אלפי משפחות, ילדים ומבוגרים, נהנים משלל פעילויות לקיץ המתקיימות בעיר, וביניהן הקרנת סרטים, שעות סיפור, כושר גופני ויוגה
אלפים מתושבי חדרה נהנים מאירועי הקיץ שמקיימת עיריית חדרה באקו פארק, בהובלת יחידת הדוברות של העירייה ובחסות ראש העיר צביקה גנדלמן.
בשבוע החולף התקיים בפארק פסטיבל אוכל, טעם העיר חדרה, שכלל פוד-טראקס עם סגנונות שונים של מאכלים, ושפים שהציעו ממאכליהם. פסטיבל האוכל נמשך שלושה ימים, במקביל לאירועים אחרים שהתקיימו באקו פארק ומשכו אלפי תושבים שנהנו הן מהפעילות והן מהאוכל.
גם ללא פסטיבלים ואירועים ייחודיים מתקיימות באקו פארק שלל פעילויות שנועדו לכל תושבי העיר, ילדים צעירים ומבוגרים.
יריד האוכל (צילום: דוברות העירייה)
בימי ראשון (18:30) ושלישי (19:30) נהנים התושבים מפעילות גופנית בהדרכת מדריכה מקצועית, כולל צעידה ותרגילים. בימי שני (19:30) מתקיימים שיעורי יוגה אל מול השקיעה בהדרכה מקצועית. לפעילות זו חשוב להגיע עם מחצלת או מזרן יוגה.
יוגה בפארק (צילום: דוברות העירייה)
בימי שני (20:00) נמשכת, זו השנה השנייה ברציפות, פעילות סינמה אקו פארק, הקרנת סרט לכל המשפחה תחת כיפת השמים. גם לפעילות זו מומלץ להגיע עם מחצלת.
בימי רביעי (18:30) מתקיימת פעילות לילדים, שעת סיפור או מופע בשיתוף הילדים ולהנאתם. לאור הצלחת הפעילויות אשתקד, גם פעילות זו מתקיימת זו השנה השנייה ברציפות.
הפעילויות באקו פארק הן חלק משלל פעילויות הקיץ המתקיימות ברחבי העיר והשכונות בהובלת העירייה ובשיתוף עמותת "פנאי העיר", מרכז הצעירים "טורבינה", מתנ"ס גבעת אולגה ועוד.
בשל החום הכבד דאגו בעיריית חדרה להביא מגלשת מים לשמחת הילדים, ששמחו להתרענן ולהשתעשע.
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.
מרכז סוזן דלל: מה עושים בשבת - מופעים לילדים.ות ולכל המשפחה עם מיטב היצירה הישראלית העכשווית והרבה מקום לדמיון והשראה. המופע הראשון בסדרה: סבתא סורגת - אנסמבל תוצרת בית. הצגה בחרוזים סרוגה ביד, זוכת פרס השחקנית ועיצוב בפסטיבל חיפה הבינ״ל להצגות ילדים. ביום שבת 10 בינואר בשעה 11:00 אולם ירושלמי, מרכז סוזן דלל - למידע ורכישת כרטיסים: באתר מרכז סוזן דלל. תהנו!
מנחת הטלוויזיה יעל גולדמן, בעלה השחקן אורי פפר ושלושת הילדים, בילו חופשה משפחתית במלון גליליון, כדי לחגוג לבת הבכורה עמונאל 14 חורפים. גולדמן פגשה את ארז משה, מנכ"ל המלון וסיפרה לו שבימים אלה היא משיקה פוטקאסט חדש שלה עם ברכה ליבי שילט, בשם: "התל-אביבית והרבנית", בנושא זוגיות, משפחה, אהבה וקריירה. ומתכננת לעמנאול הפתעה נוספת ליום הולדת 14 נסיעת בנות מעבר לים.