באחת ההזדמנויות ביקש הנאשם מקטינה שתצלם את עצמה ותשלח לו תמונה שלה בחזה חשוף ועם פנים גלויות, תוך שהוא פונה אליה בלשון נקבה ומציג את עצמו במרמה כנטלי. הפרקליטות ביקשה לעצור את הנאשם עד תום ההליכים המשפטיים נגדו
פרקליטות מחוז חיפה, הגישה היום לבית המשפט המחוזי בעיר כתב אישום נגד אחמד עתאמנה, תושב כפר קרע כבן 25, בגין מעשה מגונה בקטינות, הטרדה מינית של קטינות, סחיטה באיומים ועוד. מכתב האישום שהוגש באמצעות עו"ד אילנה פיקוס-רויטבלט עולה כי עתאמנה פתח בטלפון הנייד מנוי אינסטגרם והציג תמונה של נערה צעירה ואת הכיתוב "נטלי" ו-"לסבית גאה".
באחת ההזדמנויות ביקש עתאמנה מקטינה כבת 13 שתצלם את עצמה ותשלח לו תמונה שלה בחזה חשוף ועם פנים גלויות, תוך שהוא פונה אליה בלשון נקבה ומציג את עצמו במרמה כנטלי. הקטינה, שהאמינה לעתאמנה, שלחה לו תמונה ובתגובה עתאמנה הזדהה בפניה כגבר ואיים עליה שאם לא תשלח לו תמונה שלה בחזה חשוף, פנים גלויות ובצירוף שמה הוא הולך לפרסם את תמונתה באינסטגרם. הקטינה התחננה בפני עתאמנה שלא יבצע את הפרסום וביקשה ממנו שלא יהרוס את חייה. במקביל לאיומיו, עתאמנה גם כתב לה הצעות חוזרות בעלות אופי מיני ושלח לה תמונה של איבר מינו.
בהזדמנות אחרת, עתאמנה נאשם כי שינה את שם המנוי באינסטגרם ל-"חרמן", פנה לקטינה כבת 9 שנים כשהוא מציג עצמו כ-"אליאב", וביקש ממנה לצלם את עצמה ולשלוח לו תמונות של החזה שלה כשהוא חשוף ובפנים גלויות, וכן תמונות נוספות בעלות אופי מיני כשגופה עירום. לאחר שנשלחו התמונות שמר אותן עתאמנה בטלפון הנייד שלו. במועדים אחרים, הוא שלח לקטינה תמונה של איבר מינו החשוף וכתב "אוהב אותך זונה שלי" ו-"את אוהבת אותי? את הזין שלי?".
בהמשך, עתאמנה נאשם כי איים על הקטינה שאם תנסה לחסום אותו הוא יפרסם בכל המדינה את התמונות ששלחה לו. עוד ביקש ממנה שתצלם את איבר מינו של אחיה הקטין ותשלח לו. הקטינה סירבה לכך, ומחקה את מנוי האינסטגרם שלה על מנת להפסיק את הפניות של הנאשם.
שלושה מיליון ישראלים בסיכון לפוסט טראומה
בכנס ראשון במסגרת המסלול לאתגרים דחופים של Civix הוצגו מעל 70 יוזמות שכבר פותחו במהלך התהליך, להתמודדות עם אתגר בריאות נפשית....
פלאשנט לוקאלי | 25.5.2025
נתפס תושב טול כרם שאנס אישה בנתניה
...
פלאשנט לוקאלי | 15.5.2025
מקדמים חדשנות באנרגיה
...
פלאשנט לוקאלי | 13.5.2025
מדברים על זה
הספורטאים חוזרים להתאמן
שר התרבות והספורט מיקי זוהר ביוזמה לחידוש אימוני ספורטאים בווינגייט...
פלאשנט לוקאלי | 18.6.2025
תאונת עבודה ורשלנות המעסיק
...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.6.2025
מחלות מקצוע
...
פלאשנט חוק ומשפט | 2.6.2025
עילות תביעות תלמידים בבית ספר / בגן
...
פלאשנט חוק ומשפט | 22.5.2025
כרטיס ביקור על גלגלים: מדריך לעיצוב מדבקות רכב שעובדות
...
פלאשנט עסקים | 21.5.2025
איך לתכנן סוף שבוע רומנטי באילת? בואו לגלות
...
פלאשנט עסקים | 20.5.2025
איך לתכנן סוף שבוע רומנטי באילת? בואו לגלות
...
פלאשנט עסקים | 20.5.2025
איך לתכנן סופש רומנטי באילת? בואו לגלות
...
פלאשנט עסקים | 18.5.2025
מסך Dual-Frame ראשון מסוגו
דגם U27G4R המציע אפשרות בחירה בין תצוגת UHD ב-HZ 160 לבין FHD ב- HZ320...
לוסי איוב מכתיבה את הקצב: הברלט שגנב את ההצגה. מי שצפה בשבוע שעבר בפרק של רוקדים עם כוכבים לא יכול היה לפספס את הנוכחות המרשימה של המנחה לוסי איוב - וגם לא את הבחירה האופנתית שבלטה על המסך: חליפת טוקסידו שחורה בגזרה מחויטת ונקייה, עם טוויסט במרכז – ברלט תחרה של מותג ההלבשה התחתונה JACK KUB שהפך לאלמנט שמכתיב את כל הלוק. ניתן להשיג ברשת חנויות JACK KUBA.
רשת BBB פותחת את סניפיה למשלוחים ואיסוף עצמי בהתאם להנחיות פיקוד העורף- התפריט החדש שהושק בשבוע שעבר זמין כעת גם במשלוחים: בהתאם להנחיות פיקוד העורף לסגירת המסעדות לישיבה, סניפי רשת BBB יהיו פתוחים לפעילות במתכונת של משלוחים ואיסוף עצמי בלבד, בהתאם להנחיות ולהתפתחויות המצב הביטחוני בכל אזור ואזור. כחלק מהמאמץ להחזיר שגרה גם בימים מורכבים, ניתן להזמין גם את תפריט הקיץ החדש, שהושק רק בשבוע שעבר ומביא עמו מנות מפתיעות, עשירות בטעמים וייחודיות ל-BBB. שמרו על עצמכם. שיהיה בתאבון!
מלון דן כרמל אירח את השחקנית חני נחמיאס ויהודה אליאס שטיילו בחיפה וקפצו לביקור במלון. בן ינובר, מנכ"ל מלונות דן באזור חיפה ומנכ"ל דן כרמל ערך סיור במלון לחיים אוסדון (דוד חיים) שהתארח במלון והראה לו את הגינה החדשה במלון. חני נחמיאס שבדיוק הגיעה למלון הפתיעה את אוסדון במהלך הסיור בגינה של דן כרמל והצטרפה אליהם יחד עם יהודה אליאס. אורחי דן כרמל שראו את כל החבורה בגינה חשבו שתהיה הופעה למבוגרים של חני ויהודה ולילדים של ה-"דוד חיים", אבל בסוף כולם הסתפקו בסלפי עמם.