מדיווח ראשוני עולה, כי הצעירה נפגעה ככל הנראה מרכב עת חצתה את הכביש במעבר חציה. בוחני תאונות דרכים הגיעו לזירה וחוקרים את נסיבות התאונה. הנהגת הפוגעת לקתה בהלם
בתאונת דרכים קשה שאירעה ברח' קופולוביץ' פינת ויצמן באור עקיבא, נפצעה באורח קשה צעירה בת 19, בעת שחצתה את הכביש. הנהגת בשנות ה-30 לחייה לקתה בהלם והיא נחקרה ע"י הבוחנים, כתוצאה מהתאונה המשטרה סגרה את רחוב ויצמן וקופולוביץ לצורך החקירה וערכה שחזור.
במוקד מד"א מרחב שרון התקבל בשעה 09:13 דיווח על התאונה וחובשים ופראמדיקים של מד"א שהגיעו לזירה העניקו לצעירה טיפול רפואי ראשוני ופינו אותה לבי"ח רמב"ם בחיפה במצב קשה עם חבלת ראש כשהיא מורדמת ומונשמת.
בוחני התנועה בזירת התאונה (צילום: שלומי גבאי)
מחקירה ראשונית של בוחני התנועה גוברת ההערכה כי הרכב החליק לאחר הבלימה הפתאומית ופגע בצעירה בשל הכביש הרטוב כתוצאה מהגשם שירד.
פאראמדיק מד"א עומר דעייף סיפר: "כשהגענו למקום התאונה ראינו את הפצועה, צעירה כבת 19 שוכבת על הכביש כשהיא מחוסרת הכרה עם חבלת ראש מדממת. הענקנו לה טיפול רפואי מציל חיים בשטח שכלל הרדמה והנשמה ופינינו אותה במצב קשה ויציב לבי"ח רמב"ם."
כך הופכות הגינות בחדרה למרחב קהילתי
עו"ד יניב דרי, יו"ר פנאי העיר: "המטרה היא לא לחכות שהתושב יגיע אלינו. אנחנו רוצים לצאת אליו, לפגוש אותו בשכונה ולתת מקום ליוזמות שצומחות מתוך הקהילה עצמה"...
פלאשנט לוקאלי | 19.9.2026
עדיין אין קצה של מידע
מתנדבי חדרה מעדכנים על העלמותו של איגור חנוכייב...
איש החסד הנתנייתי אלעזר פרץ מ׳מטה משיח׳ ערך כמידי שנה ביקור במשרדי עיריית נתניה, שם תקע בשופר וחילק ערכות דבש יחד עם ברכת הרבי מליובאוויטש לשנה טובה ומתוקה. ראש העיר אבי סלמה בירך את פועלו של איש החסד למען תושבי העיר. עוד ביקר פרץ במשרדי סגן ומ״מ ראש העיר שלו אלגלי, סגן ראש העיר אמיה טאגה, מנכ״ל העירייה מויש לוי, מ״מ מנכ״ל העירייה אלון אהרן ומנהל אגף הקליטה בני אמר.
סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי, השתתף השבוע באריזת סלי מזון לקראת ראש השנה יחד עם חב״ד נתניה ופלוגת חיילי צה״ל. במהלך הפעילות נארזו סלי מזון שיועברו למשפחות לקראת החג, כחלק מהפעילות שמקיימים בחב״ד נתניה לאורך השנה למען תושבי העיר. ישר כח!
לקראת השנה החדשה, פסטיבל הדבש חוזר בחגי תשרי תשפ"ז 2026, ומזמין משפחות להכיר מקרוב את עולמן המסקרן של דבורי הדבש. במסגרת הפסטיבל ייפתחו מרכזי מבקרים ומכוורות ברחבי הארץ, והקהל יוכל לפגוש דבוראים, לצפות בכוורות זכוכית, להתנסות ברדיית דבש, להשתתף בסדנאות יצירה ולטעום דבש ישראלי מזנים שונים. בין התחנות המשתתפות באזור המרכז: משק דבורים סימון בכפר סירקין, משק לין בכפר ביל"ו, "מאחורי הדבש" בכפר חב"ד ו"הכוורת" של שי ספקטור בכפר רות. בצפון ייקחו חלק מכוורות ביסוד המעלה, דפנה, מנות, פקיעין ומקומות נוספים. גיל שצברג, מנכ"ל המועצה להאבקה ודבש, מזכיר כי מאחורי המתיקות מסתתרת גם שליחות חשובה: דבורי הדבש אחראיות להאבקת גידולים חקלאיים ולשמירה על אספקת המזון. המבקרים יוכלו גם לרכוש דבש טהור ישירות מהמגדלים ולתמוך בחקלאות המקומית לקראת החג. לפרטים נוספים חפשו בגוגל: המועצה להאבקה ודבש. חג שמח!
שירי חגואל סיידון פתחה את שנת הלימודים בסבב ביקורים מרגש במוסדות החינוך ברחבי נתניה. במהלך הבוקר היא הגיעה לחטיבת אלתרמן, לבתי הספר שמרית, דבורה עומר ומורשת זבולון וכן לגני מורשת זבולון, שם פגשה ילדים נרגשים, צוותי חינוך, הנהגות הורים ומשפחות שליוו את התלמידים ביום הראשון. בין החיוכים, השירים, הריקודים והפרפרים בבטן, סיפרה חגואל סיידון כי נזכרה מחדש מדוע היא כל כך אוהבת להיות בשטח. לדבריה, מעבר לשמות בתי הספר והגנים, היא לוקחת איתה בעיקר את האנשים שפותחים שנה חדשה עם הרבה אחריות, אהבה והתרגשות. מבחינתה, זה היה יום חג קטן במקומות רבים בעיר.