זו שנה חמישית לשיתוף הפעולה עם רשות העתיקות, במטרה לסייע לבני נוער במציאת תעסוקה לחופש הגדול וגם להנחיל להם את המורשת בדרך חווייתית
זו השנה החמישית ברציפות בה מתקיים שיתוף פעולה בין המשנה לראש העיר מלכיאל (מלכי) אלבז המכהן גם כמשנה למחזיק תיק החינוך, לבין רשות העתיקות במטרה לסייע לבני נוער במציאת תעסוקה בחודשי הקיץ.
הפרויקט צפוי להתקיים בחודש אוגוסט, והעסקת בני הנוער היא באמצעות רשות העתיקות. במסגרת זו יעבדו בני הנוער בחפירות ארכיאולוגיות לגילוי ממצאים ארכיאולוגים באזור פרדס חנה.
מדובר בפרויקט שמטרתו להנחיל לבני הנוער את העבר בדרך חווייתית. לפרויקט יש ערך מוסף, מאחר שהוא גם מספק תעסוקה לבני הנוער בימי החופש הגדול, וגם חושף את בני הנוער למורשת ולהיסטוריה של ישראל.
לדברי אלבז, "אני שמח על שיתוף הפעולה עם רשות העתיקות שנמשך כבר שנים, ועל הזכות שניתנה לי לסייע לבני נוער למצוא מקום תעסוקה מסודר ומרתק. עשרות אם לא מאות בני נוער כבר לקחו חלק לאורך השנים בפרויקט והשתתפו בחפירות הארכיאולוגיות באזור. בכך הרוויחו רווח כפול, גם שכר בחופש הגדול וגם הרחיבו את ידיעותיהם והעשירו את עולמם".
סגן ומ”מ ראש העיר שלו אלגלי, השתתף בסבב אליפות ישראל בסקייטבורד, שנערך בנתניה בפארק שלולית החורף, בהשתתפות ספורטאים מאיגוד הסקייטבורד מכל רחבי הארץ. תפסנו אותו יחד בצילום עם עופר אלקין - מנכ״ל איגוד הסקייטבורד
וניר יבלונסקי - מאגף הספורט.
ראש העיר נתניה, אבי סלמה, אירח השבוע את השר חיים כץ, שר התיירות, הרווחה, הבריאות, הבינוי והשיכון. יחד עם הצוות המקצועי דנו על הנושאים לקידומה והמשך התפתחותה של העיר.
מזל טוב לבת המצווה: בין החוגגים למשפחת עו"ד יוסי ומרב מכלוף, שדרן רדיו 90, יחד עם חברי מועצה, משפחה וחברים טובים אשר נהנו מערב מרגש, שמח ובלתי נשכח. מזל טוב והרבה הצלחה בהמשך הדרך!
חבר הכנסת משה סעדה הגיע יחד עם שרים וחברי כנסת למפגן תמיכה בכוח 100 בהיכל התרבות בנתניה. סעדה וחבר מועצת העיר ים מאיר קרן שוחחו רבות ושיבחו את פועלם של הלוחמים שכל המדינה מחבקת.