בערב מרגש ציינו חניכי מית"ר "נירים" וצוות המית"ר את סיום שנת הפעילות תשע"ט, וכבר הם נערכים לתחילת הפעילות של השנה החדשה
בערב מרגש ורב משתתפים הסתיימה שנת הפעילות תשע"ט במית"ר "נירים", הפועל בשכונת גבעת אולגה כחלק מערך השירותים של אגף הרווחה של העירייה.
בערב לקחו חלק כ-300 משתתפים, בהם כ-50 בני נוער חניכי המית"ר, הוריהם, ועשרות שותפים לדרך. בין המשתתפים: ראש העיר צביקה גנדלמן ששיבח בחום את הפעילות המתבצעת במית"ר "נירים", חברי מועצת העיר, מנהלת אגף הרווחה זיוה היימברג, מנהלת מחלקת נוער וצעירים באגף ורדה ביטון, מנהל מית"ר "נירים" שלומי פורקוש, מפקחת על המית"ר במשרד העבודה, הרווחה והשירותים החברתיים סיגל בן-עטר, הדס ופניאל קריצ'מן הוריו של ניר ז"ל, מנהלות ונציגי בתי הספר, נציגי אגפי החינוך, הרווחה, הפנאי והאכיפה, ורבים נוספים.
מית"ר "נירים" הינו מרכז יום ייחודי מסוגו בארץ, הפועל כחלק מרצף השירותים של מחלקת נוער וצעירים באגף הרווחה בעיריית חדרה ומשלב את כלל התשומות האפשריות להצלחתם של כל נער או נערה המגיעים לפתחה של המסגרת, לטווח ארוך או קצר.
מסיימים שנה במית"ר נירים
מיתר "נירים" הוא מודל המהווה דוגמה לשותפויות יוצאות דופן, ייחודיות מסוגן בארץ. במית"ר מרכז למידה לתגבור לימודי, ובנוסף הכשרה מקצועית בתחומים מגוונים, ביניהם מספרה, מרכז מוזיקה הכולל אולפן הקלטות וחדר חזרות, ומפעל שוקולד בוטיק "גוונים של מתוק", מיזם חברתי בו בני הנוער מוכשרים, מועצמים ומועסקים בייצור, אריזה, שיווק ומכירת מוצרי שוקולד ייחודיים. כמו כן, במית"ר "נירים" משתמשים בכלי השטח וההישרדות, בשיתוף עם עמותת "נירים בשכונות", כמנוף עיקרי לשינוי והעצמת בני הנוער. מטרת המרכז להשיב לבני הנוער את האמון באחר, במערכות ובעיקר בעצמם, להקנות להם מיומנויות בסיסיות וכישורים, ולהשיבם למסגרות נורמטיביות כגון לימודים, שירות לאומי או צבאי, ותעסוקה קבועה.
לדברי מנהל המית"ר שלומי פורקוש, השנה לראשונה קמה מועצת חניכים במית"ר אשר נבחרה על-ידי כלל הנוער והצוות בבחירות דמוקרטיות. המועצה פעלה לאורך השנה והובילה תהליכים משמעותיים במית"ר "נירים", כולל השתתפות בהפקת הערב. במסגרת זו הנחו בני הנוער בעצמם את הערב, וגם הופיעו בקטעי שירה מרגשים.
אחת האימהות בירכה בשם ההורים, ואמרה כי "אני סומכת על הבית הזה יותר מכל מסגרת לימודית אחרת שבתי הייתה בה בעבר. בכל יום שהבת שלי מגיעה למקום הזה אני רגועה ויודעת שהיא בידיים טובות, לאחר שבמשך שנה כמעט ולא פקדה את בית הספר. אני מלאת הערכה על מה שהצוות במית"ר "נירים" עושה למען הנוער בגבעת אולגה ולמען הבת שלי בפרט. אין מילים בפי כדי לתאר את כל הכוח והאומץ שאתם נותנים לילדים, לבוא אליכם, להעז לעשות שינוי. תמיד אתם עם חיוך, בכייף בחום ובאהבה. פשוט מלאכים. זה מקום מדהים, שמגבש את הילדים, מכוון אותם, מכין אותם לצבא, לשירות הלאומי, לעבודה, לתעסוקה. זה מקום שדואג לאוכל. בוקר, צהריים וערב. שפע פעילויות, קורס בישול, איפור, ספרות, את כל אלו הבת שלי עשתה בשנה האחרונה, יחד עם עבודה במיזם השוקולד, הופעות בכנסים, פעילויות קיץ ועוד. המקום הזה בטוח יותר מאשר בבית".
