מתקני כושר שהוצבו בפארק הנחל משדרגים את חוויית הבילוי בפארק, בנוסף לפינות ישיבה, מתקני משחקים, אטרקציות תיירותיות וטיולים בחיק הטבע
עיריית חדרה, באמצעות "נחלים" החברה לפיתוח תיירות, הציבה מתקני כושר בפארק נחל חדרה, בסמוך למתקני המשחקים בפארק.
מתקני הכושר נועדו לשפר את חוויית הבילוי וההנאה של המבקרים בפארק, בו מותקנות גם פרגולות הצללה לפינות הישיבה והתצפית. בנוסף לפרגולות הותקנו ברחבי הפארק גם מצלמות אבטחה ומערכת כריזה לשיפור השירות והבטיחות.
מכשירי כושר על גדות הנחל (צילום: דוברות העירייה)
בנוסף למתקני הכושר והפינות המוצללות, נהנים באי הפארק ממסלולי טיול מגוונים, שולחנות פיקניק, ובעונת החורף גם תצפית על כרישים הנמשכים לשפך הנחל. ברחבי הפארק מוצבים מתקני משחקים ייחודיים, כולל התאמה לנגישות, המשלבים מוטיבים של אנרגיה חלופית אקולוגית ומוטיבים המתאימים למאפייניו של הפארק, למשל נחל וטבע. כמו כן משולבים צבעי ים וחוף, אף הם בין מאפייני הפארק.
הפארק משופע באטרקציות תיירותיות כמו אנדרטת אבשלום פיינברג, והפסל הקינטי לזכר נחצ'ה היימן שהלחין את שירו של נתן יונתן "חופים", אשר נכתב על נחל חדרה.
הנחל עצמו הינו נכס טבעי חשוב המשולב בפארק, עם שכיות חמדה טבעיות רבות ובתי גידול חשובים לשימור הטבע והסביבה. את גדות הנחל מחבר גשר המשמש הן הולכי רגל והן רוכבי אופניים, ומהווה אטרקציה נופית ותיירותית לבאי הפארק.
פארק הנחל הוא ריאה ירוקה ברמה אזורית, והפך בעשור האחרון לפנינת פנאי אמתית המושכת מבקרים רבים. הפארק נגיש לאוכלוסייה עם מוגבלות, כולל חנייה מרווחת, מדשאות ושבילים.
בנוסף, במהלך השנה ובחופשות חגים מתקיימים בפארק מופעי תרבות, פסטיבלים ופעילויות לכל המשפחה, המושכים משפחות ומטיילים מכל רחבי הארץ.
שלושה מיליון ישראלים בסיכון לפוסט טראומה
בכנס ראשון במסגרת המסלול לאתגרים דחופים של Civix הוצגו מעל 70 יוזמות שכבר פותחו במהלך התהליך, להתמודדות עם אתגר בריאות נפשית....
פלאשנט לוקאלי | 25.5.2025
נתפס תושב טול כרם שאנס אישה בנתניה
...
פלאשנט לוקאלי | 15.5.2025
מקדמים חדשנות באנרגיה
...
פלאשנט לוקאלי | 13.5.2025
מדברים על זה
תאונת עבודה ורשלנות המעסיק
...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.6.2025
מחלות מקצוע
...
פלאשנט חוק ומשפט | 2.6.2025
עילות תביעות תלמידים בבית ספר / בגן
...
פלאשנט חוק ומשפט | 22.5.2025
כרטיס ביקור על גלגלים: מדריך לעיצוב מדבקות רכב שעובדות
...
פלאשנט עסקים | 21.5.2025
איך לתכנן סוף שבוע רומנטי באילת? בואו לגלות
...
פלאשנט עסקים | 20.5.2025
איך לתכנן סוף שבוע רומנטי באילת? בואו לגלות
...
פלאשנט עסקים | 20.5.2025
איך לתכנן סופש רומנטי באילת? בואו לגלות
...
פלאשנט עסקים | 18.5.2025
מסך Dual-Frame ראשון מסוגו
דגם U27G4R המציע אפשרות בחירה בין תצוגת UHD ב-HZ 160 לבין FHD ב- HZ320...
פלאשנט עסקים | 13.5.2025
פוליסת חיסכון: הדרך החכמה לחסוך בלי להסתבך
...
פלאשנט עסקים | 12.5.2025
תקיפת עובד ציבור
...
פלאשנט חוק ומשפט | 8.5.2025
כל מה שאתם צריכים לדעת על תיקון מחשבים ניידים
...
פלאשנט עסקים | 7.5.2025
מנציחים בגבורה את יעל לייבושור וענר שפירא ז"ל
...
פלאשנט לוקאלי | 27.4.2025
תאונות עבודה וצדדים שלישיים
...
פלאשנט חוק ומשפט | 25.4.2025
חגיגות עצמאות עם ילד על הרצף
...
פלאשנט לוקאלי | 24.4.2025
הבעיה היא לא בבנייה של עו"ד עמית חדד, אלא בסימונו - טור דעה
...
הכירו: "YAM" - קונספט קולינרי ראשון וחדשני בישראל המשלב אירועים יוקרתיים ומסע (ארוחת) טעימות על צוק פראי המשקיף לים בהובלת השף תומר אגאי. “Yam” נושא עמו בשורה גסטרונומית ראשונה מסוגה בישראל – קונספט קולינרי עילית המפגיש בין אירועים יוקרתיים, עטורי סטייל, לבין מסע טעימות (כשר)של השף על צוק פראי ביפו ממנו נשקף הים הפתוח בצורה פנורמית ובמלוא הדרו. החזון היצירתי של השף תומר אגאי – מהקולות הבולטים והמשפיעים ביותר בסצנת הקולינריה מביא עימו את הקוטור של עולם הקולינריה. בהצלחה!
לרגל שבוע הספר: כ-80 ספריות ברחבי הארץ יציגו הצגות הילדים שנכתבו בהשראת ספרי הילדים הפופולאריים ביותר ביניהם: הלב, אוזו ומוזו מכפר קאקארוזו, על פי ספרו האהוב והידוע של אפרים סידון, הארנב ממושי הצגה קסומה ע"פ ספרה של שלומית כהן אסיף, הדייג ודג הזהב, הברווזון המכוער, בגדי המלך החדשים, פינוקיו, פיטר פן, אלאדין ועוד. מוטי חלימי, מנכ"ל תאטרון השעה הישראלי: "אנו רואים בהצגה כלי רב עוצמה בסיוע לילדים להבין את הספרות טוב יותר, בצורה חווייתית ועוצמתית. הצגות ילדים מעודדות את הילדים לקרוא את הספר עליו מבוססת ההצגה".
בוריס צירולניק משתף: "בקבלת הפנים לרגל יום העצמאות של הרפובליקה של אזרבייג'ן, הרבה מילים חמות, הרבה חברים ותיקים, כל הדברים הטובים. מזל טוב לכל המעורבים ביום העצמאות של אזרבייג'ן!".
סגנית ומ"מ ראש העיר, שירי חגואל סיידון משתפת: “יְרוּשָׁלַיִם שֶׁל זָהָב, שֶׁל נְחוֹשֶׁת וְשֶׁל אוֹר” - ביום ירושלים, ליבנו עם העיר שחוברה לה יחדיו — ועם אלו שעדיין רחוקים ממנה. נמשיך להתפלל לחזרתם המהירה של כל הַחטופים הביתה".