חברת המועצה עו"ד מירי נחשונוב מקדמת ההצעה: "תפקידנו כנבחרי ציבור הוא בין היתר לשמור על שלום וביטחון ילדינו". הלשכה המשפטית תבדוק את הפן המשפטי
בישיבתה האחרונה של מועצת העיר העלתה חברת המועצה עו"ד מירי נחשונוב הצעה לסדר בעניין חקיקת חוק עזר להצבת מצלמות אבטחה בגני ילדים בעיר.
בהצעה לסדר הציעה נחשונוב כי ינוסח חוק עזר על-ידי הלשכה המשפטית של העירייה בעניין הצבת מצלמות אבטחה בגני עירייה ובגנים פרטיים, גם בחצרות וגם בתוך הגנים. בהתאם לעיקרי ההצעה, הצילומים לא יהיו פתוחים לצפייה חופשית, אלא יישמרו למשך שנה וחצי לפחות ויעמדו לרשות המשטרה במידת הצורך ולגורמים מיוחדים בעירייה.
לדברי נחשונוב, היא הגישה את ההצעה כיו"ר הוועדה לקידום מעמד הילד וכאם לשלושה ילדים. היא מאמינה כי הצעתה לא תפגע בזכות לפרטיות ויחד עם זאת תגן על בטחון ושלום הילדים.
נחשונוב: "תפקידנו כנבחרי ציבור הוא בין היתר לשמור על שלום וביטחון ילדינו, ולכן הופתעתי לשמוע את עמדתם של חלק מחברי האופוזיציה שביקשו לדחות את ההצעה ואף נמנעו בעת ההצבעה, למרות שגם הם הורים לילדים. ההצעה כללה הן גני עירייה והן גנים פרטיים, וכעת על הלשכה המשפטית לבדוק את הפן המשפטי".
לשמור על בטחון הילדים. עו"ד מירי נחשונוב (צילום: דוברות העירייה)
🚨 בעוד יומיים זה קורה 🚨 נועה קירל מגיעה לנתניה, ואתם באמת לא רוצים להישאר בחוץ. 🔥 זה הולך להיות אחד הערבים הכי גדולים של הקיץ, האנרגיות והאווירה שכולם ידברו עליה.
⏳ *הכרטיסים האחרונים ב-25 שח מחכים לכם.*
אל תגידו אחר כך "חבל שלא קנינו".
🎟️ לרכישת כרטיסים:
https://tickchak.co.il/109237
נתניה ממשיכה למשוך חברות מובילות: אירוע השקת משרדי הדוגמה בפרויקט החדש של דיזנגוף וקבוצת תדהר, התקיים השבוע בנתניה. מדובר בבניין מגורים חדשני המשלב קומת משרדים בסטנדרט מתקדם, המעניקה מענה איכותי לעסקים ולחברות המבקשים לפעול בעיר נתניה. סגן ומ”מ ראש העיר, שלו אלגלי, הממונה על הפיתוח העסקי, השתתף באירוע וציין כי נתניה ממשיכה לבסס את מעמדה כמרכז עסקים מוביל. חברות מובילות בוחרות להשקיע ולהתפתח כאן בזכות תנופת הפיתוח, המיקום האסטרטגי ואיכות החיים שהעיר מציעה. "נמשיך לפעול כדי למשוך עוד עסקים, לייצר מקומות תעסוקה ולחזק את הכלכלה המקומית".
מיקי קם ואודיה קורן השיקו וכולם הגיעו לפרגן בפרימיירה החגיגית: בשבוע שעבר חגגו בתיאטרון הקאמרי את עליית ההצגה "השותפה" בפרימיירה חגיגית בכיכובן של אודיה קורן ומיקי קם. בהצגה הן מגלמות שתי נשים - אחת נאיבית והשניה פרועה - שעוברות לגור יחד והופכות לדמויות משמעותיות מאוד זו עבור זו. הראשון לברך היה בנה של מיקי קם, נדב עדר, יחד עם אשתו אלינור וייל - שניהם שחקנים בקבוצת הצעירים של הקאמרי. עוד נכחו: ירדנה ארזי, חנה לסלאו, נורית גפן, נתן דטנר, איל וולדמן ועוד.