האישה שתחילה לקחה חלק מהחגיגה החליטה לשים לכך קץ. הבעל איים לסגור את אחד משני מפעליו ולשלוח את מאות העובדים הביתה
עובדות בחברה נטלו חלק לבקשת הבעלים, בחגיגות סמים וסקס לאורך השנים, כל זאת בידיעת רעייתו של בעל החברה עד שהחליטה לסיים את החגיגה. "נמאס לי מהפנטזיות החולניות של בעלי", טענה האישה. מהפרטים שנודעו עולה כי מדובר בזוג מבוגר. הבעל בסוף שנות השבעים לחייו, האישה מעט צעירה יותר. לזוג שני מפעלים שבהם מועסקים מאות עובדים. הם נחשבים לזוג חביב ומקובל על עובדי החברה.
"המסיבות נערכו בהסכמה של העובדות"
לימים התברר כי הבעל, שהוא ורעייתו גם בעלי המניות העיקריים בחברות שבבעלותם, נהג להציע לעובדות באחת החברות, לקחת חלק בהגשמת הפנטזיות שלו. "הכל נעשה בהסכמה של העובדות וגם באופן חלקי בידיעה שלי" הודתה האישה בבקשה שהגישה לבית המשפט למנותה למנהלת מיוחדת וכונסת נכסים של החברות שבבעלותם. עוד טענה כי "בשלב מסוים זה עבר את גבול הטעם הטוב".
עו"ד שרין סולן. "האשה דחפה אותו לקיים מסיבות סקס" (צילום: יח"צ)
לפני כשנה, טען הבעל באמצעות עורכת הדין שרין סולן, כי אשתו היא זו שדחפה אותו לקיים מסיבות סקס ואף הדגיש בתצהיר שצירף כי רעייתו אמרה לו "אם זה עושה לך טוב, תעשה מה שאתה מבין ואל תיתן לזה לפגוע בעבודה". "מערכת היחסים ביננו היתה פתוחה" הוסיף הבעל לדבריו "זה היה עד שיום אחד היא התפרצה לעברי ואמרה לי תפסיק עם הגועל הזה". עו"ד סולן מציינת כי הקרע העמיק והחל להשפיע על עסקי המשפחה.
בין היתר הבעל סירב לחתום על המחאות לטובת סילוק דרישות שלטונות המס ואיים לסגור את אחד המפעלים ולשלוח את עובדיו הביתה. בשלב זה, כדי להגיע להליך שיחזיר את העסק למסלול, ביקשה האישה מבית המשפט למנות אותה לכונסת נכסים של החברה, כל זאת כדי לאפשר ביצוע תשלומים לשלטונות המס והעובדים. הבקשה גרמה לבעל לקבל 'רגליים קרות' והוא חתם על ההמחאות.
בינתיים אומרת האישה כי תמתין לראות כיצד בעלה מתנהג. אם לא יחדל מחגיגות הסקס בחברה, תפנה לבית המשפט למשפחה כדי להתחיל בהליך לחלוקת רכוש. שלושת ילדיהם של בני הזוג שעובדים בתפקידים בכירים במפעל לא מודעים לסערה המתחוללת סביבם.
עמדות מיחזור חדשות ברחבי פרדס חנה
כ- 21 עמדות שכונתיות חדשות למיחזור יוקמו במהלך השנה על ידי אגף שפ"ע ובשיתוף המשרד להגנת הסביבה. עמדה ראשונה הוקמה בימים אלו בשכונת יפה נוף...
פלאשנט לוקאלי | 23.10.2025
עורך דין מומלץ להפחתת ארנונה לעסקים – לא רק מפעלים והייטק
...
פלאשנט עסקים | 16.10.2025
מה הייחודיות בתהליך של הקמת חדרים נקיים?
...
פלאשנט עסקים | 15.10.2025
רוצה לזהות את הימים הפוריים שלך? המדריך המלא לשימוש בערכה לזיהוי ביוץ
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
הכל על לוח זכוכית מחיק: המהפכה שעל הקיר
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
הכל על ימי גיבוש - המפתח להצלחה של כל צוות
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
כוחו של קידום אורגני - איך לגרום לאתר שלך לבלוט ברשת?
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
מחלות מקצוע
...
פלאשנט חוק ומשפט | 19.9.2025
מתן גיא - כך תהפכו את הרעיון החדשני שלכם לרווח עסקי
...
פלאשנט עסקים | 17.9.2025
מתן גיא מגלה לכם עולם עסקי חדש
...
פלאשנט עסקים | 17.9.2025
מגשים לאירועים – הדרך הכי קלה שיש לארח אנשים
...
פלאשנט עסקים | 16.9.2025
איך לגלות בזמן אמת טיסות זולות?
...
פלאשנט עסקים | 14.9.2025
שלא יעבדו עליכם!!
...
פלאשנט לוקאלי | 12.9.2025
הבית החכם נכנס גם לחדר הרחצה – מקלחונים בהתאמה אישית בעידן הטכנולוגי
...
חבר הכנסת אלי דלל ממשיך לחזק את הקשרים מעבר לים. השבוע נפגש עם נשיא טאיוואן ושוחח עמו על שיתופי פעולה בתחומי הבריאות, ההיי־טק והשבבים, החקלאות, התיירות וגם התפלת המים בהמשך הגיע לביקור בחברה לייצור שבבים, ולא שכח לתעד את הרגעים. שנה טובה.
הרמת כוסית לעובדי רגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי, התקיימה בנוכחות סגן ראש העיר הרב אורן גבגי, הרב משה לחובר, מנכ״ל העמותה משה קייזלר, המשנה לראש העיר ליאורה לוי, נטלי שטיין ודורון גלאם. חג שמח ושנה טובה.
בועז כספי משתף: ״אני מקבל אות מצטיין ראש העיר, הגיעו חברים רבים. ריגש אותי במיוחד יו"ר סיעת העבודה וסגן יו"ר ההסתדרות פיני קבלו, שהגיע לאחר ניתוח קשה וחייב להישאר בבית, אבל עזב הכל, נהג מבית שאן כדי להיות בטקס שלי. באמת, למרות שאנחנו בפוליטיקה, מתברר שיש בינינו חברות אמת. תודה לך אוהב אותך".
בוריס צירולניק משתף: "אני חוזר לארץ אחרי מסע עבודה והרפתקאות בארה"ב וקנדה. במיניאפוליס, שיקגו, וושינגטון וטורונטו התרשמתי מניקיון מופתי ברחובות ומהנוכחות המתמדת של דגלי המדינה בכל מקום. שמתי לב גם לפער מעניין: בשכונות מבוססות, ספורט הוא דרך חיים ואילו בשכונות חלשות – מקדונלד'ס בכל פינה. חזרתי עם רעיונות וכוחות חדשים, ועם ההבנה כמה החיים אצלנו שונים וסוערים. למרות הג'ט לג אני מחייך ואומר - שבת שלום, בריאות וחדשות טובות לכולם".