גונדר משנה מרק אלפסי מונה לפקד על בית הסוהר "איילון" שברמלה הנחשב למרכזי בשב"ס. מ"מ נציב בתי סוהר: "כמפקד, ניכרת באלפסי הבגרות האישית, האחריות והיכולת להוציא לפועל משימות מאתגרות ככל שיהיו."
בטקס חילופי מפקדים שהתקיים בבית המעצר "אוהלי קידר" קיבל גונדר משנה מנחם ביבס את הפיקוד על בית מעצר "אוהלי קידר" במחוז דרום מידיו של גונדר משנה מרק אלפסי מחדרה שמונה לפקד על בית הסוהר "איילון" שברמלה.
גונדר משנה אלפסי בן 50 גדל והתחנך בעיר ומילא תפקידים בכירים במהלך פעילותו בעיקר בתחום המודיעין.
מ״מ נציב בתי סוהר, גונדר אשר וקנין אמר בטקס: "היום הוא יום חג למחוז דרום. מינוי שני מפקדים בכירים למפקדי בתי מעצר מרכזיים במחוז דרום, התחדשות וקידום תהליכים ארגוניים. אני מברך את סגלי הפיקוד, הסוהרים והסוהרות והגמלאים שכיבדו אותנו בטקסים המרגשים. "אוהלי קידר" הינו בית המעצר הגדול ביותר בדרום וחשיבותו משמעותית ורבה. ישנה חשיבות רבה לניהול תקין ונכון של בית המעצר לאור אלפי המשימות היומיומית להם נדרש סגל בית המעצר ובהכרח יש לכך השפעה על כל שאר יחידות המחוז."
בהתייחסו לפועלו של גונדר משנה אלפסי אמר: "אלפסי ניהל את היחידה בצורה ראויה ומקצועית מאוד. כמפקד, ניכרת בו הבגרות האישית, האחריות והיכולת להוציא לפועל משימות מאתגרות ככל שיהיו." בסיום איחל וקנין הצלחה לאלפסי ואמר: "מאחל לך הצלחה בתפקידך החדש והמאתגר בבית סוהר איילון".
גונדר משנה מרק אלפסי (צילום: דוברות שב״ס)
גונדר קטי פרי, מפקדת מחוז דרום של שירות בתי הסוהר אמרה בטקס: "בית המעצר 'אוהלי קידר', הגדול במחוז דרום, מאופיין בריבוי תנועות וממשקי עבודה מול גורמי פנים וחוץ במשך כל שעות היממה. היום מתחלפים שני מפקדים שהם 'שחקני נשמה' איש איש בדרכו איש איש בייחודיות שלו, גונדר משנה מרק אלפסי שמתוך אהבת אדם ובדרכי נועם הוביל תהליכים ואנשים והצליח לגבש יחידה לכדי משפחה ויצירת תהליכי עבודה באופן ראוי להערכה."
גונדר משנה מרק אלפסי, מפקד בית המעצר "אוהלי קידר" היוצא אמר בטקס: "לבית מעצר 'אוהלי קידר' נשמה הפועמת בכל שעות היממה. לאורך כל התקופה בכל שלב ובכל תהליך טובת הסגל והעצמתו עמדו לנגד עיני לצד העשיה המקצועית, השמירה על המשמורת החוקית של העצורים, שיקומם, חינוכם והטיפול ומתוך הבנה כי אנו אמונים לטפל באלה אשר טעו בדרכם."
שלושה מיליון ישראלים בסיכון לפוסט טראומה
בכנס ראשון במסגרת המסלול לאתגרים דחופים של Civix הוצגו מעל 70 יוזמות שכבר פותחו במהלך התהליך, להתמודדות עם אתגר בריאות נפשית....
פלאשנט לוקאלי | 25.5.2025
נתפס תושב טול כרם שאנס אישה בנתניה
...
פלאשנט לוקאלי | 15.5.2025
מקדמים חדשנות באנרגיה
...
פלאשנט לוקאלי | 13.5.2025
מדברים על זה
תאונת עבודה ורשלנות המעסיק
...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.6.2025
מחלות מקצוע
...
פלאשנט חוק ומשפט | 2.6.2025
עילות תביעות תלמידים בבית ספר / בגן
...
