גנדלמן: "השקענו מיליונים בספורט. לא ניתן שינהלו אותנו"
ראובן יגיל יום שני,
12 בנובמבר 2018, 12:23
בעקבות פרסומים בנוגע לפשרה מול רשם העמותות בנוגע לעתידה של הפועל חדרה אמרו במועדון: "אין שום פשרה"
בהמשך לפרסומים השונים בנוגע לפשרה מול רשם העמותות, אמרו היום במועדון: "לצערנו הרב אין שום פשרה מוסכמת על השולחן. אחת ההצעות של רשם העמותות הייתה להנחית במועדון בעל תפקיד שיקבל סמכויות של מפרק ובסמכותו יהיה לעשות ככל העולה על רוחו, כולל מכירת המועדון, פיטורי כל ההנהלה הנוכחית ומינוי בעלי תפקיד חדשים. מיותר לציין שאנו מתנגדים להצעה הזו, ההתאחדות לכדורגל מתנגדת ועיריית חדרה מתנגדת, כך שהדברים לא רלוונטיים."
עוד אמרו במועדון: "אנו ממשיכים לעשות את המקסימום כדי לפתור את הסוגיה בטרם היא תגיע לבית המשפט ומאמינים ששרת הספורט תתערב בנושא ותצליח להוביל את הצדדים למציאת נוסחה מוסכמת והוגנת."
השקיע מיליונים לקידום הספורט בעיר. גנדלמן (צילום: שלומי גבאי)
ראש העיר צביקה גנדלמן הגיב לפרסומים ואמר: "לפני ארבע שנים לקחתי החלטה לשקם את ענף הכדורגל בעיר ולהצעידו לקדמת הבמה של הכדורגל הישראלי. לצורך כך השקיעה העירייה מיליוני שקלים בהקמת מגרשי אימונים, שני מגרשים חדשים, שיפוץ מתקנים ישנים ותמיכה בקבוצה ייצוגית אחת. ההחלטה שקיבלה אישור מהנהלת העיר , הביאה להצלחות כבירות הן בקבוצת הבוגרים והן במחלקת הנוער שמפעילה מאות בני נוער ברחבי העיר. אנו לא נסכים שבשל עניינים בירוקרטים ימונה אדם לתפקיד בכיר, שאין לו זיקה לעיר חדרה ולתושבי חדרה. עיריית חדרה לא תשתף פעולה עם מהלך שכזה, ומנגד תפעל בכל דרך חוקית על מנת שהוא לא יקרה."
רילוקיישן עם ילדים ומה שאף אחד לא מספר להורים לפני הטיסה
...
פלאשנט עסקים | 24.8.2026
יבוא אישי בישראל שובר שיאים ולמה יותר ישראלים מדלגים על היבואן הרשמי
...
פלאשנט עסקים | 24.8.2026
10 סימנים שהבניין שלכם זקוק לתחזוקה
...
פלאשנט עסקים | 23.8.2026
האם חוות דעת שלילית של מנהלת על עובדת יכולה להיחשב לשון הרע?
...
פלאשנט חוק ומשפט | 22.8.2026
איך לבחור בין סוגי המצבות השונים? הטיפים של טופ מצבות
...
פלאשנט עסקים | 20.8.2026
שני בקבוקי תבערה בלילה אחד
...
פלאשנט חוק ומשפט | 19.8.2026
מטטרסלגיה: למה כואבת כרית כף הרגל ואיך מדרסים ונעלים נכונות יכולים לעזוק?
מאת: נאור רויזמן הבעלים של המכון האורתופדי "אבידור" פרדס חנה...
פלאשנט עסקים | 15.8.2026
טעות קטנה, מחיר ענק: למה לא מומלץ לערוך צוואה לבד
...
פלאשנט חוק ומשפט | 14.8.2026
דירת הסמים בנתניה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.8.2026
כתב אישום חמור כנגד מתן ארביב
פרקליטות המדינה הגישה לבית המשפט המחוזי בבאר שבע שני כתבי אישום נגד מתן ארביב (29) מחדרה, בגין מעורבותו בניסיון לרצוח אדם באמצעות מטען חבלה שהוצמד לרכבו בא...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.8.2026
הצגות מומלצות בישראל ב-2026 - אילו הצגות אסור לפספס השנה?
...
פלאשנט עסקים | 13.8.2026
צו סגירה למסעדת "אושי אושי" בחדרה
...
פלאשנט לוקאלי | 12.8.2026
איך לבחור בגד ים מחמיא - 6 טיפים לבחירת בגד ים מחטב, אוסף ומחמיא
...
גלריית האמנים של עופר רמת אביב תארח יד ה-31.8.26 ארבע תערוכות חדשות, המציגות מגוון רחב של שפות אמנותיות: פיסול, צילום ואמנות דיגיטלית של ארבעה אמנים בעלי רקע ייחודי: שימי דהן, ד”ר אירינה רפוביץ’, מרים גלעד וירמי אפשטיין: התערוכות פתוחות לקהל הרחב.
פסטיווקאלי ה- 10 בנתניה: רגע לפני שעלה לבמה למופע מרגש - הזמר ישי ריבו יחד עם סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי. ערב מיוחד של מוזיקה ישראלית, אנרגיות טובות וקהל נפלא שהגיע ליהנות ולחגוג עשור לפסטיבל שהפך למסורת אהובה בעיר. נתניה יודעת לחגוג!
ארגון מגדלי הפירות קורא לציבור לרכוש תוצרת ישראלית: עונת קטיף פירות הקיץ נמצאת בשיאה, ובארגון מגדלי הפירות מדווחים על יבול איכותי ומובחר ברוב מיני הפירות, למרות אתגרי המלחמה, היבוא ומחסור במים. לקראת חגי תשרי קורא הארגון לציבור להעדיף פירות וירקות מתוצרת הארץ ולתמוך בחקלאים הישראלים. במקביל, בירכו בארגון, שי גולני יו"ר ענף הפירות במועצת הצמחים הנכנס, אילנה דרור כלכלנית התאחדות חקלאי ישראל, ירון בלחסן מנכ"ל ארגון מגדלי הפירות בישראל, מוטי צמיר יו"ר מועצת ארגון מגדלי הפירות, מזכ"ל התאחדות חקלאי ישראל אורי דורמן, על נוהל תמיכה חדש בהיקף של 180 מיליון שקלים לשיקום והרחבת משקים חקלאיים ביישובי קו העימות בגבול לבנון.
ילדים רבים הגיעו לקבל חתימות על ספרים שרכשו מסופרי נתניה באירוע התרבות המכובד שהתקיים במתנ"ס אריק איינשטיין פולג. בתמונה: הסופרת שלנו זוהר אביב עם אדל שהגיע לאירוע מרמלה, אדל היא הילדה שנתנה לזוהר השראה לגיבורת הספר החדש בסדרת יד הפלא, בנושא קבלת השונה.