עיריית חדרה אירחה עשרות משפחות מיישובי הדרום ועוטף עזה, ליום כיף והנאה, שכולו חיבוק ותמיכה לתושבים המתמודדים עם איום יומיומי
עיריית חדרה, באמצעות יחידת הדוברות של העירייה, הזמינה תושבים מיישובי הדרום ועוטף עזה להתארח בחדרה, הרחק מאימת הטילים ששיגר הג'יהאד האסלמי.
עשרות משפחות (כ-150 בוגרים וילדים) נענו להזמנה והגיעו לחדרה ליום שכולו כיף והנאה, ובעיקר חיבוק אמיץ ומחזק של תושבי העיר לתושבי יישובי הדרום הנאלצים להתמודד עם אימת הטילים והאזעקות.
ראש העיר עם תושבי הדרום (צילום: דוברות העירייה)
עיריית חדרה העמידה לרשות האורחים הסעות שהביאו אותם לתחנת הראשונה באקו פארק, שם המתין להם שלט מאיר עיניים: "ראש עיריית חדרה צביקה גנדלמן ותושבי העיר מקדמים בברכה את תושבי יישובי עוטף עזה".
בחסות עיריית חדרה הוצבו מתקנים מתנפחים בפארק, וכן הפעלות כמו מעגלי מתופפים, דוכני טיפוח, קעקועים ועוד, זאת לצד כל יתר המתקנים המגוונים המצויים באקו פארק.
ראש העיר גנדלמן, קיבל את פני האורחים, שהודו לו בחום על האירוח. בסוף הביקור אמרו התושבים שהיום היה קסום, מרגיע ומהנה, עם ארגון למופת והפתעות בלתי פוסקות. "יישר כוח גדול. יש לכם עיר מקסימה ותושבים מדהימים", הודו.
נתניה ממשיכה למשוך חברות מובילות: אירוע השקת משרדי הדוגמה בפרויקט החדש של דיזנגוף וקבוצת תדהר, התקיים השבוע בנתניה. מדובר בבניין מגורים חדשני המשלב קומת משרדים בסטנדרט מתקדם, המעניקה מענה איכותי לעסקים ולחברות המבקשים לפעול בעיר נתניה. סגן ומ”מ ראש העיר, שלו אלגלי, הממונה על הפיתוח העסקי, השתתף באירוע וציין כי נתניה ממשיכה לבסס את מעמדה כמרכז עסקים מוביל. חברות מובילות בוחרות להשקיע ולהתפתח כאן בזכות תנופת הפיתוח, המיקום האסטרטגי ואיכות החיים שהעיר מציעה. "נמשיך לפעול כדי למשוך עוד עסקים, לייצר מקומות תעסוקה ולחזק את הכלכלה המקומית".
מיקי קם ואודיה קורן השיקו וכולם הגיעו לפרגן בפרימיירה החגיגית: בשבוע שעבר חגגו בתיאטרון הקאמרי את עליית ההצגה "השותפה" בפרימיירה חגיגית בכיכובן של אודיה קורן ומיקי קם. בהצגה הן מגלמות שתי נשים - אחת נאיבית והשניה פרועה - שעוברות לגור יחד והופכות לדמויות משמעותיות מאוד זו עבור זו. הראשון לברך היה בנה של מיקי קם, נדב עדר, יחד עם אשתו אלינור וייל - שניהם שחקנים בקבוצת הצעירים של הקאמרי. עוד נכחו: ירדנה ארזי, חנה לסלאו, נורית גפן, נתן דטנר, איל וולדמן ועוד.
בין עבר להווה: תערוכת היחיד "מצב ביניים" של חומי גרומן תיפתח ביפו. התערוכה, באוצרותו של איתי גבאי, תיפתח ביום חמישי, 9 ביולי 2026, בשעה 19:30, בגלריה אשכילה ביפו, ותציג עבודות בציורי שמן וצבעי מים העוסקות בזהות, שייכות והמפגש שבין מסורת לחיים עכשוויים. גרומן, שעזבה את הקהילה החרדית, מביאה אל הבד את מסעה האישי דרך שתי סדרות עבודות: האחת מתארת רגעים מחיי היומיום בישראל, והשנייה מציגה כלי זכוכית צבעוניים המשמשים כמטאפורה למערכות יחסים, שקיפות ושבריריות. התערוכה "מצב ביניים" תוצג בגלריה אשכילה, רחוב הפנינים 2, יפו, ותינעל ב-7 באוגוסט 2026. בהצלחה!