פלאשנט חוק ומשפט | 22.5.2025
כרטיס ביקור על גלגלים: מדריך לעיצוב מדבקות רכב שעובדות
...
פלאשנט עסקים | 21.5.2025
איך לתכנן סוף שבוע רומנטי באילת? בואו לגלות
...
פלאשנט עסקים | 20.5.2025
איך לתכנן סוף שבוע רומנטי באילת? בואו לגלות
...
פלאשנט עסקים | 20.5.2025
איך לתכנן סופש רומנטי באילת? בואו לגלות
...
פלאשנט עסקים | 18.5.2025
מסך Dual-Frame ראשון מסוגו
דגם U27G4R המציע אפשרות בחירה בין תצוגת UHD ב-HZ 160 לבין FHD ב- HZ320...
פלאשנט עסקים | 13.5.2025
פוליסת חיסכון: הדרך החכמה לחסוך בלי להסתבך
...
פלאשנט עסקים | 12.5.2025
תקיפת עובד ציבור
...
פלאשנט חוק ומשפט | 8.5.2025
כל מה שאתם צריכים לדעת על תיקון מחשבים ניידים
...
פלאשנט עסקים | 7.5.2025
מנציחים בגבורה את יעל לייבושור וענר שפירא ז"ל
...
פלאשנט לוקאלי | 27.4.2025
תאונות עבודה וצדדים שלישיים
...
פלאשנט חוק ומשפט | 25.4.2025
חגיגות עצמאות עם ילד על הרצף
...
פלאשנט לוקאלי | 24.4.2025
הבעיה היא לא בבנייה של עו"ד עמית חדד, אלא בסימונו - טור דעה
...
הכירו: "YAM" - קונספט קולינרי ראשון וחדשני בישראל המשלב אירועים יוקרתיים ומסע (ארוחת) טעימות על צוק פראי המשקיף לים בהובלת השף תומר אגאי. “Yam” נושא עמו בשורה גסטרונומית ראשונה מסוגה בישראל – קונספט קולינרי עילית המפגיש בין אירועים יוקרתיים, עטורי סטייל, לבין מסע טעימות (כשר)של השף על צוק פראי ביפו ממנו נשקף הים הפתוח בצורה פנורמית ובמלוא הדרו. החזון היצירתי של השף תומר אגאי – מהקולות הבולטים והמשפיעים ביותר בסצנת הקולינריה מביא עימו את הקוטור של עולם הקולינריה. בהצלחה!
לרגל שבוע הספר: כ-80 ספריות ברחבי הארץ יציגו הצגות הילדים שנכתבו בהשראת ספרי הילדים הפופולאריים ביותר ביניהם: הלב, אוזו ומוזו מכפר קאקארוזו, על פי ספרו האהוב והידוע של אפרים סידון, הארנב ממושי הצגה קסומה ע"פ ספרה של שלומית כהן אסיף, הדייג ודג הזהב, הברווזון המכוער, בגדי המלך החדשים, פינוקיו, פיטר פן, אלאדין ועוד. מוטי חלימי, מנכ"ל תאטרון השעה הישראלי: "אנו רואים בהצגה כלי רב עוצמה בסיוע לילדים להבין את הספרות טוב יותר, בצורה חווייתית ועוצמתית. הצגות ילדים מעודדות את הילדים לקרוא את הספר עליו מבוססת ההצגה".
בוריס צירולניק משתף: "בקבלת הפנים לרגל יום העצמאות של הרפובליקה של אזרבייג'ן, הרבה מילים חמות, הרבה חברים ותיקים, כל הדברים הטובים. מזל טוב לכל המעורבים ביום העצמאות של אזרבייג'ן!".
סגנית ומ"מ ראש העיר, שירי חגואל סיידון משתפת: “יְרוּשָׁלַיִם שֶׁל זָהָב, שֶׁל נְחוֹשֶׁת וְשֶׁל אוֹר” - ביום ירושלים, ליבנו עם העיר שחוברה לה יחדיו — ועם אלו שעדיין רחוקים ממנה. נמשיך להתפלל לחזרתם המהירה של כל הַחטופים הביתה".