עושים כבוד לראשי העיר - תאגיד מי חדרה משדרג את תשתיות המים והביוב ברחובות על שם ברמן ווידרקר, ראשי העיר הראשונים של חדרה. עו"ד טל אליהו יו"ר הדירקטוריון "פרויקטים אלה הינם חלק מתכנית ההשקעות הרב שנתית של התאגיד"
תאגיד מי חדרה מבצע בימים אלה פרויקטים הכוללים שדרוג קווי מים וביוב בעלות כוללת של למעלה משלושה מיליון שקלים. עו"ד טל אליהו, יו"ר הדירקטוריון: "התאגיד ימשיך להקצות את מירב משאביו לשדרוג ופיתוח תשתיות עירוניות וזאת בהתאם לתכנית הפיתוח העירוניות ולמען תושבי העיר. כל שקל יחזור לתושבים."
מתחילת השנה עובדים בתאגיד מי חדרה במרץ רב להשלמת מספר פרויקטים לשדרוג תשתיות המים והביוב בעיר. כעת, החל התאגיד בשני פרויקטים משמעותיים, שיאפשרו המשך אספקת מים תקינה ומערכת ביוב איכותית לתושבי העיר. מדובר בתשתיות שהוזנחו במשך עשרות בשנים וכעת יטופלו בצורה יסודית , זאת תוך התאמתן לתכניות הפיתוח וההתרחבות של העיר.
משדרגים את תשתיות המים והביוב (צילום: יח"צ)
בין הפרויקטים הרבים, השבוע החל התאגיד בשדרוג קווי הביוב ברחובות ברמן ווידרקר. הרחובות קרואים על שמם של ראשי עיריית חדרה בעבר, דוד ברמן אשר כיהן בתפקיד בין השנים 1952-1954 ויצחק וידרקר, אשר כיהן בין 1954-1965.
העבודות יבוצעו בשיטה מתקדמת של ניפוץ, אשר מאפשר את שדרוג המערכות ללא חפירות וללא הרעש המלווה בהן. לאחר סיום העבודות, עיריית חדרה, בשיתוף עם התאגיד, תבצע ריבוד לכבישים ברחובות הנ"ל. העלות המשוערת של הפרויקט היא למעלה ממיליון שקלים, צפי לסיום העבודות הוא בחודש אפריל הקרוב. בנוסף, התאגיד מבצע עבודות לשדרוג קווי המים והביוב ברחובות: גולדה מאיר, החורש, תדהר ודפנה. הפרויקט מוערך בכ-2 מיליון שקלים וכולל את פיתוח המדרכה המזרחית ברחוב גולדה מאיר ואת שדרוג המדרכות הצפוניות ברחובות החורש, תדהר ודפנה. הרחובות הנ"ל יהיו סגורים לתנועה בימים א-ה בין השעות 8:00-17:00. הפרויקט עתיד להסתיים במאי השנה.
עו"ד טל אליהו, יו"ר הדירקטוריון ציין: "פרויקטים אלה הינם חלק מתכנית ההשקעות הרב שנתית של התאגיד, בה הושקעה מחשבה רבה. אני סמוך ובטוח כי תושבינו ייהנו מפירותיה. התאגיד ימשיך להקצות את מירב משאביו לשדרוג ופיתוח תשתיות עירוניות. כל הכנסות התאגיד שבות אל התושבים בדמותם של פרויקטים רבים כגון אלה". עוד הוסיף אליהו: "נמשיך להשתלב כמיטב יכולתנו עם תכניות הפיתוח העירוניות, על מנת למנוע כפל עבודות בכל רחוב. התאגיד יוסיף לפתח ולשדרג בכל מקום אשר יידרש לרווחתם ולמענם של תושבי חדרה".
שישו ושמחו: הקפות שניות בשבעה מוקדים ברחבי חדרה
עיריית חדרה מזמינה את תושבות ותושבי העיר לחגוג יחד את שמחת תורה באירועי הקפות שניות שיתקיימו במוצאי החג...
פלאשנט לוקאלי | 1.10.2026
טעם חדש בעיר: הפודטראקים מגיעים לנתניה
...
פלאשנט לוקאלי | 24.9.2026
כך הופכות הגינות בחדרה למרחב קהילתי
עו"ד יניב דרי, יו"ר פנאי העיר: "המטרה היא לא לחכות שהתושב יגיע אלינו. אנחנו רוצים לצאת אליו, לפגוש אותו בשכונה ולתת מקום ליוזמות שצומחות מתוך הקהילה עצמה"...
פלאשנט לוקאלי | 19.9.2026
עדיין אין קצה של מידע
מתנדבי חדרה מעדכנים על העלמותו של איגור חנוכייב...
האמן יוסי לובלסקי פותח את תערוכת היחיד "לא הכל ורוד", המתבוננת במערכת היחסים שבין אב לבנו ובין אדם להוריו, דרך תהליך יצירה שנמשך 18 שנה. התערוכה, שאצרה אילנה כרמלי לנר, תיפתח ביום חמישי, 8.10.2026, בשעה 19:00 בבית האמנים בתל אביב, רחוב אלחריזי 9, ותינעל ב־31.10.2026. לובלסקי נפרד מהצבעוניות החמה המזוהה עמו וצולל אל פלטה מאופקת של כחולים, שבה הים הופך למרחב של זיכרון, אובדן, חמלה ופיוס. לצד ציורי השמן הגדולים יוצגו גם רישומי הכנה בפחם, החושפים את קווי המחשבה והרגש שקדמו ליצירות. במרכז התערוכה עומד השינוי שעבר האמן לאחר מות הוריו, מאב המתבונן בבנו לילד יתום המחפש את הוריו. לפרטים נוספים חפשו באתר של יוסי לובלסקי.
נתניה: אירוע חגיגי נערך על ידי בכירי רשת טיב טעם המסכמת בימים אלה מהלך גיוס תרומות רחב ובמסגרתו נאספו כ-102,000 ₪, כתרומה לעמותת ידידי המרכז הרפואי לשיקום לוינשטיין. לאירוע הגיעו בכירי עמותת ידידי לוינשטיין, בסניף הדגל באזור התעשייה פולג בנתניה. המרכז הרפואי לשיקום לוינשטיין מקבוצת כללית, הוא מרכז השיקום הגדול בישראל ואחד המובילים בעולם. בלוינשטיין מטופלים פצועי צה"ל וכוחות הביטחון, נפגעי פעולות טרור, תאונות דרכים, תאונות עבודה, אירועים מוחיים, פגיעות חוט שדרה, קטיעות וגפיים, פגיעות ראש ומחלות מורכבות. מגיעים אליו מטופלים הזקוקים לתהליך שיקומי מקיף, במטרה לשוב לחיים עצמאיים ולתפקוד.
סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי, השתתף בהילולת בושאייף המסורתית, המהווה חלק משמעותי ממסורתה וממורשתה המפוארת של יהדות לוב. במהלך הערב הסתובב אלגלי בין המשתתפים הרבים ועלה לבמת האירוע ובירך את הקהל. אלגלי איחל למשתתפים ולכל בית ישראל בריאות, שמחה, שפע ובשורות טובות.
במהלך חופשת חול המועד סוכות יערכו ב 18 קניוני עופר ברחבי הארץ מגוון רחב של אירועים, פעילויות ואטרקציות לכל המשפחה – ללא עלות ובכניסה חופשית. בין האטרקציות הבולטות לכל השפחה: מופעים, הצגות , סדנאות, מתחמי משחק, מתנפחים ועוד. חג שמח!