חבר המועצה המכהן בתפקיד באחת הרשויות באזור חדרה נעצר בחשד שקשר עם פלסטיני תושב חברון להבריח 10 טון טבק לארץ ולהתחמק מתשלום מס של ארבעה מיליון שקל
בשבוע שעבר סיכל המכס בנמל אשדוד, בשיתוף המשטרה, את ניסיון ההברחה של הטבק המעובד שהיה מיועד לשטחי הרשות הפלסטינית. מידע מודיעיני הצביע על המכולות החשודות, עליהן הוצהר כי הן מכילות קורות עץ לנגרות ולבניין, כאשר בפועל הוסלקו בהן כ-10 טונות של טבק לייצור סיגריות. חוקרי יחידת סמים מכס ובלשי ימ"ר לכיש עקבו אחר המשאיות שיצאו מן הנמל והובילו את המכולות, ועצרו אותן בכניסה לשכונות התפר בירושלים. עם הנהגים, נעצר גם החשוד בייבוא, תושב חברון.
עם זאת, בפועל, המכולות הוזמנו על שם חברת קש ישראלית שהוקמה בשנה האחרונה. האזרח הישראלי הרשום כבעליה נחקר ושוחרר לאחר שאנשי המכס הגיעו למסקנה כי מדובר ב"קוף", שאין לו קשר לפעילות או לייבוא. מכאן הובילה החקירה לשני חשודים נוספים. לדברי המכס חבר המועצה החשוד בפרשה חתום כמגיש מסמכי הייבוא של המכולות בהן הוברח הטבק.
🎉 בשלישי הקרוב נתניה חוגגת חיסכון בקניות!
ביום שלישי 04.08 הפתיחה הגדולה של סניף נטו חיסכון - רשת מזון למהדרין זולה ומשתלמת בישראל, עכשיו בנתניה וכווווולם מוזמנים!!
📍 *איפה? הפלדה 13 נתניה*
📅 *מתי? יום שלישי 04.08.26*
שתפו משפחה וחברים מנתניה והסביבה כדי שגם הם יהנו מכל המבצעים השווים💥
👇 *לקבוצת המבצעים הסודית >>*
https://chat.whatsapp.com/Jf3vpa5edn58f8jtL5RXaz?s=cl&p=a&ilr=4&amv=3
עמותת "שף פקטורי" זכתה באות ראש עיריית נתניה לשנת 2026, כהוקרה על פעילותה ההתנדבותית הענפה והעשייה למען לוחמי המילואים, חיילים פצועים ופוסט-טראומטיים, שורדי שבי וילדים בעלי צרכים מיוחדים. האות הוענק במסגרת אירוע ההוקרה השנתי למתנדבי העיר, כאות הערכה על התרומה המשמעותית, המסירות וההשפעה של העמותה על הקהילה. בעמותה ציינו כי מדובר בכבוד גדול ובהוקרה מרגשת לכלל המתנדבים והשותפים לדרך, הפועלים לאורך השנה מתוך תחושת שליחות, נתינה ואכפתיות.
תיאטרון הקאמרי השיק את ההצגה ״האשליה״ וכולם הגיעו לפרגן: השבוע הציג תיאטרון הקאמרי את קבוצת הצעירים החדשה ״הקאמרי דור חדש 2.0״, ונערכה הפריימיירה של ההצגה ״האשליה״ בבימויה של קרן חובב. חברי הקבוצה הם: נאיה בינשטוק, אורי פרלמן, אנה בנימין, ענבל בר לב, אלינור וייל, נדב עדר, וורקו מקונן ועמית שושני. ההצגה עוקבת אחרי דייט לא מאוד מוצלח, שמתקדם לכיוון בלתי הצפוי. בקהל היו: בת חן סבג, עידו טאקו, אלעד אטרקצ׳י, יהלי סובול, בר מיניאלי, דרור קרן, אוהד חמו, אולה שור סלקטר ועוד.
נתניה ממשיכה לחגוג את אירועי "שמש בשכונות": אירועי "שמש בשכונות" ממשיכים להגיע לשכונות ברחבי העיר, ולהביא איתם אווירה קהילתית, ושפע של פעילויות וחוויות לכל המשפחה. סגן ומ"מ ראש העיר והממונה על השכונות, שלו אלגלי, ממשיך ללוות את אירועי הקיץ בשכונות, לברך את התושבים, לפגוש את המשפחות והילדים ולחזק את הקשר עם הקהילות בכל רחבי העיר.