מי שנחשב לעבריין בכיר וליעד מודיעני מרכזי באזור חדרה היה צפוי על פי הערכת המשטרה לקבל עונש כבד בתיק שהתנהל נגדו בבית המשפט בעיר. אולם בעקבות הסדר טיעון שהשיגו עורכי דינו נגזרו עליו 10 חודשי מאסר בלבד. במשטרה התקשו להסתיר את פליאתם לנוכח העונש המקל
שופט בית משפט השלום בחדרה אביהו גופמן גזר היום 10 חודשי מאסר בפועל ושנת מאסר על תנאי על העבריין הבכיר אהרון דוידוב שהורשע בעבירה של סחיטה באיומים וזאת במסגרת הסדר טיעון שגובש בין סנגוריו של דוידוב לבין פרקליטות מחוז חיפה, במשטרה הביעו פליאה על גזר הדין המקל והיו בטוחים שדוידוב יכלא לזמן ממושך יותר.
לדוידוב בן ה-29 המרצה כעת את מאסרו הרביעי ונחשב ליעד מודיעיני בכיר של ימ"ר חוף באיזור חדרה גיליון הרשעות עשיר הכולל שלל עבירות אמל"ח, אלימות ובריונות. שמו נקשר בעבר בפרשיות פליליות גדולות בדרום הארץ ובאיזור השרון שעל חלקו בהן הוא ריצה עונשי מאסר ארוכים.
אהרון דוידוב. יעד משטרתי כבד
דוידוב נעצר בחודש אוגוסט השנה ע"י ימ"ר חוף לאחר שתושב חדרה התלונן נגדו כי הוא נכנס לביתם שבידו אקדח טעון תקף את בני הבית, איים עליהם ודרש מהם עשרות אלפי שקלים פיצוי לאחר שאחד מבני המשפחה פגע בכבודו ולא נענה לדרישותיו, בנוסף חשוד היה דוידוב כי הצית את רכב המשפחה בהמשך לאותו אירוע.
בחקירותיו הממושכות בימ"ר הקפיד דוידוב לשמור על זכות השתיקה אולם הסכים להתעמת עם המתלונן שהטיח בו את מעשיו האלימים מול עיני החוקרים והמצלמות.
משמאל לימין : עורכי הדין שי לוי וצחי מצרי (צילום: שלומי גבאי)
בתום החקירה ועם גיבוש התשתית הראייתית הועבר התיק לפרקליטות מחוז חיפה שהגישה לבסוף כתב אישום נגד דוידוב רק בגין עבירות הסחיטה באיומים וזאת בשל הקושי הראייתי בתיק, האקדח שלכאורה עמו איים דוידוב על המתלונן לא נתפס וכן לא נמצאו ראיות הקושרות אותו לעבירת ההצתה.
בפרקליטות ובמשטרה קיוו כי בית המשפט יגזור על דוידוב עונש ממושך בשל עברו הפלילי המכביר ודוחות המודיעין החמורים בעניינו אולם ככל שהתקדם מהלך המשפט הצליחו סנגוריו של דוידוב שי לוי וצחי מצרי למצוא סדקים בתיק ואילצו לבסוף את הפרקליטות לקבל את עיסקת הטיעון המקלה לאחר שגם המתלונן לא התנגד לה.
כאמור הבוקר נתן בית המשפט תוקף להסדר הטיעון לאחר שדוידוב שהובא תחת אבטחה כבדה של לוחמי יחידת נחשון חזר בו מכפירתו והודה סוף סוף במיוחס לו. גורם בכיר במחוז חוף של המשטרה אמר כי תחילה סברו במשטרה שדוידוב יעלם ממפת הפשע המקומית לתקופה ארוכה יותר אולם בהתחשב שבעוד חצי שנה ישוחרר לאחר שירצה את מלוא עונשו ללא ניכוי שליש ממאסרו הוא ישוב לסורו ויהווה גורם פשיעה משמעותי באיזור.
סנגוריו של דוידוב שי לוי וצחי מצרי מסרו: "הסדר הטיעון גובש עם פרקליטות המחוז לאחר שההגנה חשפה את הקשיים הראייתים ומחדלי החקירה המשמעותיים שהיו בתיק החקירה וסללו את הדרך להסדר ראוי בנסיבות העניין".
