חברת המועצה עו"ד מירי נחשונוב מקדמת ההצעה: "תפקידנו כנבחרי ציבור הוא בין היתר לשמור על שלום וביטחון ילדינו". הלשכה המשפטית תבדוק את הפן המשפטי
בישיבתה האחרונה של מועצת העיר העלתה חברת המועצה עו"ד מירי נחשונוב הצעה לסדר בעניין חקיקת חוק עזר להצבת מצלמות אבטחה בגני ילדים בעיר.
בהצעה לסדר הציעה נחשונוב כי ינוסח חוק עזר על-ידי הלשכה המשפטית של העירייה בעניין הצבת מצלמות אבטחה בגני עירייה ובגנים פרטיים, גם בחצרות וגם בתוך הגנים. בהתאם לעיקרי ההצעה, הצילומים לא יהיו פתוחים לצפייה חופשית, אלא יישמרו למשך שנה וחצי לפחות ויעמדו לרשות המשטרה במידת הצורך ולגורמים מיוחדים בעירייה.
לדברי נחשונוב, היא הגישה את ההצעה כיו"ר הוועדה לקידום מעמד הילד וכאם לשלושה ילדים. היא מאמינה כי הצעתה לא תפגע בזכות לפרטיות ויחד עם זאת תגן על בטחון ושלום הילדים.
נחשונוב: "תפקידנו כנבחרי ציבור הוא בין היתר לשמור על שלום וביטחון ילדינו, ולכן הופתעתי לשמוע את עמדתם של חלק מחברי האופוזיציה שביקשו לדחות את ההצעה ואף נמנעו בעת ההצבעה, למרות שגם הם הורים לילדים. ההצעה כללה הן גני עירייה והן גנים פרטיים, וכעת על הלשכה המשפטית לבדוק את הפן המשפטי".
לשמור על בטחון הילדים. עו"ד מירי נחשונוב (צילום: דוברות העירייה)
לקראת עונת החתונות, רשת האופנה הבינלאומית ALDO משיקה את קולקציית נעלי הכלות לקיץ - עם דגש על שילוב בין סטייל לנוחות. הקולקציה מציעה מגוון רחב של דגמים, שנועדו ללוות את הכלה מהרגע המרגש בחופה ועד לרחבת הריקודים בשעות הקטנות של הלילה.
בין הטרנדים הבולטים בולטים עיטורי פנינים, לבבות מוזהבים ואבנים נוצצות, שהופכים את הנעליים לפריט אופנה בפני עצמו. ב-ALDO מבטיחים מראה יוקרתי ועדכני לצד נוחות בלתי מתפשרת, כדי שהיום הגדול יהיה מושלם גם מהצעד הראשון. קולקציית קיץ 2026 כבר זמינה בחנויות הרשת ובאתר.
הפתיחה החגיגית של חנות Fashion Club השבוע ברחוב האורזים בנתניה, התקיימה באירוע נוצץ שלא חסרו בו שמות מוכרים. בין האורחים בלטו נועה קירל ומאור בוזגלו. בתיעוד: ענבל עם אחותו של השוער דניאל פרץ וסגן ראש העיר שלו אלגלי. היה שמח ומלא סטייל!
קבוצת קניוני עופר, וביניהם נתניה וחדרה, יוצאת בסייל הקיץ הגדול, עם הנחות משמעותיות, הטבות מיוחדות ומבצעי ענק על מאות פריטים ממגוון מותגים
ורשתות מובילות בתחומי האופנה, ההנעלה, הלייף סטייל, הילדים, הטיפוח, הבית והפנאי. הסייל יתקיים ב-17 קניוני עופר ברחבי הארץ, עד 30.6.2026 (או עד גמר המלאי), ויכלול עשרות מותגים ורשתות ישראליות ובינלאומיות מובילות, אשר יציעו לצרכנים הנחות בלעדיות ומבצעי סוף עונה אטרקטיביים במיוחד. לרגל השקת המהלך עלה קמפיין בכיכובה של הפרזנטורית עדי אשכנזי.
הסטייליסטית אור לוזון שנפרדה מבן זוגה השבוע, הגיעה משעות הבוקר המוקדמות לסט הצילומים של ג'ק קובה שם הרימה בהפתעה מסיבת רווקות לחברותיה: מעיין דורי ולניקול ארבוב. לוזון, הפתיעה אותן בזרי פרחים, הרמת כוסית, ברכות ומתנות לרגל הנישואים. מעיין דורי בת ה-38 סיפרה לחברותיה שתחגוג את החינה באירוע משפחתי, ובעוד שבועיים תינשא לבחיר ליבה במושב ברכיה. לראשונה חשפה פרטים על בן זוגה איתו מתחתנת: לוחם מילואים בגולני בן 33, הצעיר ממנה ב- 5 שנים. כמו כן סיפרה שיטוסו ל – 3 שבועות לתאילנד שם יחגגו את הירח דבש. אהבנו ופרגנו. מזל טוב!