החלו עבודות התשתית והפיתוח בשדרות האביב בבית אליעזר
ראובן יגיל יום רביעי,
4 בדצמבר 2019, 07:37
העירייה מבצעת עבודות תשתית ופיתוח בשדרות האביב בבית אליעזר, רחוב המהווה חוליה חשובה בהנגשת השכונה הוותיקה והתיכון
בהמשך לפיתוח רחוב יפה נוף בשכונת בית אליעזר, החלה העירייה לבצע עבודות תשתית ופיתוח גם בשדרות האביב.
כזכור, לקראת סיום פרויקט יפה נוף הנחה ראש העיר צביקה גנדלמן להרחיב את העבודות ולכלול בהן גם את שדרות האביב לכל אורכו, החל ביפה נוף, חוצה רחוב העצמאות עד לרחוב יגאל.
מ"מ ראש העיר ניר בן-חיים, בעצמו תושב בית אליעזר, ערך השבוע סיור בשטח העבודות ביחד עם הקבלן המבצע, ניר מוסא, של "מבני תעשייה" בשיתוף מינהל מקרקעי ישראל, על מנת לקבל עדכון לגבי התוכניות ולעמוד מקרוב על תחילת ביצוען.
לדברי בן-חיים, העבודות בפרויקט שדרות האביב כוללות פיתוח נרחב, סלילת כביש דו-מסלולי, שבילי אופניים, גינון ותאורה.
עוד הוסיף כי שדרות האביב הוא רחוב המהווה חוליה חשובה בפיתוח והנגשת השכונה הוותיקה, וכן הנגשת תיכון בית אליעזר, כך שסלילתו תשפר את רמת הבטיחות בכביש, לטובת נהגים והולכי רגל כאחד, ולרווחת השכונה כולה.
חבר הכנסת אלי דלל ממשיך לחזק את הקשרים מעבר לים. השבוע נפגש עם נשיא טאיוואן ושוחח עמו על שיתופי פעולה בתחומי הבריאות, ההיי־טק והשבבים, החקלאות, התיירות וגם התפלת המים בהמשך הגיע לביקור בחברה לייצור שבבים, ולא שכח לתעד את הרגעים. שנה טובה.
הרמת כוסית לעובדי רגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי, התקיימה בנוכחות סגן ראש העיר הרב אורן גבגי, הרב משה לחובר, מנכ״ל העמותה משה קייזלר, המשנה לראש העיר ליאורה לוי, נטלי שטיין ודורון גלאם. חג שמח ושנה טובה.
בועז כספי משתף: ״אני מקבל אות מצטיין ראש העיר, הגיעו חברים רבים. ריגש אותי במיוחד יו"ר סיעת העבודה וסגן יו"ר ההסתדרות פיני קבלו, שהגיע לאחר ניתוח קשה וחייב להישאר בבית, אבל עזב הכל, נהג מבית שאן כדי להיות בטקס שלי. באמת, למרות שאנחנו בפוליטיקה, מתברר שיש בינינו חברות אמת. תודה לך אוהב אותך".
בוריס צירולניק משתף: "אני חוזר לארץ אחרי מסע עבודה והרפתקאות בארה"ב וקנדה. במיניאפוליס, שיקגו, וושינגטון וטורונטו התרשמתי מניקיון מופתי ברחובות ומהנוכחות המתמדת של דגלי המדינה בכל מקום. שמתי לב גם לפער מעניין: בשכונות מבוססות, ספורט הוא דרך חיים ואילו בשכונות חלשות – מקדונלד'ס בכל פינה. חזרתי עם רעיונות וכוחות חדשים, ועם ההבנה כמה החיים אצלנו שונים וסוערים. למרות הג'ט לג אני מחייך ואומר - שבת שלום, בריאות וחדשות טובות לכולם".