בשיתוף משרד התיירות אירחה חברת "נחלים" כ-50 סוכני תיירות, שהגיעו לחדרה מכל הארץ, ליום שכולו סיורים וחוויות
"נחלים" החברה לפיתוח תיירות חדרה, בשיתוף משרד התיירות, ערכה סיור חשיפה לכ-50 סוכני תיירות מכל הארץ. סוכני תיירות הוזמנו לחדרה עקב פתיחתו של מרכז המבקרים החדש בבית הספר "אחד העם".
שדרת אמיר (צילום: דוברות העירייה)
את הסיור פתחו הסוכנים במלון "רמדה" בארוחת בוקר עשירה מול הנוף המרהיב המשתקף מקומת הכנסים בקומה 22. לאחר מכן צפו במופע גלישה במרכז הבילוי החדש "מול החוף ווילג'" ונחשפו לבריכה של גלישת האקסטרים הראשונה מסוגה בישראל.
מוזיאון המלחיות (צילום: דוברות העירייה)
בהמשך הגיעו הסוכנים למויאון המלח-פלפל הייחודי, שם התוודעו לראשונה לאוסף המונה כ-37 אלף מלחיות ופלפליות מכל העולם. לקיוסק ההיסטורי בשדרת אמיר מי טל, הגיעו הסוכנים לקראת הצהריים ונהנו מטעמו של הגזוז.
לאחר מכן הגיעו למרכז המבקרים החדש בבית הספר ההיסטורי "אחד העם", שם צפו בסרט חדשני ומרגש ושמעו על תוכניות הפיתוח של חברת "נחלים" מפי מנהלת השיווק לירון שי.
בחלקו האחרון של יום החשיפה, נסעו הסוכנים אל פארק נחל חדרה המחודש, נפגשו עם מנהל הפארק יוסי תורג'מן ושמעו על האתגרים ועל החידושים המתרחשים בפארק.
פארק נחל חדרה (צילום: דוברות העירייה)
את ארוחת הצהריים העשירה והמפנקת זכו הסוכנים לחוות בפיקניק שטח של "קפה טוב" שמפעילה עמותת "שכולו טוב" אשר מהווה מרכז הכשרה מקצועי שיקומי למתמודדים עם קשיים נפשיים ובכך למעשה תורמת לקהילה ולחוסנה.
"נחלים" שמה לה למטרה לשקם, לשפץ ולפתח אתרי תיירות בתחומי העיר; לחשוף ולהעצים את נכסיה הטבעיים של העיר; לקיים פעילות בתחום הנופש והתיירות; לפעול לשיפור איכות החיים הסביבה ותרבות הפנאי בעיר חדרה; לפתח ולעודד פעילויות קהילתיות, לרבות פעילויות נופש, תיירות וטיולים, ולפעול בשיתוף פעולה עם עיריית חדרה לקדם את העיר ולהעלותה על מפת התיירות בישראל.
מרפאת השיניים שכולם מדברים עליה ברמת אביב: טכנולוגיה מתקדמת, יחס אישי והטבת פתיחה שווה במיוחד - הכירו את Royalty Watted
מרפאת הבוטיק החדשה של ד"ר ותד משלבת טכנולוגיה דיגיטלית מתקדמת, יחס אישי וטיפולי שיניים ברמה הגבוהה ביותר - מהשתלות ושיקום הפה ועד יישור שקוף ואסתטיקה דנטלי...
פלאשנט לוקאלי | 12.5.2026
מטפלים בנפש
...
פלאשנט לוקאלי | 5.5.2026
אלפי תושבים, שמונה מוקדים וחגיגה אחת
...
פלאשנט לוקאלי | 2.5.2026
מדברים על זה
המהפכה בדיני שטרות: מהגנה על הבנקים להגנה על הסחר החופשי
...
לרגל השקת GOLBARY CLUB קו חדש של בית האופנה גולברי, שעוצב בהשראת עולמות הטניס והפאדל, יוצא המותג בקמפיין רחב, לחשוף את הקולקציה החדשה של פריטים המשלבים מראה ספורטיבי מוקפד, סטייל נקי ונוכחות אופנתית עדכנית. את הקמפיין מובילה הפרזנטורית אילנית לוי, ולצידה משתתפות שגית רביבו ולאה ינאי, חלק מנבחרת השגרירות של המותג גולברי. הקמפיין יחשוף לראשונה את הקולקציה המציגה פרשנות חדשה למלתחת הקיץ.
ברכות לדניאלה אטיה, סגנית מנהלת בית החינוך הממ״ד אביחי, שנבחרה לאחת מ-50 המורים המצטיינים בישראל במסגרת תחרות "המורה של המדינה". הבחירה בדניאלה, שעליה המליצו תלמידים, הורים וצוותי חינוך, הביאה גאווה גדולה לנתניה. דניאלה הגיעה לישיבת המועצה בנתניה יחד עם בני משפחה הגאים והמאושרים. חבר מועצת העיר ואיש החינוך ים מאיר קרן, ברך את דניאלה ואמר שמהיכרות אישית עם המשפחה הוא לא מתפלא שיצאו ילדה כזו מוצלחת.
תערוכה מסקרנת במיוחד: דקל הררי פותח תערוכת יחיד חדשה בגלריית Global Art בתל אביב והופך עיתונים יומיומיים לאמנות חדה ובועטת. באמצעות חיתוך, צבע ושכבות של כותרות, הררי בוחן כיצד שטף המידע, החדשות והשגרה מעצבים את הזהות שלנו. במקום לקרוא ולזרוק, הוא מעניק לעיתון חיים חדשים - כאלה שמכריחים לעצור ולהתבונן. התערוכה “[dd/mmm/yyyy]” עוסקת במתח שבין מידע, הרגל וזעזוע שנשחק בתוך מציאות חוזרת. הררי, שמגיע דווקא מרקע עסקי, מתרגם כותרות, מלחמות ושגרה לדימויים עוצמתיים שנשארים בתודעה. הפתיחה ב-20.5 בתל אביב, והתוצאה מבטיחה הרבה יותר מקריאת בוקר שגרתית. אוצרות - מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 20.6.2026.
מותג האיפור KIKO MILANO קיים השבוע אירוע השקת LOVE FUSION סדרת מוצרי בייס ליין חדשה, שאליו הגיעו מאות מוזמנים ונהנו מצפייה בסרט ״השטן לובשת פראדה״ בהוט סינמה כפר סבא. בין האורחים שהגיעו להשקה: טליה עובדיה, ליה נגה, טל תמם, עידן ברוליה ועוד. היה שמח!