המרכז הרפואי הלל יפה התבשר על הסמכתו בתו התקן לאיכות ובטיחות ברפואה. ד"ר מיקי דודקביץ, מנהל המרכז הרפואי: "זוהי תוצאה שמראה שהאנשים שלנו אוהבים את מה שהם עושים, מלווים בתחושה של שליחות ושייכות ארגונית יוצאות דופן ומסורים למטופלים ולארגון ללא סייג. לא היה לי ספק לרגע שנעמוד במשימה
המרכז הרפואי הלל יפה הוסמך בסוף השבוע שעבר בתקן JCI הבינלאומי- תקן איכות ובטיחות ברפואה מהמחמירים הקיימים לבתי חולים בעולם ובכלל. התקן התקבל לאחר בחינה מדוקדקת של נציגי הארגון שהגיעו מארה"ב ובדקו במהלך כמעט שבוע ימים כל פינה וכל חלק בבית החולים – החל מנהלים, תהליכי עבודה, תיקים רפואיים ותיקי עובדים, בקרת זיהומים וכלה באחזקת מכשור רפואי, רצפות, קירות, שילוט ועוד.
ההכנה למבדק ארכה מספר שנים וההירתמות של כל עובדי המרכז הרפואי לתהליך הייתה חסרת פניות, מאומצת וללא דופי למרות מורכבות התהליך והדרישות הסבוכות לעמוד בתקן בינלאומי מחמיר, זאת תוך כדי הפעילות השוטפת העמוסה עד מאוד בבית החולים בשגרה. בעת אירוע הסיכום של סוקרי ארגון ה- JCI, ציינו הסוקרים כי התרשמו באופן חסר תקדים מהעשייה המרובה של צוות ביתה חולים, מהתנהלותו המקצועית, מהמוטיבציה הרבה ומעבודת הצוות, שהיא גם הייתה מכריעה לתוצאה הסופית – קבלת התקן.
סוקרי ה- JCI עם ד"ר מיקי דודקביץ והתעודה (צילום: רפי קורן)
ד"ר מיקי דודקביץ, מנהל המרכז הרפואי: "זהו יום מרגש לכולנו. הכבוד כולו הוא ל- 2000 ומעלה " בני האדם" העובדים פה במרכז הרפואי הלל יפה, לילות כימים, שעה אחר שעה, שעשו מאמצים כבירים, ונרתמו באופן מעורר כבוד ויראה לתת מענה מיטבי למטופלים ובני משפחותיהם , ובמקביל לבצע כל העת תהליכי בקרה, שיפור וטיוב. קבלת התקן רק מוכיחה שגם כשמגיע גורם חיצוני לבצע בדיקה כה מחמירה, הרי שהשורה התחתונה עוברת גם אליו – אנחנו אוהבים את מה שאנחנו עושים, אנחנו טובים במה שאנחנו עושים, והמסירות והמחויבות והשייכות הארגונית היא בעורקינו. כל עובדת ועובד בבית החולים עושה מאמץ כל העת, וכל מטופל מקבל את הטוב ביותר שיש לנו להציע – מבחינת איכות הטיפול ובטיחותו, ומבחינת השירות המקצועי הרב מערכתי. תודתי נתונה לכל העובדים על המאמץ, על המחויבות לארגון ואהבת האדם. אנו גאים בארגון שאליו אנו משתייכים, משקיעים בו ובמטופלינו, ועכשיו יש לנו תעודה שתעיד על כך".
מעל הבמה, בעת הסיכום של סוקרי ארגון ה- JCI, הודה ד"ר דודקביץ לאלו שהובילו את תהליך קבלת תו התקן – ראשי צוותים בכל המקצועות – רפואה, סיעוד, פארא-רפואה ומנהל ומשק והוסיף ואמר לסיכום: "לא היה לי ספק לרגע שנעמוד במשימה. הצלחנו, כבוד עצום לכולם ותודה".
יחידת אופנוענים חדשה בנתניה
מועצת העיר אישרה הקמת יחידת אופנוענים חדשה – מענה מהיר, בין היתר בשל הקרבה לקו התפר וכן מתן מענה לאבטחת מוסדות חינוך בדגש על גני ילדים...
פלאשנט לוקאלי | 4.7.2025
נקודת כיבוי אש תוקם בפרדס חנה כרכור
...
פלאשנט לוקאלי | 19.6.2025
לתת מכל הלב בזמן מלחמה
...
פלאשנט לוקאלי | 15.6.2025
מדברים על זה
איך לבחור מצבר לרכב באזור חדרה – מדריך לנהגים שלא רוצים להיתקע
...
פלאשנט עסקים | 8.7.2025
בית המשפט קבע: מתמודד הנפש לא יחזיר שקל בגין ההלוואות שניתנו לו
...
