שוטרי משטרת ישראל עצרו והגישו כתב אישום ובקשה למעצר עד לתום ההליכים כנגד צעיר תושב חדרה שנהג בפסילה, פגע באוטובוס, תקף את נהג האוטובוס, שרף את תא המעצר בו שהה ואיים על השוטרים
לפני כשבוע התקבל דיווח במוקד 100 של משטרת ישראל אודות אירוע בעיר טבריה של תקיפת נהג אוטובוס ע"י חשוד שנמלט מזירת האירוע.
שוטרים הוזעקו לזירת האירוע והחלו בסריקות לאיתור החשוד ובתוך זמן קצר עצרו את החשוד, בן 21 מחדרה, והובילו אותו לתחנת המשטרה לחקירה. מכתב האישום עולה כי במהלך הנסיעה לתחנה קרע החשוד את ריפוד המושב בניידת תוך שהוא מאיים על השוטרים כי הם לא יודעים עם מי הם מתעסקים וכי הוא יעביר את שמותיהם למשפחה במרכז הארץ.
זירת האירוע (צילום: דוברות המשטרה)
מחומר החקירה עלה עוד כי, החשוד נהג ברכב פרטי בנתיב נסיעתו של האוטובוס כאשר הוא נוסע נגד כיוון התנועה, פוגע בחזית ימין של האוטובוס ובשני כלי רכב חונים. נהג האוטובוס ירד מהאוטובוס כדי להבין מהחשוד את פשר נהיגתו. בו בעת עלה החשוד על מכסה המנוע של רכבו וזינק בבעיטות לעבר פניו וחזהו של הנהג. החשוד המשיך להכות הנהג באגרופים ואף נטל פח צבע וזרק אותו לעבר הנהג.
החשוד בעת שהייתו בתא המעצר, הדליק סיגריה והחל להבעיר את הניירות בפח האשפה ואת מזרון המיטה. עת נכנסו השוטרים לכבות השריפה החל מגדף ומאיים על השוטרים.
בהתאם להתפתחויות בחקירה הוארך מעצרו של החשוד מעת לעת על ידי בית המשפט השלום בטבריה.
בתום חקירה מהירה הועבר היום (שני) מארג הראיות לחטיבת התביעות של משטרת ישראל אשר הגישה כנגד החשוד כתב אישום ובקשה למעצר עד לתום ההליכים בגין עבירות של תקיפה, איומים, גרימת נזק לרכוש, נהיגה פוחזת, נהיגה בפסילה, שמוש פחזני באש והתנהגות פרועה במקום ציבורי.
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.
מרכז סוזן דלל: מה עושים בשבת - מופעים לילדים.ות ולכל המשפחה עם מיטב היצירה הישראלית העכשווית והרבה מקום לדמיון והשראה. המופע הראשון בסדרה: סבתא סורגת - אנסמבל תוצרת בית. הצגה בחרוזים סרוגה ביד, זוכת פרס השחקנית ועיצוב בפסטיבל חיפה הבינ״ל להצגות ילדים. ביום שבת 10 בינואר בשעה 11:00 אולם ירושלמי, מרכז סוזן דלל - למידע ורכישת כרטיסים: באתר מרכז סוזן דלל. תהנו!
מנחת הטלוויזיה יעל גולדמן, בעלה השחקן אורי פפר ושלושת הילדים, בילו חופשה משפחתית במלון גליליון, כדי לחגוג לבת הבכורה עמונאל 14 חורפים. גולדמן פגשה את ארז משה, מנכ"ל המלון וסיפרה לו שבימים אלה היא משיקה פוטקאסט חדש שלה עם ברכה ליבי שילט, בשם: "התל-אביבית והרבנית", בנושא זוגיות, משפחה, אהבה וקריירה. ומתכננת לעמנאול הפתעה נוספת ליום הולדת 14 נסיעת בנות מעבר לים.