תלמידה מחדרה זכתה במקום הראשון בתחרות היופי הבינלאומית Little princess שהתקיימה בטורקיה והשתתפו בה 20 מדינות
מאיה שוחמן בת 12 מבית אליעזר, תלמידת כיתה ו' בבית הספר עמית, אשר זכתה בתואר Best of the Best בתחרות יופי וכישרונות צעירים, התארחה בעיריית חדרה ונפגשה עם ראש העיר צביקה גנדלמן וסגן ראש העיר רומן גישר.
התחרות הבינלאומית בשם Little princess & prince world/universe, מתקיימת מידי שנה במדינה אחרת בעולם. השנה התקיימה התחרות בטורקיה והשתתפו בה נציגות מכ-20 מדינות: אוסטרליה, רוסיה, דרום אפריקה, מונטנגרו, לטביה ועוד מדינות רבות.
מאיה שוחמן עם ראש העיר וסגנו (צילום: דוברות העירייה)
מאיה קטפה את התואר הראשון לקטגורית הגילאים שלה 10-12 ובכך הביאה לישראל ולחדרה גאווה גדולה. ההכנות לתחרות התקיימו במשך כשנה, והכישרון שאותו ייצגה הוא אגרוף, ענף ספורט בו היא מתאמנת.
מאיה ייצגה את ישראל בתחרות היופי והכישרונות עם מגוון שמלות אשר עוצבו על-ידי אמה אנה. לדברי האם: "לכולנו זו הייתה חוויה בלתי נשכחת, לראות ילדות מכל העולם מתחברות אחד לשני בכזו קלות, עוזרות אחת לשנייה בלי אלמנט של תחרותיות ועם פרגון גדול שממלא את הלב. האחווה הזו העלתה בנו שאלות כיצד יש מלחמות בעולם, אם יחסינו כילדים מושתתים אהבה ואחווה".
מאיה מתאמנת כבר לקראת התחרות הבאה ובינתיים תייצג את העיר חדרה כשופטת בתחרות יופי הקרובה שעתידה להתקיים בעיר טבריה.
לדברי סגן ראש העיר רומן גישר, "מאיה גאווה גדולה לעיר. ספורטאית צעירה שזוכה במקום ראשון בתחרות בינלאומית בגיל כל כך צעיר זה הישג משמעותי מאוד. חשוב להגיד תודה להורים שמפתחים ומקדמים אותה, בזכותם היא תמשיך להביא גאווה להם ולעיר שלנו"?
עמותת "שף פקטורי" זכתה באות ראש עיריית נתניה לשנת 2026, כהוקרה על פעילותה ההתנדבותית הענפה והעשייה למען לוחמי המילואים, חיילים פצועים ופוסט-טראומטיים, שורדי שבי וילדים בעלי צרכים מיוחדים. האות הוענק במסגרת אירוע ההוקרה השנתי למתנדבי העיר, כאות הערכה על התרומה המשמעותית, המסירות וההשפעה של העמותה על הקהילה. בעמותה ציינו כי מדובר בכבוד גדול ובהוקרה מרגשת לכלל המתנדבים והשותפים לדרך, הפועלים לאורך השנה מתוך תחושת שליחות, נתינה ואכפתיות.
תיאטרון הקאמרי השיק את ההצגה ״האשליה״ וכולם הגיעו לפרגן: השבוע הציג תיאטרון הקאמרי את קבוצת הצעירים החדשה ״הקאמרי דור חדש 2.0״, ונערכה הפריימיירה של ההצגה ״האשליה״ בבימויה של קרן חובב. חברי הקבוצה הם: נאיה בינשטוק, אורי פרלמן, אנה בנימין, ענבל בר לב, אלינור וייל, נדב עדר, וורקו מקונן ועמית שושני. ההצגה עוקבת אחרי דייט לא מאוד מוצלח, שמתקדם לכיוון בלתי הצפוי. בקהל היו: בת חן סבג, עידו טאקו, אלעד אטרקצ׳י, יהלי סובול, בר מיניאלי, דרור קרן, אוהד חמו, אולה שור סלקטר ועוד.
נתניה ממשיכה לחגוג את אירועי "שמש בשכונות": אירועי "שמש בשכונות" ממשיכים להגיע לשכונות ברחבי העיר, ולהביא איתם אווירה קהילתית, ושפע של פעילויות וחוויות לכל המשפחה. סגן ומ"מ ראש העיר והממונה על השכונות, שלו אלגלי, ממשיך ללוות את אירועי הקיץ בשכונות, לברך את התושבים, לפגוש את המשפחות והילדים ולחזק את הקשר עם הקהילות בכל רחבי העיר.
תערוכת הפרחים הבינלאומית- Flowers מסע בין עולמות: תצוגת ענק הכוללת 3 מיליון פרחים המעוצבים ב- 5 עולמות תוכן (מים, גלקסיה, מראות, אגדות ושעשועים). המתחם מקורה וממוזג, וכולל אולמות הקרנה, סדנאות לילדים ועמדות צילום מתי-13.8-29.8
איפה: אקספו תל אביב (גני התערוכה) רכישת כרטיס (החל מגיל שנתיים) עלויות ומחירים בארגונים השונים. תהנו!