פלאשנט לוקאלי | 6.7.2025
תאונת עבודה בשרות המעביד / המדינה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 4.7.2025
מדריך מעבר דירה באזור המרכז – איך מתמודדים עם הרחובות הצרים, החניה והעומס?
...
פלאשנט עסקים | 3.7.2025
הלוואה מהירה: איך לקבל החלטה חכמה גם כשהמצב לוחץ?
...
פלאשנט עסקים | 3.7.2025
מה צריך לדעת לפני שקונים דירה בצפון?
...
פלאשנט עסקים | 3.7.2025
מתחנת בקרוב? קלייר שמלות כלה זו הכתובת שלך
...
פלאשנט עסקים | 2.7.2025
מתחנת בקרוב? קלייר שמלות כלה זו הכתובת שלך
...
פלאשנט עסקים | 23.6.2025
מזרונים שבאמת ישפרו לכם את איכות החיים
...
פלאשנט עסקים | 19.6.2025
הספורטאים חוזרים להתאמן
שר התרבות והספורט מיקי זוהר ביוזמה לחידוש אימוני ספורטאים בווינגייט...
פלאשנט לוקאלי | 18.6.2025
תאונת עבודה ורשלנות המעסיק
...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.6.2025
מחלות מקצוע
...
פלאשנט חוק ומשפט | 2.6.2025
עילות תביעות תלמידים בבית ספר / בגן
...
פלאשנט חוק ומשפט | 22.5.2025
כרטיס ביקור על גלגלים: מדריך לעיצוב מדבקות רכב שעובדות
...
תקפצו לצפון- חוצות המפרץ מציע במהלך חודש יולי, בימי שבת, מופעים והצגות לילדים ולכל המשפחה - הכניסה חופשית לקהל הרחב, ללא תשלום. ההצגות יערכו בשעה 12:00 בין ההצגות, ""קיץ חם עם שיר ואופיר" , "רו הקנגרו", מסיבה עם כוכבת הילדים אודליה וכוכב הילדים צ'יקולולו. הכניסה חופשית לקהל הרחב – ללא תשלום. תהנו!
תערוכת היחיד "דברים פשוטים" של האמן אלי גרוס: ביום שישי, 11.7.2025 תיפתח בגלריית Arttillery שבקריית המלאכה בתל אביב. בתערוכה "דברים פשוטים", מציג האמן אלי גרוס מסע אמנותי המהדהד את קולם של החורבן והתקווה, ומעניק משמעות חדשה למושגי קיום בעידן של מלחמה. גרוס, הניצב בפני המציאות הישראלית המורכבת פורם את הקשר האסוציאטיבי שבין חומר לתוצאה, ומזמין אותנו להתבונן מחדש באסתטיקה של השבריריות ובחוזק הטמון בפשטות. נעילה: 10.8.2025.
עמותת זמן גליל מערבי חוגגת את פסטיבל "יוליארט": זו השנה השמינית בה חודש יולי הופך להיות מזוהה עם האומנות בגליל המערבי. שבת גלריות בסימן ''מלאכת הזמן - יצירה בין עבר לעתיד'', שבה ניתן לבקר ב-10 גלריות שונות – ללא תשלום! קונצרטיול "אקלקטיקו עכו": טיול וקונצרט בכנסיה בעיר שמחוץ לחומות, תערוכת "גאות ושפל" של האומנית הבינלאומית ורדה יתום בעכו העתיקה – הכניסה חופשית! שיח אמנית והדגמה "הומור, זיכרון, חמר" עם הקדרית והפסלת לוסי בשן-בראון, סדנת "סימני זמן" ליצירת שעוני קיר עם אפקט חלודה אומנותי, ערב ספרות ויין עם הסופר גיא פורת ביקב פלך, סדנאות והופעות לכל המשפחה ועוד המון אירועים חווייתיים. פסטיבל יוליארט – במהלך כל חודש יולי ברחבי הגליל המערבי. לפרטים מלאים על כל האירועים, באתר עמותת זמן גליל מערבי. תהנו!
יריד הספרים העצמאי חוזר לסופ"ש בסינמטק תל אביב: לאחר שנקטע בעקבות המצב הביטחוני, יריד הספרים העצמאי ישוב להתקיים בסוף השבוע: 4-5 ביולי בסינמטק תל אביב בחסות עיריית תל אביב יפו. שעות היריד ביום שישי בין 10:00 ל-17:00 ובשבת בין 10:00 ל-21:00. היריד יתקיים במבנה הסינמטק הממוזג, עם עשרות דוכנים של הוצאות עצמאיות, כתבי עת וספרים נדירים. לצד דוכני הספרים, יתקיימו אירועים חד פעמיים המפגישים ספרות, קולנוע, פילוסופיה ויצירה לכל המשפחה כמו שיחות, הקרנות, הרצאות וסדנאות שיחגגו את המילה הכתובה מכל כיוון. תהנו!