התקרית אירעה הערב בכביש 6535 מכיוון שקד לאום אל פאחם. מותו של הגבר כבן 40 נקבע במקום. הפצועים פונו במסוק לבית החולים רמב"ם.
בשעה 15:50 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב שרון על פצועים בתקרית ירי. חובשים ופראמדיקים של מד"א שהגיעו למקום קבעו את מותו של גבר כבן 40 והעניקו טיפול רפואי ל-2 נפגעים בשנות ה-40 לחייהם שנפצעו באורח בינוני וקשה. לאחר חבירה עם מסוק הם הועברו להמשך טיפול בבית החולים רמב"ם בחיפה. במשטרה מעריכים כי מדובר באירוע על רקע פלילי.
הצוותים העניקו טיפול ראשוני (צילום: דוברות מד"א)
פראמדיק מד"א אסף תפוחי שמתגורר בסמוך והגיע ראשון למקום סיפר: "כשהגעתי למקום ראיתי גבר פצוע מתהלך בזירה ו-2 נפגעים נוספים בתוך רכב, ביצעתי בדיקות רפואיות ראשוניות ודיווחתי למוקד. גבר כבן 40 היה מחוסר הכרה עם פציעה חודרת בפלג גופו העליון וללא סימני חיים ומותו נקבע בשטח. 2 הפצועים הנוספים שסבלו מפציעות מדממות בפלג גופם העליון טופלו בשטח ופונו במהירות לחבירה עם מסוק מד"א שמפנה אותם במצב בינוני וקשה לבית החולים רמב"ם."
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.