוח עסקים ופריחה. שמחתי לסייר עם שלומי בישוב ולשוחח עם בעלי העסקים ועל הקשים שלהם. אני מאמין מאוד בפיתוח עסקים בישראל. קידום העסקים הקטנים תורמת רבות גם לבעלי העסקים וגם לפיתוח בנימינה עצמה. אסור כמובן לשכוח את פיתוח מוסדות החינוך והתרבות ולפתח גם אותם באמצעות גני ילדים, מרכזים מסחריים ועוד".
סלמה, המועמד לראשות המועצה מטעם מפלגת כולנו אמר: "יש פוטנציאל עצום למקום, אזור תעשייה נמצא במרחק הליכה מהרכבת ויש לנו עוד הרבה שטחים פנויים לבנות בהם. אנחנו צריכים לראות איך ממשיכים עם זה הלאה. צריך להקל על בעלי העסקים הקטנים והגדולים".
ממשיכים להיות בשטח: כחלק משגרת העבודה השוטפת והמחויבות לחיזוק הקשר הישיר עם התושבים, ממשיך שלו אלגלי, סגן ומ"מ ראש העיר והממונה על השכונות, לקיים סיורי שטח ברחבי נתניה. הסיורים מתקיימים באופן קבוע בכל שכונות העיר, במטרה לפגוש את התושבים, להקשיב לפניותיהם, לעמוד מקרוב על הצרכים העולים מהשטח ולקדם פתרונות מול הגורמים המקצועיים. נצפו בשטח - שלו אלגלי במהלך סיור שטח באחת משכונות העיר יחד עם גורמי המקצוע, כחלק מהמשך הסיורים השוטפים המתקיימים ברחבי נתניה.
בעקבות ההצלחה בשנה שעברה, בית האופנה גולברי ומעצב העילית דרור קונטנטו ממשיכים את שיתוף הפעולה ומשיקים קולקציית ערב חדשה, המשלבת בין קלאסיקה על זמנית לתעוזה מודרנית. הקולקציה מעניקה מענה מושלם לנשים בכל הגילאים המקפידות על אופנה מדויקת, קרייריסטיות שאוהבות לפזר סביבן גלאם ושואו, ולכאלה שחלמו על פריט מעצבים של דרור קונטנטו בארון, במחיר נגיש. פריטי השמנת והלבן החדשים מותאמים במדויק לכלות בכל גיל, לאירועי החינה, המקווה, שבת החתן ומסיבת הרווקות, בעוד שחליפות הטוקסידו העוצמתיות ושמלות התחרה השחורות מעניקות הופעה מרשימה ובלתי נשכחת לאימהות של חתן וכלה או לאירועי בר ובת מצווה יוקרתיים.
התערוכה "ורידי יער" של האמנית ענבר פיאנקו תיפתח ב-8 באוגוסט בשעה 12:00 בגלריית Global Art במרכז בעלי מלאכה בתל אביב. בתערוכת היחיד החדשה מציגה פיאנקו סדרת עבודות העוסקות במפגש שבין טבע פראי לעולם הפנימי, באמצעות דימויים של יערות, עצים, נחשים, נמרים ובעלי חיים נוספים. היצירות נעות בין תחושות של יופי ושלווה לבין פחד, דריכות והישרדות, ומשלבות מבט אישי על הטבע כמקום של ריפוי והתבוננות. לצד ציורי הצבע יוצגו גם עבודות בשחור־לבן שנוצרו כמחווה לחוקרת השימפנזים ג'יין גודול. התערוכה, באוצרות מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי, תהיה פתוחה לקהל עד 29 באוגוסט. בהצלחה!
6. בנתניה במתחם עיר ימים: קיץ טרופי, סרטים ופסטיבל ממתקים מול הים – בחינם. במתחם עיר ימים יתקיימו במהלך יולי ואוגוסט פסטיבלים ופעילויות מתחלפות לכל המשפחה. בתחילת אוגוסט יהפוך המתחם לגן עדן צבעוני במסגרת פסטיבל "קנדי לנד", ולאחריו יתקיים במקום פסטיבל עיצוב. יוקרנו בימי ראשון בערב גם סרטי אנימציה, כך שאפשר לשלב סרט, ארוחה ובריזה מהים בלי לשלם על כרטיס קולנוע. מתחם עיר ימים. כניסה חופשית.