הילדים בחופשה ובעירייה בונים ומשפצים את מוסדות החינוך
ראובן יגיל יום שישי,
12 ביולי 2019, 09:46
הצוות המקצועי של עיריית חדרה סייר במתחמי בנייה של מוסדות חינוך חדשים ובמוסדות חינוך קיימים שבהם מתבצעים שיפוצי קיץ
הצוות המקצועי של עיריית חדרה ערך סיור בשטח, במטרה ללוות מקרוב את בנייתם של מוסדות חינוך חדשים ואת השיפוצים המתבצעים במוסדות החינוך הקיימים לקראת שנת הלימודים הבאה.
בסיור השתתפו סמנכ"לית חינוך וקהילה ד"ר אסנת ספורטה, מ"מ מנהל אגף החינוך שמעון כלפון, מנהלת המחלקה לחינוך יסודי שלי הרוש, מנהלת המחלקה לחינוך קדם יסודי גילה גואטה, מנהל המחלקה הבינתחומית באגף החינוך נדב ליפשין, מנהל אגף את"ל (אירועים תחזוקה לוגיסטיקה) אהוד ואנה, וכן נציגים של אגף הנדסה, החברה הכלכלית ואגף התקציבים.
הצוות סייר בין היתר במתחם "מדעים ויהדות", בבית הספר החדש בשכונת הפארק, מתחם בית ספר "פאר עם", בית ספר ברנקו וייס תחכמוני, גן שרקרק בבית אליעזר ועוד.
יצוין כי הצוות המקצועי עורך ישיבות קבועות לעדכוני סטטוס וניהול מעקבים שוטפים אחר התקדמות העבודות המתבצעות במוסדות חינוך ברחבי העיר.
בין עבר להווה: תערוכת היחיד "מצב ביניים" של חומי גרומן תיפתח ביפו. התערוכה, באוצרותו של איתי גבאי, תיפתח ביום חמישי, 9 ביולי 2026, בשעה 19:30, בגלריה אשכילה ביפו, ותציג עבודות בציורי שמן וצבעי מים העוסקות בזהות, שייכות והמפגש שבין מסורת לחיים עכשוויים. גרומן, שעזבה את הקהילה החרדית, מביאה אל הבד את מסעה האישי דרך שתי סדרות עבודות: האחת מתארת רגעים מחיי היומיום בישראל, והשנייה מציגה כלי זכוכית צבעוניים המשמשים כמטאפורה למערכות יחסים, שקיפות ושבריריות. התערוכה "מצב ביניים" תוצג בגלריה אשכילה, רחוב הפנינים 2, יפו, ותינעל ב-7 באוגוסט 2026. בהצלחה!
לקראת עונת החתונות, רשת האופנה הבינלאומית ALDO משיקה את קולקציית נעלי הכלות לקיץ - עם דגש על שילוב בין סטייל לנוחות. הקולקציה מציעה מגוון רחב של דגמים, שנועדו ללוות את הכלה מהרגע המרגש בחופה ועד לרחבת הריקודים בשעות הקטנות של הלילה.
בין הטרנדים הבולטים בולטים עיטורי פנינים, לבבות מוזהבים ואבנים נוצצות, שהופכים את הנעליים לפריט אופנה בפני עצמו. ב-ALDO מבטיחים מראה יוקרתי ועדכני לצד נוחות בלתי מתפשרת, כדי שהיום הגדול יהיה מושלם גם מהצעד הראשון. קולקציית קיץ 2026 כבר זמינה בחנויות הרשת ובאתר.
הפתיחה החגיגית של חנות Fashion Club השבוע ברחוב האורזים בנתניה, התקיימה באירוע נוצץ שלא חסרו בו שמות מוכרים. בין האורחים בלטו נועה קירל ומאור בוזגלו. בתיעוד: ענבל עם אחותו של השוער דניאל פרץ וסגן ראש העיר שלו אלגלי. היה שמח ומלא סטייל!