כתב אישום חמור כנגד איש עסקים מוכר מנתניה בגין ביצוע עבירות מין חמורות
...
פלאשנט לוקאלי | 21.5.2026
משלבים את נכי צה"ל בשוק העבודה
...
פלאשנט לוקאלי | 14.5.2026
פועלים לרווחתם הנפשית של שורדי השואה
...
פלאשנט לוקאלי | 13.5.2026
מרפאת השיניים שכולם מדברים עליה ברמת אביב: טכנולוגיה מתקדמת, יחס אישי והטבת פתיחה שווה במיוחד - הכירו את Royalty Watted
מרפאת הבוטיק החדשה של ד"ר ותד משלבת טכנולוגיה דיגיטלית מתקדמת, יחס אישי וטיפולי שיניים ברמה הגבוהה ביותר - מהשתלות ושיקום הפה ועד יישור שקוף ואסתטיקה דנטלי...
פלאשנט לוקאלי | 12.5.2026
מטפלים בנפש
...
פלאשנט לוקאלי | 5.5.2026
מדברים על זה
מתי הזמן הנכון לעשות בדיקות גנטיות
...
פלאשנט עסקים | 28.5.2026
מתי הזמן הנכון לעשות אבחון פסיכודידקטי
...
פלאשנט עסקים | 28.5.2026
מינרקו מזמינה יוצרות ויוצרים מתחילים ל-Clay Date בבית לקרמיקאים בנתניה
...
פלאשנט עסקים | 28.5.2026
המהפכה בדיני שטרות: מהגנה על הבנקים להגנה על הסחר החופשי
...
חבר הכנסת משה סעדה הגיע יחד עם שרים וחברי כנסת למפגן תמיכה בכוח 100 בהיכל התרבות בנתניה. סעדה וחבר מועצת העיר ים מאיר קרן שוחחו רבות ושיבחו את פועלם של הלוחמים שכל המדינה מחבקת.
תערוכת יחיד: האמן שלומי לייזרוב מציג תערוכה מרגשת בכנסת ישראל, העוסקת בתקופות המורכבות שעברו על המדינה בשנים האחרונות. בתערוכה מוצגים עשרות ציורי שמן צבעוניים ואופטימיים, המשקפים תחושות של תקווה, כאב, חמלה ואמונה.
לייזרוב, המתמודד עם אוטיזם, מביא ביצירותיו שפה אישית ואותנטית המזוהה עם אמנות אאוטסיידרית. הפתיחה החגיגית תתקיים ב-2 ביוני 2026 באולם ועדת התרבות, החינוך והספורט בכנסת. המבקרים מוזמנים להיחשף לעולם פנימי מרגש דרך עבודות המבקשות לעצור, להתבונן ולהרגיש. נעילת התערוכה: סוף חודש יולי 2026.
ליאורה לוי, משנה לראש העיר נתניה ויו״ר דירקטוריון תאגיד מי נתניה, השתתפה השבוע בפאנל מקצועי במסגרת כנס תאגידי המים והביוב הארצי, לצד יושבי ראש דירקטוריונים מכל רחבי הארץ. במסגרת הפאנל נדונו סוגיות הנוגעות לאחריות הדירקטוריונים בהובלת תשתיות ציבוריות חיוניות, חיזוק אמון הציבור וקבלת החלטות אסטרטגיות המשפיעות על חיי התושבים והקהילות. לוי הציגה בפני המשתתפים את שיטות העבודה והעשייה של תאגיד מי נתניה, לצד האתגרים וההזדמנויות בניהול מערכות ציבוריות מורכבות. עוד צוין כי לוי הייתה האישה היחידה שהשתתפה בפאנל, שעסק בעתיד ההנהגה והאחריות הציבורית בישראל.
מזל טוב ענק: "עמרם מזל טוב ליום הולדתך, מאחלים לך שנה של אושר, בריאות, נחת, צחוק, אהבה, ברכה וסיפוק ושכל החלומות שלך יתגשמו במלואם וגם את כל מה שהלב שלך מייחל יתגשם במהרה אמן!".