הרכב בו נהג ההרוג התנגש בעץ בכביש 574 סמוך לכניסה לישוב. 4 פצועים שנסעו ברכב פונו להלל יפה
בתאונה שאירעה הבוקר סמוך לשעה 05:00 סמוך לכניסה לבאקה אל גרביה נהרג תושב המקום בן 22 לאחר שהרכב בו נהג התנגש בעץ. 4 נוסעים נוספים שהיו ברכב נפצעו באורח קל - בינוני והם פונו לבית החולים הלל יפה.
בשעות הבוקר התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב שרון על רכב שהתנגש בעץ ולמקום יצאו פאראמדיקים של מד"א שדיווחו על גבר שנלכד ברכב כשהוא ללא סימני חיים ונאלצו לקבוע את מותו במקום.
צוותי הרפואה של מד"א העניקו טיפול רפואי ל-4 פצועים ובהם: גבר כבן 30 במצב קשה יציב, בהכרה, עם חבלה רב מערכתית, גבר כבן 25 במצב בינוני עם חבלת ראש, בהכרה מלאה, אשה כבת 29 במצב קל עד בינוני עם חבלות בראש ובגפיים ופצוע נוסף כבן 30 במצב קל. כאמור כל הפצועים פונו לבית החולים הלל יפה בחדרה.
מותו של הנהג נקבע במקום (צילום: תיעוד מבצעי מד"א)
פאראמדיק מד"א אדוארד פלדמן סיפר: "כשהגענו למקום ראינו רכב שהתנגש בעץ, חלקו הקידמי היה מעוך, בכסא הנהג נלכד גבר כבן 30 הוא היה מחוסר הכרה ללא דופק וללא נשימה, הוא סבל מפגיעה רב מערכתית, ביצענו בדיקות רפואיות, הוא היה ללא סימני חיים ונאלצנו לקבוע את מותו. מחוץ לרכב שכבו על המדרכה גבר ואשה בהכרה ושני פצועים נוספים התהלכו במקום, לאחר טיפול רפואי מציל חיים פינינו את הפצועים לבית החולים כשמצבם קשה בינוני וקל."
בטקס קביעת המזוזה בביתה של חברת המועצה והמשנה לראש העיר ליאורה לוי, נצפו חוגגים: חבר המועצה נאור אזולאי, סגן ראש העיר שלו אלגלי, חבר המועצה יעקב תורג׳מן, סגנית ראש העיר שירי חגואל סיידון, איש החסד אלעזר פרץ, מנכ״ל היכל התרבות בני אפרים, מנהל אגף הקליטה בני אמר, חברת המועצה סווטה בלומברג, חברת המועצה ורד פטאל, ועוד. למזל ולברכה.
למען הילדים: חגי שלום מנכ"ל ובעלים קבוצת טיב טעם וההנהלה הבכירה, ערכו בשבוע שעבר טקס חגיגי בסניף הדגל בנתניה לטובת פעילות עמותת Make-A-Wish Israel במטרה להגשים משאלות לילדים המתמודדים עם מחלות מסכנות חיים. במסגרת זו נחתם מבצע גיוס התרומות של רשת טיב טעם שגייסה לטובת הארגון סך של 112,750 ₪.
תערוכת יחיד: "המעיין - שמורת טבע" אפי ויסוצקי מציג תערוכה בשדרות אלרוב ממילא.
בסטודיו הסגור שנקרא “המעיין”, הוא יוצר בועה שקטה שבה ברונזה, ברזל וזכוכית הופכים לחיות דרוכות וחיות-נשימה. ויסוצקי לוכד רגעים של טבע פראי - קפיצה, דממה, תנועה – ומעניק להם נצחיות דוממת. הניגוד בין חומר קשיח לשבריריות הזכוכית יוצר מתח מרתק בין עוצמה לרוך. את התערוכה אוצרת גלית צימבליסט, והיא תוצג במהלך ינואר–פברואר 2026. שעות הביקור בהתאם לשעות פעילות המתחם. אוצרת | גלית צימבליסט.
תחפושות מתגלגלות: עובדי אינטל השתתפו ביום התנדבות מרגש לקראת חג פורים. כ-60 עובדים התנדבו בקמפוס החברה בעיר והכינו תחפושות מותאמות לילדים עם מוגבלות בכיסאות גלגלים והליכונים, במסגרת שיתוף פעולה מתמשך עם מיזם חל"ק מבית עמותת ארץ עיר בפרוייקט הארצי "תחפושות מתגלגלות". הפעילות התקיימה כחלק ממדיניות המעורבות הקהילתית של החברה. אהבנו ופרגנו!