הנאשם חשד כי החבר גנב מארנקו את הכסף ובמהלך ויכוח שהתפתח בניהם הוא דקר אותו באמצעות סכין בבית החזה. לאחר שהמנוח נפל והיה שרוע על הרצפה בעט בו הנאשם 3 פעמים בראשו
פרקליטות מחוז חיפה הגישה לפני זמן קצר לבית המשפט המחוזי בעיר כתב אישום נגד סלאטן אדנום גרסנאי, נתין אריתראי בן 37 מחדרה, בגין רצח חברו בדקירת סכין בבית החזה על רקע חשדו כי המנוח גנב את כספו.
מעובדות כתב האישום שהוגש באמצעות עוה"ד ענאן ע'אנם עולה כי ביום 05.07.18 שהו הנאשם והמנוח במסעדה שהופעלה בדירה ברחוב שמעוני דוד בחדרה כשהשניים שתו משקאות אלכוהוליים ואכלו.
בשלב מסוים בסביבות השעה 15:15, לאחר שנרדם הנאשם בעודו ישוב על כיסאו, משך המנוח את ארנקו והוציא ממנו כסף מזומן בסך של כ- 3,000 שקלים.
לאחר שהתעורר הנאשם וגילה שכספו נגנב התפתח ויכוח בין השניים שבסופו דקר הנאשם את המנוח, בעוצמה, באמצעות סכין, דקירה אחת בבית החזה משמאל. לאחר שנפל המנוח והיה שרוע על הרצפה בעט בו הנאשם 3 פעמים בראשו.
הפרקליטות ביקשה מבית המשפט להורות על מעצרו של הנאשם עד לתום ההליכים המשפטיים נגדו.
נתניה ממשיכה למשוך חברות מובילות: אירוע השקת משרדי הדוגמה בפרויקט החדש של דיזנגוף וקבוצת תדהר, התקיים השבוע בנתניה. מדובר בבניין מגורים חדשני המשלב קומת משרדים בסטנדרט מתקדם, המעניקה מענה איכותי לעסקים ולחברות המבקשים לפעול בעיר נתניה. סגן ומ”מ ראש העיר, שלו אלגלי, הממונה על הפיתוח העסקי, השתתף באירוע וציין כי נתניה ממשיכה לבסס את מעמדה כמרכז עסקים מוביל. חברות מובילות בוחרות להשקיע ולהתפתח כאן בזכות תנופת הפיתוח, המיקום האסטרטגי ואיכות החיים שהעיר מציעה. "נמשיך לפעול כדי למשוך עוד עסקים, לייצר מקומות תעסוקה ולחזק את הכלכלה המקומית".
מיקי קם ואודיה קורן השיקו וכולם הגיעו לפרגן בפרימיירה החגיגית: בשבוע שעבר חגגו בתיאטרון הקאמרי את עליית ההצגה "השותפה" בפרימיירה חגיגית בכיכובן של אודיה קורן ומיקי קם. בהצגה הן מגלמות שתי נשים - אחת נאיבית והשניה פרועה - שעוברות לגור יחד והופכות לדמויות משמעותיות מאוד זו עבור זו. הראשון לברך היה בנה של מיקי קם, נדב עדר, יחד עם אשתו אלינור וייל - שניהם שחקנים בקבוצת הצעירים של הקאמרי. עוד נכחו: ירדנה ארזי, חנה לסלאו, נורית גפן, נתן דטנר, איל וולדמן ועוד.
בין עבר להווה: תערוכת היחיד "מצב ביניים" של חומי גרומן תיפתח ביפו. התערוכה, באוצרותו של איתי גבאי, תיפתח ביום חמישי, 9 ביולי 2026, בשעה 19:30, בגלריה אשכילה ביפו, ותציג עבודות בציורי שמן וצבעי מים העוסקות בזהות, שייכות והמפגש שבין מסורת לחיים עכשוויים. גרומן, שעזבה את הקהילה החרדית, מביאה אל הבד את מסעה האישי דרך שתי סדרות עבודות: האחת מתארת רגעים מחיי היומיום בישראל, והשנייה מציגה כלי זכוכית צבעוניים המשמשים כמטאפורה למערכות יחסים, שקיפות ושבריריות. התערוכה "מצב ביניים" תוצג בגלריה אשכילה, רחוב הפנינים 2, יפו, ותינעל ב-7 באוגוסט 2026. בהצלחה!