תינוק ננעל בתוך מכונית וחולץ בידי צוות השיטור העירוני
ראובן יגיל יום שני,
28 באוקטובר 2019, 12:10
פקחית עיריית חדרה נטשה פרי והשוטרת אודליה בנישו מצוות של השיטור העירוני, חילצו תינוק בן חודשיים שנמצא נעול בתוך רכב
בעקבות דיווח של תושבים למוקד 106 של עיריית חדרה, יצאו פרי ובנישו למקום ומצאו תינוק כבן חודשיים נעול בתוך רכב פרטי.
לדברי תושבים שהיו במקום, אימו של הילד הכניסה אותו לרכב והוא ננעל בתוכו. התושבים סיפרו כי האם הלכה לביתה לחפש מפתח נוסף לרכב, אולם לאחר שעברו למעלה מ-20 דקות החליטו פרי ובנישו לפרוץ לרכב ולחלץ את התינוק.
"הפעוט היה על המושב הקדמי ולכן החלטנו לנפץ את השמשה האחורית כדי לפתוח את המכונית מבלי לפגוע בו", משחזרת נטשה פרי. "לאחר ששברתי את החלון אודליה ניגשה והוציאה את הפעוט מהרכב, בדקה שהכל בסדר איתו והעבירה אותו לאימו. מזל שהיום לא היה יום חם, מה שאיפשר לפעול ללא לחץ, וגם לילד לא קרה כלום".
ראש העיר צביקה גנדלמן ומנהל אגף אכיפה וביטחון איתן כהן שיבחו את פרי ובנישו על המעשה, ואמרו כי בכך הוכיחו פעם נוספת את תרומתו הרבה של השיטור העירוני לביטחונם של התושבים.
עמותת "שף פקטורי" זכתה באות ראש עיריית נתניה לשנת 2026, כהוקרה על פעילותה ההתנדבותית הענפה והעשייה למען לוחמי המילואים, חיילים פצועים ופוסט-טראומטיים, שורדי שבי וילדים בעלי צרכים מיוחדים. האות הוענק במסגרת אירוע ההוקרה השנתי למתנדבי העיר, כאות הערכה על התרומה המשמעותית, המסירות וההשפעה של העמותה על הקהילה. בעמותה ציינו כי מדובר בכבוד גדול ובהוקרה מרגשת לכלל המתנדבים והשותפים לדרך, הפועלים לאורך השנה מתוך תחושת שליחות, נתינה ואכפתיות.
תיאטרון הקאמרי השיק את ההצגה ״האשליה״ וכולם הגיעו לפרגן: השבוע הציג תיאטרון הקאמרי את קבוצת הצעירים החדשה ״הקאמרי דור חדש 2.0״, ונערכה הפריימיירה של ההצגה ״האשליה״ בבימויה של קרן חובב. חברי הקבוצה הם: נאיה בינשטוק, אורי פרלמן, אנה בנימין, ענבל בר לב, אלינור וייל, נדב עדר, וורקו מקונן ועמית שושני. ההצגה עוקבת אחרי דייט לא מאוד מוצלח, שמתקדם לכיוון בלתי הצפוי. בקהל היו: בת חן סבג, עידו טאקו, אלעד אטרקצ׳י, יהלי סובול, בר מיניאלי, דרור קרן, אוהד חמו, אולה שור סלקטר ועוד.
נתניה ממשיכה לחגוג את אירועי "שמש בשכונות": אירועי "שמש בשכונות" ממשיכים להגיע לשכונות ברחבי העיר, ולהביא איתם אווירה קהילתית, ושפע של פעילויות וחוויות לכל המשפחה. סגן ומ"מ ראש העיר והממונה על השכונות, שלו אלגלי, ממשיך ללוות את אירועי הקיץ בשכונות, לברך את התושבים, לפגוש את המשפחות והילדים ולחזק את הקשר עם הקהילות בכל רחבי העיר.
תערוכת הפרחים הבינלאומית- Flowers מסע בין עולמות: תצוגת ענק הכוללת 3 מיליון פרחים המעוצבים ב- 5 עולמות תוכן (מים, גלקסיה, מראות, אגדות ושעשועים). המתחם מקורה וממוזג, וכולל אולמות הקרנה, סדנאות לילדים ועמדות צילום מתי-13.8-29.8
איפה: אקספו תל אביב (גני התערוכה) רכישת כרטיס (החל מגיל שנתיים) עלויות ומחירים בארגונים השונים. תהנו!