מזג האויר הסוער והגשמים שיורדים כמעט ללא הפוגה גרמו להפרעות באספקת החשמל לקריסת עצים וחסימת כבישים
(צילום: שלומי גבאי)
במשטרת ישראל נערכו בכוחות מתוגברים בכבישים ובצירים הראשיים בפרט לקראת סוף השבוע החורפי. מוקד אגף התנועה מפרסם כל העת הודעות לתקשורת על חסימות כבישים בעקבות הגשמים לפיכך - מומלץ לציבור להיות קשובים לאמצעי התקשורת ולהישמע להנחיות השוטרים.
במשטרה מציינים כי לאור אירועי העבר ניתן לצפות לחסימת צירים. הערכות המשטרה כוללת תאום והכנת כוחות שיגיעו לצמתי דרכים בהם הם ידרשו כתוצאה מפגעי מזג האוויר וזאת כדי לשמור על שגרת החיים בצורה הטובה ביותר.
קריסת ענפים על רכב באזור התעשיה בחדרה (צילום: עופר ארגמן)
גם במד"א נערכו לגשם ולמזג האוויר הקר הצפוי בסוף השבוע וממליצים להשתמש באפליקציית 'מד"א שלי' בכל צורך רפואי, אפליקציה שהמאפשרת בלחיצת כפתור להגיע למוקד החירום 101 של מד"א ויכולה לסייע במקרים בהם המזמין לא יודע להגיד את מיקומו. מנכ"ל מד"א אלי בין: "אנו מבקשים מהציבור לנקוט משנה זהירות ולתת תשומת לב לקרובי משפחה ושכנים קשישים המתגוררים לבד."
בין היתר, הונחו צוותי מד"א לאייש את האמבולנסים והג'יפים עם הנעה כפולה (4X4) על מנת לתת מענה רפואי במקומות בהם קיים קושי בעבירות עקב מזג האוויר ולתגבר את המשמרות על מנת להעניק מענה במידה ויהיה ביקוש גובר לשירותי מד"א ופניות במוקד החירום 101 וזאת בנוסף להנחיות נהיגה בטוחה בגשם ובשיטפונות שהופצו לצוותי מד"א, שיאפשרו שמירה על חייהם של אנשי הצוותים הרפואיים.
עצים קרסו על רשת החשמל ועל מונית בבית אליעזר (צילום: דוברות חברת החשמל)
הרמזורים קרסו במחלף גבעת אולגה (צילום: שלומי גבאי)
מונית שנפגעה מעץ שקרס בבית אליעזר (צילום: שלומי גבאי)
תחפושות מתגלגלות: עובדי אינטל השתתפו ביום התנדבות מרגש לקראת חג פורים. כ-60 עובדים התנדבו בקמפוס החברה בעיר והכינו תחפושות מותאמות לילדים עם מוגבלות בכיסאות גלגלים והליכונים, במסגרת שיתוף פעולה מתמשך עם מיזם חל"ק מבית עמותת ארץ עיר בפרוייקט הארצי "תחפושות מתגלגלות". הפעילות התקיימה כחלק ממדיניות המעורבות הקהילתית של החברה. אהבנו ופרגנו!
השחקנית הישראלית וכוכבת הרשת יסמין עמרי נבחרה להשתתף בקמפיין החדש של המותג הבינלאומי לטיפוח השיער אלביב מבית לוריאל פריז. הקמפיין יעלה במהלך חודש פברואר בישראל ויכלול פרסומים במדיה הדיגיטלית, בנקודות המכירה בשילוב תכנים ברשתות החברתיות. יסמין עמרי, עם למעלה ממיליון עוקבים בפלטפורמות הסושיאל ויכולת לייצר תוכן אותנטי ומשפיע על קהל היעד, תשתתף בקמפיין לצד מסר שמדגיש אינדיבידואליות, ביטחון עצמי, זוהר וטיפוח טבעי.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.