בשל שריפה ענקית שפרצה במגרש רכבים סמוך לשוק בא.א.פאחם נגרמו שיבושי תנועה כבדים מאום אל פחם לערערה בשני הכיוונים
שוטרי תחנת אום אל פחם בשת"פ לוחמי מג"ב פרוסים ברחבי העיר ומבצעים בשעה האחרונה חסימות והכוונת תנועה של התושבים לעבר צירים בטוחים בעקבות שריפה ענקית שפרצה סמוך למגרש מכוניות ברחוב השוק.
עפ"י דיווחים שהתקבלו במוקד 100, השריפה התפשטה מאזור התעשיה לעבר תחום הנמצא בקרבת בתים.לאור הסכנה שנשקפה, שוטרי התחנה הרחיקו את הסקרנים ומכוונים את התנועה לצירים עוקפים .
השריפה באום אל פחם (צילום: דוברות מחוז חוף)
לוחמי האש הצליחו לבלום את האש אשר אחזה במגרש המכוניות ואף איימה על בתי מגורים.עבודתם של לוחמי האש התרכזה בשלוש גזרות: במגרש עצמו, בהגנה על העסקים הגובלים במגרש ובשריפה בגבעה הסמוכה ועד לקו הבתים. מטוסי הכיבוי אשר הוזעקו לסיוע ביצעו סבב הטלות וסיימו את מלאכתם. טרם הוכרזה שליטה מלאה באירוע שכן במקום מנשבות רוחות ערות המאיימות ללבות את הבעירה שוב. מאוחר יותר חלה רגיעה משמעותית בכל גזרות האירוע ולוחמי האש ימשיכו עוד זמן רב לפעול במקום להשגת כיבוי סופי.
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.
מרכז סוזן דלל: מה עושים בשבת - מופעים לילדים.ות ולכל המשפחה עם מיטב היצירה הישראלית העכשווית והרבה מקום לדמיון והשראה. המופע הראשון בסדרה: סבתא סורגת - אנסמבל תוצרת בית. הצגה בחרוזים סרוגה ביד, זוכת פרס השחקנית ועיצוב בפסטיבל חיפה הבינ״ל להצגות ילדים. ביום שבת 10 בינואר בשעה 11:00 אולם ירושלמי, מרכז סוזן דלל - למידע ורכישת כרטיסים: באתר מרכז סוזן דלל. תהנו!
מנחת הטלוויזיה יעל גולדמן, בעלה השחקן אורי פפר ושלושת הילדים, בילו חופשה משפחתית במלון גליליון, כדי לחגוג לבת הבכורה עמונאל 14 חורפים. גולדמן פגשה את ארז משה, מנכ"ל המלון וסיפרה לו שבימים אלה היא משיקה פוטקאסט חדש שלה עם ברכה ליבי שילט, בשם: "התל-אביבית והרבנית", בנושא זוגיות, משפחה, אהבה וקריירה. ומתכננת לעמנאול הפתעה נוספת ליום הולדת 14 נסיעת בנות מעבר לים.