מחקירה ראשונית של המשטרה עולה חשד כי מדובר באירוע פלילי בשל סימני האלימות הקשים שנמצאו על גופה. פאראמדיקים של מד"א שהגיעו לזירה דיווחו כי מצאו אישה כבת 56 ללא רוח חיים וקבעו את מותה במקום
פאראמדיק מד"א יואב ליבוביץ (צילום: דוברות מד"א)
בשעה 19:10 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב שרון על אישה שנמצאה מחוסרת הכרה בדירה ברחוב שב"ל בפרדס חנה. פאראמדיק מד"א יואב ליבוביץ שהגיע לזירה סיפר: "בתוך הדירה שכבה אישה כבת 56 מחוסרת הכרה עם סימני אלימות בפלג גופה העליון. היא הייתה ללא סימני חיים ובתוך זמן קצר נקבע מותה." מפקד תחנת חדרה, סנ"צ יגאל בן לולו וכוחות נוספים של שוטרים ושוטרי זיהוי פלילי הגיעו למקום.
מחקירה ראשונית של המשטרה עולה כי מדובר באירוע פלילי והחקירה מתמקדת בכמה מישורים. על פי ההערכה מותה של האשה שהתגוררה לבדה בדירה נגרם כמה שעות קודם לכן.
הסופרת שלנו זוהר אביב ביום השקה לצד השחקן והסטנדאפיסט נדב אבוקסיס לסדרת 'המעברה', שעומדת לעלות ברשת 13 ביום שני הבא. זוהר תשחק את המורה בתיה. אהבנו ופרגנו מלא! בהצלחה!