עובד העירייה הציל פעוט שנעזב בניידת ע"י קצין משטרה
שלומי גבאי יום חמישי,
21 במרץ 2019, 19:33
קצין בתחנת המשטרה בחדרה שכח את בנו הפעוט שנרדם במושב האחורי של הרכב והחל את יום עבודתו. השוטרים במשמרת נסעו בניידת והחנו אותה באזור התעשייה, שם הבחין העובד המסור בתינוק והוא חולץ בשלום. המשטרה פתחה בחקירה בחשד לרשלנות
עובד עיריית חדרה הבחין אתמול (רביעי) בבוקר בדרכו לעבודה בתינוק שנשכח בניידת משטרה באזור התעשייה בעיר. הוא החל לחפש אחר השוטרים, איתר אותם בחנות לחומרי בניין ויחד הם חילצו את הפעוט בשלום. לאחר מכן התברר כי קצין משטרה הגיע בבוקר לתחנת חדרה עם בנו ולא הבחין כי השאיר אותו ישן ברכב. השוטרים שהיו במשמרת כלל לא ידעו כי הוא נמצא במושב האחורי והופתעו למצוא אותו.
בעירייה בירכו את העובד על ערנותו שהצילה את חייו של הפעוט ומנעה אסון כבד. עוד הוסיפו כי מיד לאחר החג יוזמן העובד, שנחשב לאחד המסורים והאהובים בקרב עובדי העירייה, ללשכת ראש העיר צביקה גנדלמן.
ממשטרת ישראל נמסר בתגובה כי עם קבלת הדיווח נפתחה חקירה בחשד לרשלנות, שהועברה לטיפול המשטרה במחוז צפון.
כך הופכות הגינות בחדרה למרחב קהילתי
עו"ד יניב דרי, יו"ר פנאי העיר: "המטרה היא לא לחכות שהתושב יגיע אלינו. אנחנו רוצים לצאת אליו, לפגוש אותו בשכונה ולתת מקום ליוזמות שצומחות מתוך הקהילה עצמה"...
פלאשנט לוקאלי | 19.9.2026
עדיין אין קצה של מידע
מתנדבי חדרה מעדכנים על העלמותו של איגור חנוכייב...
במהלך חופשת חול המועד סוכות יערכו ב 18 קניוני עופר ברחבי הארץ מגוון רחב של אירועים, פעילויות ואטרקציות לכל המשפחה – ללא עלות ובכניסה חופשית. בין האטרקציות הבולטות לכל השפחה: מופעים, הצגות , סדנאות, מתחמי משחק, מתנפחים ועוד. חג שמח!
מרוץ "ענבי טלי 2026" – מרוץ הראשון מסוגו בישראל שהתקיים בין הכרמים ובנופים המרהיבים של שפלת יהודה, השתתפו כ-200 רצים ורצות מגילאי 4 ועד 70. האירוע הציע למשתתפיו שלושה מסלולים ברמות קושי ומרחקים שונים – מקצה תחרותי של 10 ק"מ, מקצה של 5 ק"מ ומקצה של 2 ק"מ המיועד למשפחות ולילדים. המשתתפים במרוץ נהנו מחוויית ריצה ייחודית פסטורלית ובלתי נשכחת בתוך הנוף החקלאי המזוהה עם ענבי טלי, במסלולים העוברים בין הכרמים הירוקים והשדרות המוצלות, סמוך לאזור בו עובר שביל ישראל ובנוסף, קיבלו חולצת DryFit ומדליית השתתפות, ובמקצים התחרותיים גם מספר חזה עם שבב דיגיטלי למדידת זמנים. את המרוץ סיימו בטעם טוב עם מיטב תוצרת הענבים כחול לבן. כרמל הלפרין, מנכ"ל 'ענבי טלי', שהזניק את המרוץ והשתתף בעצמו במקצה של 10 ק"מ, אמר: "אנו שמחים על האירוע המיוחד ועל ההזדמנות להזמין את הציבור הרחב אלינו, לכרמים, המקום שבו הסיפור של ענבי טלי התחיל ולהכיר מקרוב את החקלאות והנוף של מושב לכיש".
איש החסד הנתנייתי אלעזר פרץ מ׳מטה משיח׳ ערך כמידי שנה ביקור במשרדי עיריית נתניה, שם תקע בשופר וחילק ערכות דבש יחד עם ברכת הרבי מליובאוויטש לשנה טובה ומתוקה. ראש העיר אבי סלמה בירך את פועלו של איש החסד למען תושבי העיר. עוד ביקר פרץ במשרדי סגן ומ״מ ראש העיר שלו אלגלי, סגן ראש העיר אמיה טאגה, מנכ״ל העירייה מויש לוי, מ״מ מנכ״ל העירייה אלון אהרן ומנהל אגף הקליטה בני אמר.
סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי, השתתף השבוע באריזת סלי מזון לקראת ראש השנה יחד עם חב״ד נתניה ופלוגת חיילי צה״ל. במהלך הפעילות נארזו סלי מזון שיועברו למשפחות לקראת החג, כחלק מהפעילות שמקיימים בחב״ד נתניה לאורך השנה למען תושבי העיר. ישר כח!