מחקירה ראשונית עולה כי הירי בוצע מרכב חולף. המשטרה פרסה מחסומים ומבצעת סריקות לאיתור המעורבים באירוע
שני גברים כבני 60 נפצעו הבוקר סמוך לשעה 10:00 באורח קשה כתוצאה מירי שבוצע מרכב חולף ברחוב האחוזה בפרדס חנה. חובשים ופראמדיקים של מד"א שהגיעו למקום העניקו לפצועים טיפול רפואי במקום ולאחריו הם פונו בניידות טיפול נמרץ של מד"א לבית החולים.
למקום הגיעו כוחות גדולים של שוטרים שפרסו מחסומים ומבצעים סריקות אחר המעורבים באירוע. חוקרי המז"פ שהגיעו לזירה אוספים כל ממצא במסגרת חקירה שנפתחה. על פי הערכה ראשונית ככל הנראה לא מדובר באירוע על רקע לאומני.
זירת האירוע (צילום: דוברות מד"א)
פראמדיק על אופנוע מד"א דניאל מרקוס, סיפר: "על המדרכה במקום שכבו 2 גברים כבני 60 עם פצעי ירי בגופם. אחד מהם, שסבל ממספר פציעות בגופו, היה במצב קשה, שכב על המדרכה, ומיד התחלנו להעניק לו טיפול רפואי שכלל מתן נוזלים, עצירת דימומים ופעולות רפואיות נוספות מצילות חיים. הפצוע השני היה במצב קל. ביצענו בדיקות רפואיות והענקנו לו טיפול רפואי שכלל חבישות ומתן נוזלים. העברנו את שניהם לניידות טיפול נמרץ של מד"א, ופינינו אותם לבי"ח".
ממשיכים להיות בשטח: כחלק משגרת העבודה השוטפת והמחויבות לחיזוק הקשר הישיר עם התושבים, ממשיך שלו אלגלי, סגן ומ"מ ראש העיר והממונה על השכונות, לקיים סיורי שטח ברחבי נתניה. הסיורים מתקיימים באופן קבוע בכל שכונות העיר, במטרה לפגוש את התושבים, להקשיב לפניותיהם, לעמוד מקרוב על הצרכים העולים מהשטח ולקדם פתרונות מול הגורמים המקצועיים. נצפו בשטח - שלו אלגלי במהלך סיור שטח באחת משכונות העיר יחד עם גורמי המקצוע, כחלק מהמשך הסיורים השוטפים המתקיימים ברחבי נתניה.
בעקבות ההצלחה בשנה שעברה, בית האופנה גולברי ומעצב העילית דרור קונטנטו ממשיכים את שיתוף הפעולה ומשיקים קולקציית ערב חדשה, המשלבת בין קלאסיקה על זמנית לתעוזה מודרנית. הקולקציה מעניקה מענה מושלם לנשים בכל הגילאים המקפידות על אופנה מדויקת, קרייריסטיות שאוהבות לפזר סביבן גלאם ושואו, ולכאלה שחלמו על פריט מעצבים של דרור קונטנטו בארון, במחיר נגיש. פריטי השמנת והלבן החדשים מותאמים במדויק לכלות בכל גיל, לאירועי החינה, המקווה, שבת החתן ומסיבת הרווקות, בעוד שחליפות הטוקסידו העוצמתיות ושמלות התחרה השחורות מעניקות הופעה מרשימה ובלתי נשכחת לאימהות של חתן וכלה או לאירועי בר ובת מצווה יוקרתיים.
התערוכה "ורידי יער" של האמנית ענבר פיאנקו תיפתח ב-8 באוגוסט בשעה 12:00 בגלריית Global Art במרכז בעלי מלאכה בתל אביב. בתערוכת היחיד החדשה מציגה פיאנקו סדרת עבודות העוסקות במפגש שבין טבע פראי לעולם הפנימי, באמצעות דימויים של יערות, עצים, נחשים, נמרים ובעלי חיים נוספים. היצירות נעות בין תחושות של יופי ושלווה לבין פחד, דריכות והישרדות, ומשלבות מבט אישי על הטבע כמקום של ריפוי והתבוננות. לצד ציורי הצבע יוצגו גם עבודות בשחור־לבן שנוצרו כמחווה לחוקרת השימפנזים ג'יין גודול. התערוכה, באוצרות מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי, תהיה פתוחה לקהל עד 29 באוגוסט. בהצלחה!
6. בנתניה במתחם עיר ימים: קיץ טרופי, סרטים ופסטיבל ממתקים מול הים – בחינם. במתחם עיר ימים יתקיימו במהלך יולי ואוגוסט פסטיבלים ופעילויות מתחלפות לכל המשפחה. בתחילת אוגוסט יהפוך המתחם לגן עדן צבעוני במסגרת פסטיבל "קנדי לנד", ולאחריו יתקיים במקום פסטיבל עיצוב. יוקרנו בימי ראשון בערב גם סרטי אנימציה, כך שאפשר לשלב סרט, ארוחה ובריזה מהים בלי לשלם על כרטיס קולנוע. מתחם עיר ימים. כניסה חופשית.