שלושה מיליון ישראלים בסיכון לפוסט טראומה
בכנס ראשון במסגרת המסלול לאתגרים דחופים של Civix הוצגו מעל 70 יוזמות שכבר פותחו במהלך התהליך, להתמודדות עם אתגר בריאות נפשית....
פלאשנט לוקאלי | 25.5.2025
נתפס תושב טול כרם שאנס אישה בנתניה
...
פלאשנט לוקאלי | 15.5.2025
מקדמים חדשנות באנרגיה
...
פלאשנט לוקאלי | 13.5.2025
מדברים על זה
הספורטאים חוזרים להתאמן
שר התרבות והספורט מיקי זוהר ביוזמה לחידוש אימוני ספורטאים בווינגייט...
פלאשנט לוקאלי | 18.6.2025
תאונת עבודה ורשלנות המעסיק
...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.6.2025
מחלות מקצוע
...
פלאשנט חוק ומשפט | 2.6.2025
עילות תביעות תלמידים בבית ספר / בגן
...
פלאשנט חוק ומשפט | 22.5.2025
כרטיס ביקור על גלגלים: מדריך לעיצוב מדבקות רכב שעובדות
...
פלאשנט עסקים | 21.5.2025
איך לתכנן סוף שבוע רומנטי באילת? בואו לגלות
...
פלאשנט עסקים | 20.5.2025
איך לתכנן סוף שבוע רומנטי באילת? בואו לגלות
...
פלאשנט עסקים | 20.5.2025
איך לתכנן סופש רומנטי באילת? בואו לגלות
...
פלאשנט עסקים | 18.5.2025
מסך Dual-Frame ראשון מסוגו
דגם U27G4R המציע אפשרות בחירה בין תצוגת UHD ב-HZ 160 לבין FHD ב- HZ320...
לוסי איוב מכתיבה את הקצב: הברלט שגנב את ההצגה. מי שצפה בשבוע שעבר בפרק של רוקדים עם כוכבים לא יכול היה לפספס את הנוכחות המרשימה של המנחה לוסי איוב - וגם לא את הבחירה האופנתית שבלטה על המסך: חליפת טוקסידו שחורה בגזרה מחויטת ונקייה, עם טוויסט במרכז – ברלט תחרה של מותג ההלבשה התחתונה JACK KUB שהפך לאלמנט שמכתיב את כל הלוק. ניתן להשיג ברשת חנויות JACK KUBA.
רשת BBB פותחת את סניפיה למשלוחים ואיסוף עצמי בהתאם להנחיות פיקוד העורף- התפריט החדש שהושק בשבוע שעבר זמין כעת גם במשלוחים: בהתאם להנחיות פיקוד העורף לסגירת המסעדות לישיבה, סניפי רשת BBB יהיו פתוחים לפעילות במתכונת של משלוחים ואיסוף עצמי בלבד, בהתאם להנחיות ולהתפתחויות המצב הביטחוני בכל אזור ואזור. כחלק מהמאמץ להחזיר שגרה גם בימים מורכבים, ניתן להזמין גם את תפריט הקיץ החדש, שהושק רק בשבוע שעבר ומביא עמו מנות מפתיעות, עשירות בטעמים וייחודיות ל-BBB. שמרו על עצמכם. שיהיה בתאבון!
מלון דן כרמל אירח את השחקנית חני נחמיאס ויהודה אליאס שטיילו בחיפה וקפצו לביקור במלון. בן ינובר, מנכ"ל מלונות דן באזור חיפה ומנכ"ל דן כרמל ערך סיור במלון לחיים אוסדון (דוד חיים) שהתארח במלון והראה לו את הגינה החדשה במלון. חני נחמיאס שבדיוק הגיעה למלון הפתיעה את אוסדון במהלך הסיור בגינה של דן כרמל והצטרפה אליהם יחד עם יהודה אליאס. אורחי דן כרמל שראו את כל החבורה בגינה חשבו שתהיה הופעה למבוגרים של חני ויהודה ולילדים של ה-"דוד חיים", אבל בסוף כולם הסתפקו בסלפי עמם.