שלושה עבריינים תושבי העיר המוכרים היטב למשטרה נעצרו הלילה במחסום אקראי. במשטרה בטוחים כי השלושה קשרו קשר לביצוע פשע חמור והימצאותם ברכב שמספרו זויף בתוספת האמצעים שנתפסו ברשותם בשעת לילה מאוחרת אינה מקרית
מחסום אקראי של המשטרה שנועד ללכוד גנבי רכב אתמול סמוך לחצות ברחוב שמעון פרס בחדרה הביא לתפיסתם של שלושה עבריינים (38,26,24) תושבי העיר המוכרים היטב למשטרה שברשותם רכב עם לוחיות רישוי מזויפיות ובתוכו תחמושת קליעית, סכין, אגרופן, כובעי גרב, כפפות ומכשיר טלפון חדש ארוז בקופסא שטרם נעשה בו כל שימוש, במשטרה אף חושדים כי החשודים הספיקו להיפטר מכלי נשק שהיה ברכב.
בתא המטען מצאו השוטרים את לוחיות הזיהוי המקוריות של הרכב בעוד המזויופות שייכות לרכב אחר לגמרי בעיר יבנה, כן נתפסו מספר קליעים של אקדח, סכין, אגרופן, כובעי גרב המכסים את כל הפנים, כפפות ומכשיר פלאפון חדש ארוז בקופסא שטרם נעשה בו כל שימוש, השלושה נעצרו מיד, למקום הוזעקו כוחות נוספים שהחלו לסרוק את האיזור מאחר והשוטרים סברו כי יושבי הרכב ביניהם אסיר משוחרר השליכו דבר מה מהרכב בעת שזיהו המחסום המשטרתי.
נעצרו במחסום אקראי של המשטרה
השלושה נסעו הלילה ברכב מדגם סקודה שבכלל בבעלות מגרש מכוניות בנתניה בכביש 6 ועלו על כביש 9 המוביל לרחוב שמעון פרס לכיוון חדרה הם הבחינו מרחוק במחסום המשטרתי לפני הכניסה לשכונת בית אליעזר ונעצרו שם לבדיקה שגרתית. השוטרים שבדקו במסוף המשטרתי את פרטיהם של השלושה הבינו כי שניים מהם הם יעדים מודיעיניים ולכן ערכו חיפוש דקדקני ברכב ועל גופם.
מייצגים את החשודים. מימין לשמאל: עו"ד קרין בן סימון, עו"ד רותם כהן ועו"ד רויטל סבג (צילום: שלומי גבאי, יח"צ)
השלושה הועברו לחקירה בתחנת משטרת חדרה וסירבו לשתף פעולה עם חוקריהם תוך שהם שומרים על זכות השתיקה וטוענים לחפותם. במשטרה בטוחים כי השלושה קשרו קשר לביצוע פשע חמור והימצאותם ברכב שמספרו זויף בתוספת האמצעים שנתפסו ברשותם בשעת לילה מאוחרת אינה מקרית ויתכן כי אף תכננו לפגוע בעבריין בכיר עימו הם מסוכסכים לפי המודיעין המשטרתי.
בדיון שהתקיים הבוקר בבית משפט השלום בעיר טען נציג המשטרה רס"מ רועי מסוורי כי ליחידה החוקרת דרושים 5 ימי מעצר בכדי לבצע מספר רב של פעולות חקירה והגיש לשופט גולדברג חומר סודי בעניינם של החדושים, לבסוף לאחר דין ודברים הסכימו הסניגורים רותם כהן, קרין בן סימון ורויטל סבג על הארכת מעצרם ב-48 שעות בלבד.
עורך הדין רותם כהן המייצג את החשוד בן ה-26 אמר: "הרושם שמתקבל הוא כי ההר יוליד עכבר"
עו"ד קרין בן סימון המייצגת את החשוד בן ה-24: "מרשי מכחיש את החשדות המיוחסים לו. אין לו כל קשר לממצאים שנתפסו ברכב. אני סמוכה ובטוחה כי החקירה תסתיים בקרוב, בלא כלום."
עו"ד רויטל סבג המייצגת את החשוד בן ה-38: "מרשי מכחיש מכל וכל החשדות המיוחסים. הואיל ואין למרשי מה להסתיר הוא מאפשר למשטרה לבצע חקירה ולבדוק הכל. בסופו של יום אין לי ספק שההר יוליד עכבר"
לקראת עונת החתונות, רשת האופנה הבינלאומית ALDO משיקה את קולקציית נעלי הכלות לקיץ - עם דגש על שילוב בין סטייל לנוחות. הקולקציה מציעה מגוון רחב של דגמים, שנועדו ללוות את הכלה מהרגע המרגש בחופה ועד לרחבת הריקודים בשעות הקטנות של הלילה.
בין הטרנדים הבולטים בולטים עיטורי פנינים, לבבות מוזהבים ואבנים נוצצות, שהופכים את הנעליים לפריט אופנה בפני עצמו. ב-ALDO מבטיחים מראה יוקרתי ועדכני לצד נוחות בלתי מתפשרת, כדי שהיום הגדול יהיה מושלם גם מהצעד הראשון. קולקציית קיץ 2026 כבר זמינה בחנויות הרשת ובאתר.
הפתיחה החגיגית של חנות Fashion Club השבוע ברחוב האורזים בנתניה, התקיימה באירוע נוצץ שלא חסרו בו שמות מוכרים. בין האורחים בלטו נועה קירל ומאור בוזגלו. בתיעוד: ענבל עם אחותו של השוער דניאל פרץ וסגן ראש העיר שלו אלגלי. היה שמח ומלא סטייל!
קבוצת קניוני עופר, וביניהם נתניה וחדרה, יוצאת בסייל הקיץ הגדול, עם הנחות משמעותיות, הטבות מיוחדות ומבצעי ענק על מאות פריטים ממגוון מותגים
ורשתות מובילות בתחומי האופנה, ההנעלה, הלייף סטייל, הילדים, הטיפוח, הבית והפנאי. הסייל יתקיים ב-17 קניוני עופר ברחבי הארץ, עד 30.6.2026 (או עד גמר המלאי), ויכלול עשרות מותגים ורשתות ישראליות ובינלאומיות מובילות, אשר יציעו לצרכנים הנחות בלעדיות ומבצעי סוף עונה אטרקטיביים במיוחד. לרגל השקת המהלך עלה קמפיין בכיכובה של הפרזנטורית עדי אשכנזי.
הסטייליסטית אור לוזון שנפרדה מבן זוגה השבוע, הגיעה משעות הבוקר המוקדמות לסט הצילומים של ג'ק קובה שם הרימה בהפתעה מסיבת רווקות לחברותיה: מעיין דורי ולניקול ארבוב. לוזון, הפתיעה אותן בזרי פרחים, הרמת כוסית, ברכות ומתנות לרגל הנישואים. מעיין דורי בת ה-38 סיפרה לחברותיה שתחגוג את החינה באירוע משפחתי, ובעוד שבועיים תינשא לבחיר ליבה במושב ברכיה. לראשונה חשפה פרטים על בן זוגה איתו מתחתנת: לוחם מילואים בגולני בן 33, הצעיר ממנה ב- 5 שנים. כמו כן סיפרה שיטוסו ל – 3 שבועות לתאילנד שם יחגגו את הירח דבש. אהבנו ופרגנו. מזל טוב!