במשטרה עוקבים בדריכות אחר הסכסוך שלאחרונה הסלים בין חבורתו של החשוד ושותפיו לבין חבורה אחרת אלימה ומסוכנת לא פחות ששניים מהבולטים בה השתחררו לאחרונה ממאסר
בית משפט השלום בחיפה האריך אתמול ב-3 ימים, את מעצרו של אסיר משוחרר בן 26, תושב חדרה, החשוד כי ירה מספר קליעים ביום שישי סמוך לשעה 03:00 לעבר קבוצת אנשים ברחוב רמב"ן בעיר ופצע באורח קל תושב העיר בן 22 המוכר גם הוא למשטרה. החשוד נמלט מיד מן הזירה ככל הנראה ברכב שהמתין לו בקרבת מקום. הפצוע שנפגע ברגליו פונה באופן עצמאי לבית החולים הלל יפה שם אושפז וטופל.
המשטרה: "החשוד מסוכן לציבור וירה בשטח בנוי"
החשוד שנעצר בביתו כמה שעות לאחר האירוע בחר הפעם בשונה מפעמים קודמות בהם נעצר לענות לשאלות החוקרים ואף סיפק להם אליבי מפורט מגובה בסרטונים ממצלמות האבטחה של הבניין בו הוא מתגורר. לטענתו באותו ערב יצא מביתו סמוך לשעה 20:00 לאירוע בעיר נשר שם בילה עד ששב לביתו בשעה 24:00 ומאז לא יצא מביתו עד לבואם של בלשי המשטרה.
עו"ד רויטל סבג. "מרשי מסר לחוקרים אליבי מוצק"
במהלך הדיון טען נציג המשטרה כי החשוד המסוכן לציבור ביצע ירי בשטח בנוי ופצע אדם והציג לבית המשפט חומר סודי המצביע על בעיתיות מסוימת בגירסת החשוד, מנגד טענה הסניגורית רויטל סבג כי האליבי שמסר מרשה מוצק ואף נתמך ע"י גירסת זוגתו של החשוד שמעידה כי זה אכן שב לביתו בחצות ומאז שהה במחיצה ולא זז מביתו.
בית המשפט נענה באופן חלקי לבקשת המשטרה והורה לה לבצע את פעולות החקירה הנדרשות בכדי לאמת או להפריך את האליבי שמסר החשוד.
עו"ד רויטל סבג המייצגת את החשוד אמרה: "מרשי מכחיש בכל תוקף את המיוחס לו וטוען לחפותו, הוא מסר לחוקרים אליבי מוצק עם סימוכין, גם במקרה הזה ההר יוליד עכבר."
במשטרה עוקבים בדריכות אחר הסכסוך שלאחרונה הסלים בין חבורתו של החשוד ושותפיו לבין חבורה אחרת אלימה ומסוכנת לא פחות ששניים מהבולטים בה השתחררו לאחרונה ממאסר ואליה על פי החשד שייך פצוע הירי מאתמול.
כזכור לפני כשבועיים נעצרו החשוד ושותפיו בכניסה לשכונת בית אליעזר ברכב שסימני הזיהוי שלו זויפו ובו פריטי אמל"ח וכובעי גרב והחשד היה שהם בדרכם לפגוע בעבריינים עימם הם מסוכסכים.
עמדות מיחזור חדשות ברחבי פרדס חנה
כ- 21 עמדות שכונתיות חדשות למיחזור יוקמו במהלך השנה על ידי אגף שפ"ע ובשיתוף המשרד להגנת הסביבה. עמדה ראשונה הוקמה בימים אלו בשכונת יפה נוף...
פלאשנט לוקאלי | 23.10.2025
עורך דין מומלץ להפחתת ארנונה לעסקים – לא רק מפעלים והייטק
...
פלאשנט עסקים | 16.10.2025
מה הייחודיות בתהליך של הקמת חדרים נקיים?
...
פלאשנט עסקים | 15.10.2025
רוצה לזהות את הימים הפוריים שלך? המדריך המלא לשימוש בערכה לזיהוי ביוץ
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
הכל על לוח זכוכית מחיק: המהפכה שעל הקיר
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
הכל על ימי גיבוש - המפתח להצלחה של כל צוות
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
כוחו של קידום אורגני - איך לגרום לאתר שלך לבלוט ברשת?
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
מחלות מקצוע
...
פלאשנט חוק ומשפט | 19.9.2025
מתן גיא - כך תהפכו את הרעיון החדשני שלכם לרווח עסקי
...
פלאשנט עסקים | 17.9.2025
מתן גיא מגלה לכם עולם עסקי חדש
...
פלאשנט עסקים | 17.9.2025
מגשים לאירועים – הדרך הכי קלה שיש לארח אנשים
...
פלאשנט עסקים | 16.9.2025
איך לגלות בזמן אמת טיסות זולות?
...
פלאשנט עסקים | 14.9.2025
שלא יעבדו עליכם!!
...
פלאשנט לוקאלי | 12.9.2025
הבית החכם נכנס גם לחדר הרחצה – מקלחונים בהתאמה אישית בעידן הטכנולוגי
...
חבר הכנסת אלי דלל ממשיך לחזק את הקשרים מעבר לים. השבוע נפגש עם נשיא טאיוואן ושוחח עמו על שיתופי פעולה בתחומי הבריאות, ההיי־טק והשבבים, החקלאות, התיירות וגם התפלת המים בהמשך הגיע לביקור בחברה לייצור שבבים, ולא שכח לתעד את הרגעים. שנה טובה.
הרמת כוסית לעובדי רגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי, התקיימה בנוכחות סגן ראש העיר הרב אורן גבגי, הרב משה לחובר, מנכ״ל העמותה משה קייזלר, המשנה לראש העיר ליאורה לוי, נטלי שטיין ודורון גלאם. חג שמח ושנה טובה.
בועז כספי משתף: ״אני מקבל אות מצטיין ראש העיר, הגיעו חברים רבים. ריגש אותי במיוחד יו"ר סיעת העבודה וסגן יו"ר ההסתדרות פיני קבלו, שהגיע לאחר ניתוח קשה וחייב להישאר בבית, אבל עזב הכל, נהג מבית שאן כדי להיות בטקס שלי. באמת, למרות שאנחנו בפוליטיקה, מתברר שיש בינינו חברות אמת. תודה לך אוהב אותך".
בוריס צירולניק משתף: "אני חוזר לארץ אחרי מסע עבודה והרפתקאות בארה"ב וקנדה. במיניאפוליס, שיקגו, וושינגטון וטורונטו התרשמתי מניקיון מופתי ברחובות ומהנוכחות המתמדת של דגלי המדינה בכל מקום. שמתי לב גם לפער מעניין: בשכונות מבוססות, ספורט הוא דרך חיים ואילו בשכונות חלשות – מקדונלד'ס בכל פינה. חזרתי עם רעיונות וכוחות חדשים, ועם ההבנה כמה החיים אצלנו שונים וסוערים. למרות הג'ט לג אני מחייך ואומר - שבת שלום, בריאות וחדשות טובות לכולם".