מותו של גבר כבן 30 נקבע במקום. פצוע באורח בינוני כבן 50 פונה לבית החולים באמצעות מסוק. 7 פצועים נוספים באורח קל פונו לבית החולים הלל יפה
מבדיקה ראשונית עולה כי סיבת התאונה הינה התהפכות עצמית של רכב ההסעות וכתוצאה מכך נקבע מותו של אחד הנוסעים. נפצעו 7 נוסעים נפצעו באורח קל ופצוע כבן 50 באורח בינוני אשר פונה במסוק לבי"ח רמב"ם.
בעקבות הטיפול בתאונה נחסם הכביש לתנועה ממחלף באקה למחלף עירון. ציבור הנהגים התבקש לצאת במחלף באקה ולהמשיך דרך כביש 9. שוטרים ובוחני תנועה שהגיעו למקום החלו בחקירת נסיבות התאונה.
הרכב המסחרי שנפגע (צילום: דוברות המשטרה)
ממד"א מרחב שרון נמסר כי בשעה 10:38 התקבל דיווח במוקד 101 על תאונת דרכים שאירעה בכביש 6 סמוך למחלף עירון לצפון ובה מעורב רכב הסעות מסחרי. חובשים ופראמדיקים של מד"א שהגיעו למקום טיפלו ב-9 פצועים בהם 1 קשה שאת מותו נאלצו לקבוע לאחר זמו קצר במקום.
זירת התאונה (צילום: דוברות מד"א)
פראמדיק מד"א יקי חג'ג' שהיה הראשון בזירה סיפר: "מדובר בתאונת דרכים קשה, רכב ההסעות היה בשטח שמעבר לגדר ההפרדה כשהוא עם פגיעות פח קשות והפצועים היו בסמוך אליו. גבר כבן 35 שכב על הקרקע כשהוא מחוסר הכרה עם פגיעה רב מערכתית, ביצענו בו בדיקות רפואיות אבל הוא היה ללא סימני חיים ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותו. פצוע כבן 50 שסבל מחבלה בחזה טופל בשטח ופונה במסוק מד"א לבי"ח רמב"ם כשמצבו בינוני ויציב. 7 נפגעים נוספים שהיו ברכב והתהלכו בזירה מפונים באמבולנסים של מד"א לבי"ח הלל יםה כשמצבם קל ויציב."
שלושה מיליון ישראלים בסיכון לפוסט טראומה
בכנס ראשון במסגרת המסלול לאתגרים דחופים של Civix הוצגו מעל 70 יוזמות שכבר פותחו במהלך התהליך, להתמודדות עם אתגר בריאות נפשית....
פלאשנט לוקאלי | 25.5.2025
נתפס תושב טול כרם שאנס אישה בנתניה
...
פלאשנט לוקאלי | 15.5.2025
מקדמים חדשנות באנרגיה
...
פלאשנט לוקאלי | 13.5.2025
מדברים על זה
תאונת עבודה ורשלנות המעסיק
...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.6.2025
מחלות מקצוע
...
פלאשנט חוק ומשפט | 2.6.2025
עילות תביעות תלמידים בבית ספר / בגן
...
פלאשנט חוק ומשפט | 22.5.2025
כרטיס ביקור על גלגלים: מדריך לעיצוב מדבקות רכב שעובדות
...
פלאשנט עסקים | 21.5.2025
איך לתכנן סוף שבוע רומנטי באילת? בואו לגלות
...
פלאשנט עסקים | 20.5.2025
איך לתכנן סוף שבוע רומנטי באילת? בואו לגלות
...
פלאשנט עסקים | 20.5.2025
איך לתכנן סופש רומנטי באילת? בואו לגלות
...
פלאשנט עסקים | 18.5.2025
מסך Dual-Frame ראשון מסוגו
דגם U27G4R המציע אפשרות בחירה בין תצוגת UHD ב-HZ 160 לבין FHD ב- HZ320...
פלאשנט עסקים | 13.5.2025
פוליסת חיסכון: הדרך החכמה לחסוך בלי להסתבך
...
פלאשנט עסקים | 12.5.2025
תקיפת עובד ציבור
...
פלאשנט חוק ומשפט | 8.5.2025
כל מה שאתם צריכים לדעת על תיקון מחשבים ניידים
...
פלאשנט עסקים | 7.5.2025
מנציחים בגבורה את יעל לייבושור וענר שפירא ז"ל
...
פלאשנט לוקאלי | 27.4.2025
תאונות עבודה וצדדים שלישיים
...
פלאשנט חוק ומשפט | 25.4.2025
חגיגות עצמאות עם ילד על הרצף
...
פלאשנט לוקאלי | 24.4.2025
הבעיה היא לא בבנייה של עו"ד עמית חדד, אלא בסימונו - טור דעה
...
לוסי איוב מכתיבה את הקצב: הברלט שגנב את ההצגה. מי שצפה בשבוע שעבר בפרק של רוקדים עם כוכבים לא יכול היה לפספס את הנוכחות המרשימה של המנחה לוסי איוב - וגם לא את הבחירה האופנתית שבלטה על המסך: חליפת טוקסידו שחורה בגזרה מחויטת ונקייה, עם טוויסט במרכז – ברלט תחרה של מותג ההלבשה התחתונה JACK KUB שהפך לאלמנט שמכתיב את כל הלוק. ניתן להשיג ברשת חנויות JACK KUBA.
רשת BBB פותחת את סניפיה למשלוחים ואיסוף עצמי בהתאם להנחיות פיקוד העורף- התפריט החדש שהושק בשבוע שעבר זמין כעת גם במשלוחים: בהתאם להנחיות פיקוד העורף לסגירת המסעדות לישיבה, סניפי רשת BBB יהיו פתוחים לפעילות במתכונת של משלוחים ואיסוף עצמי בלבד, בהתאם להנחיות ולהתפתחויות המצב הביטחוני בכל אזור ואזור. כחלק מהמאמץ להחזיר שגרה גם בימים מורכבים, ניתן להזמין גם את תפריט הקיץ החדש, שהושק רק בשבוע שעבר ומביא עמו מנות מפתיעות, עשירות בטעמים וייחודיות ל-BBB. שמרו על עצמכם. שיהיה בתאבון!
מלון דן כרמל אירח את השחקנית חני נחמיאס ויהודה אליאס שטיילו בחיפה וקפצו לביקור במלון. בן ינובר, מנכ"ל מלונות דן באזור חיפה ומנכ"ל דן כרמל ערך סיור במלון לחיים אוסדון (דוד חיים) שהתארח במלון והראה לו את הגינה החדשה במלון. חני נחמיאס שבדיוק הגיעה למלון הפתיעה את אוסדון במהלך הסיור בגינה של דן כרמל והצטרפה אליהם יחד עם יהודה אליאס. אורחי דן כרמל שראו את כל החבורה בגינה חשבו שתהיה הופעה למבוגרים של חני ויהודה ולילדים של ה-"דוד חיים", אבל בסוף כולם הסתפקו בסלפי עמם.