האמא העלתה את עגלת התינוקת לרכבת חונה וחזרה לרציף לטפל בילד נוסף, כעבור מספר דקות הרכבת החלה לנסוע כשהפעוטה נותרה לבדה. בתום מבצע נרחב הוחזרה התינוקת לאמא
מנהלי תחנות בנימינה וחדרה רגילים להעניק שירות יוצא דופן לנוסעים, אך היום (חמישי) בבוקר, התווסף לקשת השירותים גם שירותי שמרטפות.
מעט לאחר השעה 9:00, שמע מנהל תחנת בנימינה, אילן סאייג, צעקות מרציף 3, ממנו יוצאות רכבות פרבריות דרומה. סאייג מיהר למקום ושם התברר כי אמא לתינוקת בת חמישה חודשים, העלתה את העגלה לרכבת שחנתה ברציף לקראת התחלת הנסיעה דרומה, ולאחר מכן ירדה חזרה לרציף למספר דקות, לטפל באחיה הגדול של התינוקת שנשאר על הרציף. בינתיים, דלתות הרכבת נסגרו וזו החלה בנסיעה, כאשר העגלה ובתוכה התינוקת נשארו לבד ברכבת הנוסעת.
מנהל תחנת חדרה ומנהל המשמרת עם התינוקת (צילום: דוברות רכבת ישראל)
סאייג פעל במהירות, הצמיד עובד תחנה לאמא, ומיד עלה מול פקח הרכבת המדוברת ברשת החירום הרכבתית, ובמקביל יצר קשר עם כל צוותי התחנות באיזור. פקח הרכבת איתר בתוך שניות את העגלה ולא זז ממנה עד הגעת הרכבת לתחנת חדרה, שם העביר את התינוקת לחזקת מנהלי תחנת חדרה: סיני סימנטוב ומורדי בן שמחון, אשר הביאו את התינוקת למשרד מנהל התחנה והרגיעו אותה, עד הגעת האמא, כעבור מספר דקות.
"היה חשוב לי כל הזמן להדגיש לאמא שהתינוקת לא לבד", מספר אילן סאייג, מנהל תחנת בנימינה, "אני קורא מכאן לכל ההורים הנוסעים עם ילדיהם בחופש הגדול, אל תסירו את עיניכם מהילדים ברציפים ובתחנות."
סיני סימנטוב, מנהל תחנת חדרה מספר: "בתור אבא לתינוק בן חודש, אני עדיין רועד מהתרגשות. לכן כל הזמן דאגתי להדגיש לאמא שהתינוקת בידיים טובות שכבר גידלו 2 תינוקות. בעוד מספר ימים אני יוצא לחופשת לידה, וקיבלתי אימון מצויין."
מורדי בן שמחון, מנהל המשמרת בתחנת חדרה מספר: "לא הפסקתי לחשוב על הילדות שלי, מיד אחרי שמסרתי את התינוקת לאמא התקשרתי לבנות שלי ושאלתי לשלומן."
עמדות מיחזור חדשות ברחבי פרדס חנה
כ- 21 עמדות שכונתיות חדשות למיחזור יוקמו במהלך השנה על ידי אגף שפ"ע ובשיתוף המשרד להגנת הסביבה. עמדה ראשונה הוקמה בימים אלו בשכונת יפה נוף...
פלאשנט לוקאלי | 23.10.2025
עורך דין מומלץ להפחתת ארנונה לעסקים – לא רק מפעלים והייטק
...
פלאשנט עסקים | 16.10.2025
מה הייחודיות בתהליך של הקמת חדרים נקיים?
...
פלאשנט עסקים | 15.10.2025
רוצה לזהות את הימים הפוריים שלך? המדריך המלא לשימוש בערכה לזיהוי ביוץ
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
הכל על לוח זכוכית מחיק: המהפכה שעל הקיר
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
הכל על ימי גיבוש - המפתח להצלחה של כל צוות
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
כוחו של קידום אורגני - איך לגרום לאתר שלך לבלוט ברשת?
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
מחלות מקצוע
...
פלאשנט חוק ומשפט | 19.9.2025
מתן גיא - כך תהפכו את הרעיון החדשני שלכם לרווח עסקי
...
פלאשנט עסקים | 17.9.2025
מתן גיא מגלה לכם עולם עסקי חדש
...
פלאשנט עסקים | 17.9.2025
מגשים לאירועים – הדרך הכי קלה שיש לארח אנשים
...
פלאשנט עסקים | 16.9.2025
איך לגלות בזמן אמת טיסות זולות?
...
פלאשנט עסקים | 14.9.2025
שלא יעבדו עליכם!!
...
פלאשנט לוקאלי | 12.9.2025
הבית החכם נכנס גם לחדר הרחצה – מקלחונים בהתאמה אישית בעידן הטכנולוגי
...
חבר הכנסת אלי דלל ממשיך לחזק את הקשרים מעבר לים. השבוע נפגש עם נשיא טאיוואן ושוחח עמו על שיתופי פעולה בתחומי הבריאות, ההיי־טק והשבבים, החקלאות, התיירות וגם התפלת המים בהמשך הגיע לביקור בחברה לייצור שבבים, ולא שכח לתעד את הרגעים. שנה טובה.
הרמת כוסית לעובדי רגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי, התקיימה בנוכחות סגן ראש העיר הרב אורן גבגי, הרב משה לחובר, מנכ״ל העמותה משה קייזלר, המשנה לראש העיר ליאורה לוי, נטלי שטיין ודורון גלאם. חג שמח ושנה טובה.
בועז כספי משתף: ״אני מקבל אות מצטיין ראש העיר, הגיעו חברים רבים. ריגש אותי במיוחד יו"ר סיעת העבודה וסגן יו"ר ההסתדרות פיני קבלו, שהגיע לאחר ניתוח קשה וחייב להישאר בבית, אבל עזב הכל, נהג מבית שאן כדי להיות בטקס שלי. באמת, למרות שאנחנו בפוליטיקה, מתברר שיש בינינו חברות אמת. תודה לך אוהב אותך".
בוריס צירולניק משתף: "אני חוזר לארץ אחרי מסע עבודה והרפתקאות בארה"ב וקנדה. במיניאפוליס, שיקגו, וושינגטון וטורונטו התרשמתי מניקיון מופתי ברחובות ומהנוכחות המתמדת של דגלי המדינה בכל מקום. שמתי לב גם לפער מעניין: בשכונות מבוססות, ספורט הוא דרך חיים ואילו בשכונות חלשות – מקדונלד'ס בכל פינה. חזרתי עם רעיונות וכוחות חדשים, ועם ההבנה כמה החיים אצלנו שונים וסוערים. למרות הג'ט לג אני מחייך ואומר - שבת שלום, בריאות וחדשות טובות לכולם".