המשטרה עצרה אמש עבריין מוכר תושב חדרה בן 23 בחשד כי מכר לפחות ב-10 מקרים סמים אותם נהג להשאיר ללקוחותיו בתחנת אוטובוס לא הרחק מביתו
במהלך החודשים האחרונים ביצעו בלשי תחנת משטרת חדרה פעילות סמויה כנגד אותו עבריין אשר ריצה בעבר עונש מאסר בגין סחר בסמים וכנגדו תלוי עונש מאסר בפועל.
הבלשים ישבו במשך שעות ארוכות על תחנת אוטובוס בה על פי החשד נהג אותו עבריין להשאיר את הסמים לאחר שתיאם זאת טלפונית עם הלקוח שהשאיר לו באותו מקום את הכסף עבור הסמים.
החשד: סחר במריחאונה (צילום: pixabay)
לאחר שהלקוח עזב את המקום קפצו עליו הבלשים תפסו את סם המריחאונה בכליו ועצרו אותו.
כאמור אמש פשטו הבלשים על ביתו של חשוד ביצעו חיפוש דקדקי בביתו ועצרו אותו לחקירה לאחר שבבית נתפסו פריטי לבוש התואמים את בגדיו במהלך ביצוע הסחר בסמים.
"הלקוח ישוחרר בקרוב". עו"ד רותם כהן (צילום: שלומי גבאי)
בחקירתו הכחיש החשוד את המיוחס לו וטען כי לא מכר סמים לאף אחד מאותם קונים שנתפסו. בדיון להארכת מעצרו שהתקיים הבוקר בבית משפט השלום בחיפה קבע בית המשפט כי מעצרו יוארך ב-5 ימים.
עו"ד רותם כהן המייצג את החשוד אמר: "במסגרת הדיון הצגנו לבית משפט תמונה שונה מזו שמציגה המשטרה ואני סבור כי כי בקרוב מאוד הלקוח שאני מייצג ישוחרר לביתו".
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.