הילדות פונו לבתי החולים לניאדו בנתניה ומאיר בכפר סבא כשמצבן מוגדר בינוי וקל
בשעה 07:21 נמסר למד"א מרחב שרון על עץ דקל גדול שנפל מהרוח ופגע ב-2 ילדות בשטח פתוח סמוך לתחנת הסעת ילדים בקיבוץ בחן.
חובשים ופראמדיקים של מד"א שהגיעו למקום העניקו לילדות טיפול רפואי בשטח ולאחריו פינו לבתי החולים לניאדו ומאיר את הילדות: ילדה כבת 9 במצב בינוני, כשהיא סובלת מחבלה רב מערכתית וילדה כבת 8 שנפגעה באורח קל כשהיא סובלת מחבלות קלות בראש וברגל.
חובש בכיר במד"א רמי גפני סיפר: "אני מתגורר בסמוך ויצאתי מיד למקום, ראיתי עץ דקל גדול שקרס, ילדה כבת 8 שנלכדה מתחת לעץ חילצה את עצמה ושכבה מתחת לענפים, היא הייתה בהכרה מלאה וסבלה מחבלה רב מערכתית ובסמוך ישבה ילדה כבת 9 בהכרה מלאה עם חבלות בראש וברגליים, הענקו להן טיפול רפואי ראשוני ופנינו אותן להמשך טיפול בבתי החולים כשמצבן בינוני וקל."
העץ שקרס (צילום: תיעוד מבצעי מד"א)
ד״ר אהוד רוזנבלום מנהל מיון ילדים במרכז הרפואי מאיר עדכן כי הילדה בת ה-9 מוגדרת כפצועה קשה וסובלת מפגיעה רב מערכתית. עוברת סדרת בדיקות מקיפה ובהמשך יוחלט על המשך טיפול.
סגן ומ”מ ראש העיר שלו אלגלי, השתתף בסבב אליפות ישראל בסקייטבורד, שנערך בנתניה בפארק שלולית החורף, בהשתתפות ספורטאים מאיגוד הסקייטבורד מכל רחבי הארץ. תפסנו אותו יחד בצילום עם עופר אלקין - מנכ״ל איגוד הסקייטבורד
וניר יבלונסקי - מאגף הספורט.
ראש העיר נתניה, אבי סלמה, אירח השבוע את השר חיים כץ, שר התיירות, הרווחה, הבריאות, הבינוי והשיכון. יחד עם הצוות המקצועי דנו על הנושאים לקידומה והמשך התפתחותה של העיר.
מזל טוב לבת המצווה: בין החוגגים למשפחת עו"ד יוסי ומרב מכלוף, שדרן רדיו 90, יחד עם חברי מועצה, משפחה וחברים טובים אשר נהנו מערב מרגש, שמח ובלתי נשכח. מזל טוב והרבה הצלחה בהמשך הדרך!
חבר הכנסת משה סעדה הגיע יחד עם שרים וחברי כנסת למפגן תמיכה בכוח 100 בהיכל התרבות בנתניה. סעדה וחבר מועצת העיר ים מאיר קרן שוחחו רבות ושיבחו את פועלם של הלוחמים שכל המדינה מחבקת.